אני עייפה

night mistress

New member
אני עייפה../images/Emo4.gif

המשחק המתיש הזה של "יש תורם אין תורם" גומר אותי.. הייתה אמורה להיות תשובה אתמול, וכל פעם אמרו לי להתקשר עוד חצי שעה..הלב שלי התפוצץ.. ובשיחה האחרונה היא אומרת לי "לא..אין תשובות".. אני שמעתי את הלא ישר נכנסתי להיסטריה, ורק אחרי שהיא סיימה את המשפט הבנתי שהיא התכוונה לתושובת.. נכנסתי למיטה אתמול ב18:30..התעוררתי עכשיו, ומצב הרוח שלי על הפנים.. גם כל הטיפולים לשימור הפוריות הכניסו אותי לדאון אמיתי.. רק טיפול אחד ישמור לי עליה וזו הקפאת עוברים..מתורם זר..וזה עצוב..כי אני לא אוכל להכיל בתוכי את הילד של הגבר שאני יאהב.. ושני הטיפולים השניים מסתבר בכלל חלק מניסויי.. גם הקפאת ריקמת שחלה, יש רק מקרה אחד בארץ שזה עבד בו
וגם הזריקה שמרדימה אותם.. הכל ניסויים.. ואני עצובה יותר מאי פעם.. ואין לי כח להמשיך.

הי חמודה

ישנם כאלה שהכלבהם נראה שחור,ובכל זאת ישנם דברים שלמרות שנראה כי זהו הנא בא הקץ ןלא יהיו לי ילדים ,קטע הזה אולי קבלי קצת נסיון שלי. אומנםלא הייתי חולה אולם לא יכולתי להכנס להריון (הכל בראש) 11 שנים חיכיתי, עברתי את כל שבעת מדורי הגיהנום כולל ניתוחים הזרעות הפריות וכו'.ביום בו החלטתי כי זהו לא יותר,עלתה גם המחשבה של האימוץ, אימצנו ילד מברזיל הילד היום כמעט בן20 אחריו נולדו לי שתי בנות אחת בת 19 ןאחת בת16.5 בכל מקרה הילד שלי הוא הדבר הכי טוב שקרה לי חיים, והמסקנה שלי היא שבכל רע ואולי מה שנראה הכי רע יש גם טוב ולפעמים גם הטוב מתפתח ונהיה נפלא. מאחלת לך בריאות והרבה ילדים בדרך זו או אחרת גלית

מצטערת על שגיאות ההקלדה

המשפט הראשון צ"ל ישנם ימים שהכל נראה שחור. ההקלדה קשה עלי כי באמצע הטיפולים קיבלתי אירוע מוחי והיד לא מתפקדתמי יודע כמה

מיליתו

New member
שלום לך

את צודקת - החלק הכי קשה והכי מתיש ה לחכות לתשובות. כך הדבר לגבי כל שלב כמעט - ההמתנה מורטת עצבים. חוץ מזה, חשבתי שאמרו לך שתהיינה תשובות רק בתחילת השבוע, לא? אז מה הלחץ? לגבי הקפאת עוברים - בתור מישהי שאמרה שהגנטיקה פחות חשובה לה, למה שלא תעזבי את זה? תעשי את הזריקה כי היא חסרת תופעות לוואי ולא מצריכה מאמץ, וזהו. בעתיד תוכלי לקבל תרומת ביצית במקרה הכי גרוע אם השחלות לא תתאוששנה. אם בכל מקרה צריך שמישהו מבני הזוג יוותר על הורות "ביולוגית" אולי עדיף שזו תהיה האשה כי היא זו שנושאת בתוכה את הילד וההריון, ולכן יותר מחוברת אליו. נראה לי הוגן יותר כלפי הגבר - כי אצלו, זה ילד שלא שלו ביולוגית, והוא גם לא הרה אותו... בכל מקרה, אם את יכולה לעשות הכל, וזה לא גורם לך יותר מדי קשיים - עשי הכל. את צודקת שזה עצוב. מי כמוני מבינה את הכאב הזה. אולי, אם את מרגישה שקשה לך עם כל השיטות, בחרי ואחת מהן - כדי שלא תרגישי שפיספיסת. ואם לדעתך, הDNA של הילד שלך זה החלק הפחות משמעותי, ומה שחשוב לך זה להרות וללדת אותו - תעזבי את כל הדברים האלה, ותתרכזי בהחלמה שלך עכשיו. בעוד כמה שנים, כמו שאמרתי, יש תרומת ביצית. חוץ מקצת כסף, זה תהליך פשוט מאוד עבורך, שיתן לך ילדים משלך. חבל שיגמר לך הכוח כבר עכשיו, אץ עוד זקוקה לו, ואת נראית לי בחורה אופטימית וחזקה = אץ תהעברי את ההשתלה ותהיי בסדר. היום ראשון רק יגלו לך מי מבני המשפחה יותר מתאים מהאחרים...

night mistress

New member
אני חולה עלייך!

את תמיד מצליחה לגרום לי לחייך.. שוחחתי עם דר' רבל- הוא כירורג-גניקולוג בהדסה וכבר סיכמתי איתו שאני עוברת אליו לכל הטיפולים.. ועכשיו, כמו שאמרת..נשאר רק לחכות ליום ראשון לראות מי הכי מתאים לי.. |נשיבוק|

למעלה