אני עייפה

גלי88

New member
אני עייפה

הן לא נתנו לי לישון יותר משעה רצוף הלילה. מאי חולה ומתעוררת כל הזמן,רון שרק מחפשת הזדמנות לא לישון מצטרפת אליה ואני גמורה מעייפות! אני מרגישה שחזרתי לגיל חודש. מתי זה נגמר???????? נמאס לי מהשיניים,מהמחלות,מהלילות ללא שינה,מבכי של תינוקות. רוצה לישון לילה אחד כמו שצריך! ועוד משהו,אתמול פגשתי חברה שילדה לפני חודש ובפעם הראשונה בחיים פשוט לא קנאתי בה,לא התחשק לי להחזיק או להריח את התינוקת ואפילו ריחמתי עליה שיש לה ילדה בת שנה וחצי ועכשיו עוד תינוקת... אני לא שפויה או פשוט עייפה?

את עייפה מותק, זה הכל.

סליחה שאני מחטטת, גלי, אבל אין מי שיחלוק איתך משמרות בלילה? הבעל ואני מחלקים בינינו את הילדים. הוא קם לעומר ואני קמה ליובל. אחרת הייתי מתה. וכמובן, כשהם חולים אז נשברים כל החוקים. בתוך שבוע וחצי שניהם היו חולים, ותמיד אני זו שקמה אליהם כשהם חולים. נורא קשה, אבל זה בסוף עובר. מחזיקה אצבעות שרון לא תידבק...

גלי88

New member
שנינו קמים

בד"כ בעלי קם בלילות אבל בלילות האחרונים שהן קמות יחד כל שעה שנינו קמים. לי קשה מאוד לתפקד בלילות לכן התחלקנו, אני איתן במשך היום יותר והוא קם בלילות.

גלי ../images/Emo24.gif

את פשוט עייפה וזקוקה למנוחה. יחד עם החופש המתיש, חוסר השינה והמחלות שה לא פלא חמודה. הלוואי ויתאפשר לך לצאת ולנוח טיפה. אולי אפילו לסוע להורים שלך איזה יום שישי ופשוט לישון ולקום מאוחר בשבת (ושבעלך יטפל בילדות, או מישהו אחר). לתת להורים שלך לפנק אותך ולחזור להיות קצת ילדה בעצמך ופשוט לנוח. אני עשיתי את זה כשתומר היה כבן 8 חודשים וזה היה נפלא! מאחלת לכם בריאות
ותחזיקי מעמד
ותהיי בקשר. את מוזמנת לכתוב לי מסרים!!!

גלי - את שפוייה לחלוטין, שפוייה

ומחוברת למציאות... אני עוד זוכרת את העיצה המלומדת - "תלכי לישון כשהיא ישנה"... נכון, אלה ישנה עכשיו, אבל אני הספקתי לעשות 2 מכונות כביסה, לאפות עוגה, לבשל מרק, לבשל צהריים ולהרוג עכביש ענק (אחרי שתפסתי אומץ וירדתי מהכסא כי ערן אמר שהוא לא יכול לבוא עכשיו מהעבודה ולהרוג אותו
) - ומי בכלל יכול לישון כשיש כ"כ הרבה דברים לעשות??? אז אני מוצאת את עצמי בשבע וחצי בערב, אחרי אמבטיה/בקבוק/השכבה, נרדמת על הספה... ערן בא מאוחר יותר, ומעביר אותי למיטה... אני מאחלת לך המון-המון כוחות, ואם תצליחי לישון לילה אחד כמו שצריך, צשלחי לי את נוסחת הקסם... בבקשה... והמון בריאות למאי.

yaelhul

New member
גם אני עייפה נורא !

הלילות שלי בד"כ מתחילים בשעה 02:00-03:00, ונמשכים עד 06:30-07:00 עם 3 קימות להנקה תוך כדי... גם אם יובל ישן 5 שעות רצוף, עומר קם בזמן הזה, או שאנחנו "מבזבזים" חלק מהזמן על מקלחות שלנו, אכילה, ניקוי בקבוקים, הכנת תמ"ל (הם מקבלים תוספות) וכו´. בבקרים כשיש לי עזרה אני מצליחה לישון עוד שעתיים-שלוש אבל גם זה לא רצוף כיוון שמביאים לי אותם להנקות. לא קל. אני תוהה מתי אני אשן שוב יותר משעתיים-שלוש רצוף. ולמרות זאת - מי ששאל מה לאחל לנו לשנה החדשה קיבל רק תשובה אחת: "תאומות". אז גם אני שואלת: אני שפויה? יעל

ypog

New member
גלי קבלי ../images/Emo24.gif

כי אין לי ניסיון עם לילות ללא שינה ובטח לא עם תאומים.

למעלה