שיר שיר היחידה
New member
אני עכשוו בדילמה
אני לא יודעת מה כדאי להכין טרימיסו או עוגת ביסקוויטים עם גבינה ??
מה עושים ??
המתכונים הם :
המרכיבים :
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 32% שומן
250 גרם גבינת מסקרפונה .
250 גרם גבינה לבנה 9%
100 ג` סוכר ( חצי כוס)
400 גרם (2 חבילות) בישקוטים
1 כפית תמצית וניל
חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
סירופ קפה –
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
180 מ"ל (3/4 כוס) מים
3 כפות קפה מגורען
לציפוי –
שוקולד מריר מגורד
מכינים סירופ סוכר: בסיר קטן שמים סוכר ומים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-2 דק' נוספות עד להמסה מלאה של הסוכר.
מסירים מהאש, מעבירים לקערה, מוסיפים את הקפה ומערבבים לקבלת סירופ חלק ואחיד.
מצננים את הסירופ לטמפ' החדר, מוסיפים אייריש קרים/ליקר קפה ומערבבים היטב. מניחים בצד עד לשימוש
אופן ההכנה: 1.מכינים קפה מ-200 מ"ל (4/5 כוס) מים רותחים ו-2 כפות קפה נמס מגורען. מערבבים היטב, מוסיפים ליקר קפה או ברנדי ומצננים.
2.מקציפים שמנת מתוקה בקערת מיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת קצפת יציבה.
3.מקציפים את גבינת המסקרפונה בקערה אחרת ומאחדים בעדינות עם הקצפת, בעזרת מרית.
4.מוסיפים וניל ומערבבים בעדינות.
5.מוסיפים אבקת סוכר לפי הטעם ומערבבים.
6.טובלים מחצית מכמות הבישקוטים טבילה קצרצרה (למשך חצי שנייה) בתערובת הקפה ומניחים בתבנית, בצפיפות, אחד ליד השני.
7.יוצקים את מחצית תערובת הגבינה מעל שכבת הבישקוטים ומחליקים בעזרת מרית. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבישקוטים ויתרת תערובת הגבינה.
8.מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות. לפני ההגשה זורים קקאו בנדיבות ומגישים.
או זאת ...
כמה אפשרויות הכנה לשים לב:
ביסקוויטים
קילו גבינה לבנה, מסוננת מנוזלים
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)
לטבילה":
1 כוס חלב
1כפית קפה נמס
ציפוי:
200 ג` שוקולד מריר
200 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. לערבב גבינה, סוכר, חמאה. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב לקרם יציב. להוסיף את הגבינה לקרם הוניל.
2. לטבול את הביסקווטים בחלב, לסדר שכבה בבסיס התבנית, למרוח מחצית מקרם הגבינה על הביסקויטים, לסדר עוד שכבת ביסקוויטים (טבולים בחלב), למרוח את המחצית השניה של הגבינה, להקפיא לשעתיים.
3. שמנת עד סף רתיחה, ליצוק על קוביות השוקולד, לערבב לתערובת אחידה. לצקת על שכבת הגבינה. לקרר 24 שעות.
הערות:
תבנית בינונית.
כמה אפשרויות הכנה:
להחליף את הביסקוויטים בבישקוטים.
אם לא אוהבים את השילוב של גבינה ושוקולד לוותר על הציפוי.
להכין שכבה נוספת של ביסקוויטים בחלק העליון.
העוגה מאוד פשוטה להכנה וטעימה מאוד
אני לא יודעת מה כדאי להכין טרימיסו או עוגת ביסקוויטים עם גבינה ??
מה עושים ??
המתכונים הם :
המרכיבים :
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 32% שומן
250 גרם גבינת מסקרפונה .
250 גרם גבינה לבנה 9%
100 ג` סוכר ( חצי כוס)
400 גרם (2 חבילות) בישקוטים
1 כפית תמצית וניל
חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
סירופ קפה –
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
180 מ"ל (3/4 כוס) מים
3 כפות קפה מגורען
לציפוי –
שוקולד מריר מגורד
מכינים סירופ סוכר: בסיר קטן שמים סוכר ומים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-2 דק' נוספות עד להמסה מלאה של הסוכר.
מסירים מהאש, מעבירים לקערה, מוסיפים את הקפה ומערבבים לקבלת סירופ חלק ואחיד.
מצננים את הסירופ לטמפ' החדר, מוסיפים אייריש קרים/ליקר קפה ומערבבים היטב. מניחים בצד עד לשימוש
אופן ההכנה: 1.מכינים קפה מ-200 מ"ל (4/5 כוס) מים רותחים ו-2 כפות קפה נמס מגורען. מערבבים היטב, מוסיפים ליקר קפה או ברנדי ומצננים.
2.מקציפים שמנת מתוקה בקערת מיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת קצפת יציבה.
3.מקציפים את גבינת המסקרפונה בקערה אחרת ומאחדים בעדינות עם הקצפת, בעזרת מרית.
4.מוסיפים וניל ומערבבים בעדינות.
5.מוסיפים אבקת סוכר לפי הטעם ומערבבים.
6.טובלים מחצית מכמות הבישקוטים טבילה קצרצרה (למשך חצי שנייה) בתערובת הקפה ומניחים בתבנית, בצפיפות, אחד ליד השני.
7.יוצקים את מחצית תערובת הגבינה מעל שכבת הבישקוטים ומחליקים בעזרת מרית. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבישקוטים ויתרת תערובת הגבינה.
8.מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות. לפני ההגשה זורים קקאו בנדיבות ומגישים.
או זאת ...
כמה אפשרויות הכנה לשים לב:
ביסקוויטים
קילו גבינה לבנה, מסוננת מנוזלים
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)
לטבילה":
1 כוס חלב
1כפית קפה נמס
ציפוי:
200 ג` שוקולד מריר
200 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. לערבב גבינה, סוכר, חמאה. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב לקרם יציב. להוסיף את הגבינה לקרם הוניל.
2. לטבול את הביסקווטים בחלב, לסדר שכבה בבסיס התבנית, למרוח מחצית מקרם הגבינה על הביסקויטים, לסדר עוד שכבת ביסקוויטים (טבולים בחלב), למרוח את המחצית השניה של הגבינה, להקפיא לשעתיים.
3. שמנת עד סף רתיחה, ליצוק על קוביות השוקולד, לערבב לתערובת אחידה. לצקת על שכבת הגבינה. לקרר 24 שעות.
הערות:
תבנית בינונית.
כמה אפשרויות הכנה:
להחליף את הביסקוויטים בבישקוטים.
אם לא אוהבים את השילוב של גבינה ושוקולד לוותר על הציפוי.
להכין שכבה נוספת של ביסקוויטים בחלק העליון.
העוגה מאוד פשוטה להכנה וטעימה מאוד