אני עכבר במבוך

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני עכבר במבוך

מרגיש כמו עכבר במעבדה של כולם...בעיקר אלה שמה שאני לא אומר ועושה איכשהו מסובבים הכל שאני לא בסדר..שהתפיסה שלי לא נכונה ואם כן אז אני לא מתבטא בעדינות ..במילים שלי מלקק ישבנים..

התייחסו אליי לא לפי חוק שקבעו בעצמם..עשו ממני שקרן ..והמנהל משקר . שמו אותי תחת זכוכית מגדלת..גם בסדנא ..גם ממילא אני בשיקום נפשי..גם תחת הרופאים...כמו איזה עכבר במבוך..
עושים עליי ניסוייים...וכל פעם בטוחים הפעם יצליח..אלא מה שהם לא יודעים שהם רחוקים מהמטרה...ורק מתעללים בי..
ואין לי מה לאמר..הכל מסובבים שזה אני והם כולם בסדר

באתי לעזור לעצמי לקבל עזרה לחיות יותר טוב, במקום זה טעות טעות ואין טיפול שיניים שלוש ששנים כבר...בית הדין מושך אותי...
בקבוצה של נכים המנהלים דווקא רואים אותי עקום מהתפיסה הלקויה שלהם...וכולם לא מבינים אותי..אני רץ במבוך עם תחושה שאני מדבר שפה עכברית והם לא מכירים אותה..רק ממשיכים בניסויים.

אמרו נעשה סליחה ושיחה של התקדמות אמרתי טוב ביקשו שאכתוב כתבתי. פתחתי שפניי לא למלחמה..כתבתי מה שעל ליבי ומצבים בהם לא חשתי נוח כתבתי איך אני חש תחת זכוכית מגדלת כתבתי שכואב שהם חרטו על הדגלם שכל נכה יש לו זכות להשתתף..כל נכה גם אם נפגע נפש....וכתבתי מה אני מצפה קצת. שיבינו מה הם צריכים לעשות בעצמם..לשנות את הגישה שלהם עם משמעות..
לא דיבורים מן החוץ לפה..ויאללה סולחה וממשיכים..כימה ישתנה באמת?
אס מה אומרים לי עוד לפני...מהשיקום? אתה תוקפני...אתה מאשים אתה ואתה ואתה ואתה..ובחיי כתבתי בעדינות ..
כאילו מה אני עכבר נגוע במחלה ? אנשך אותם? אני לא מבין..
נעשה לך מה בא לנו אבל אתה תדבר יפה זה העיקר?

לפעמים כל הפסיכולוגים והלוגים האלה יותר דפוקים מאיתנו כולם כוונות טובות ופוגעים יותר כי הם תכל'ס לא חיים במציאות שלנו...הרחק ממנה הם..
ובטח שאין להם אלוקים..הוהוה זה בעינהם הזיות איזה דעה של הזויים..ולך תסביר להם שיש עולם אחר שהם לא ממכירים....

אחרי זה...משנים גישה אה לא הבנו אתה התכוונת להסביר? ואחרי זה להמשיך הלאה דף חלק? בוקר טוב אהבלים...על מה אני מדבר כבר חודשיים? ..

בחיי אם הקירות שלי היו מדברים..הם יותר חכמים מהילדים ששמו לי "משקמים" ...

אה...וחבר מהקבוצה של הסדנא נפטר אתמול היום הייתי אמור להשתתף גם כתבתי דברים אליו להביע..מכל הבלאגן שעשו לא הלכתי...נו ירחם השם עליהם גם את לא עשו עם קצת שכל ..יכלו לדבר איתי מחר..ילדים מה לעשות :)

טוב אשן על זה ..לפחות בלילה הם נותנים דקה של מנוחה..בתקווה שלא אקבל מיון שוב מכל הבלאגן הזה...

טוב...תודה על ההקשבה :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
סופו של דבר בעיניין זה..

&nbsp
הייתה קומדיה טרגית של התנהלות לא נכונה...הסכימו איתי...אבל מאוחר מידי , יצאתי מהקהילה הזו ושני המנהלים שלה שלא היו מוכנים מראש לקבל נפגעי נפש במקרה שלי גם נפגע גוף...לא היו מוכנים ללכת איתי בצורה שהדברים יפתחו מה הם עשו בפועל וכו' ומתוך זה לשנות...
אז סופו של דבר יצאתי . עכשיו הלחץ של זה השתחרר לפחות יורד לי עומס מהמוח על זה.
&nbsp
הפסדתי? בהחלט כן...הפעילות שהייתה החברים של הקהילה..הכל נמחק כי שני מנהלים ליצנים חיים בפחדים וחרדות ופלצנות
לפחות הקריאו מה שכתבתי על החבר שנפטר..
&nbsp
ביטוח לאומי גם אכזב לא קיבלתי שירותים מיוחדים..ברור לכולם שהם עוברים על החוק של עצמם ..אני עכשיו או אסתדר ככה ..לא משלמים על סבל...או שתהיה הצדקה לצאת שחלילה יהיה לי איבחון סגור של דמנציה או עיוורון. לעזור כל עוד אני יכול להנות באמת ממשהו אין מה לצפות.
&nbsp
ברוח חיובית יותר התקדם הטיפול שיניים היום דיברו איתי מבית החולים החליטו לעשות לי שתי הרדמות נפרדות..רפואית נטו מסוכן לעשות לי הרדמה כללית אחת ארוכה אני עלול לא לקום או לקום עם נזק גדול יותר...וגם יאשפזו אותי כי אין לי מלווה..עוד כחודשיים בערך אני מקווה יהיה התור בעז"ה.
&nbsp
היום גם הפתיעו...כי האמת שכחתי לבקש מהרווחה חבילה לחג איזה סיוע הפעם הם עשו לבד יגיע משלוח ממפעל שתורם קמחא דא פסחה ..
&nbsp
גם עמידר מטפל נראה לי מהר ..יש נזילה מהשירותי מהדירה מעליי לשירותים שלי לא מצב נעים...הפעם לא נראה שיקח שנתיים שיתקנו:)
&nbsp
אני מקווה אצליח להיות מוכן לחג אני עובד קצת קורס יום יומיים ..ויש עיניין שחסר לי כסף להכשרה מליאה ( יש לי סכום בצד שחלקו לטיפול שיניים וכו' וחלקו איזה ביטחון שיהיה לי ) והאמת אין לי ממש ביטחון מלא להשתמש בו ומכוח המצווה השם יעזור...התלבטות עם עצמי ..נראה לא סגור עם עצמי בכל מקרה אשתדל לעשות מה שאני יכול..במסגרת שלי .
&nbsp
שבוע הבא יש מפגש הרמת כוסית בקהילה השנייה ששם אין לי בעיה שמקבלים אותי למפגשים טיולים וכו' , שם אין פעילות קבועה של חוגים...לפחות זה יש ב"ה ..
&nbsp
זהו תשוש קצת לא מרגיש טוב אבל לא נשברתי ולא אשבר עליות ירידות מצבי רוח מדבר לא לעיניין מתעצבן או לא..השגתי הרבה תודה לאל...
&nbsp
תודה :)

למעלה