אני עכשיו בחרדות

בוזיקית

New member
אני עכשיו בחרדות

מרגישה כאילו כל העולם נגדי. הבוס שלי רוצה להעיף אותי. אני לא מרגישה טוב. מישהו באינטרנט פגע בי והשמיץ אותי בפומבי ללא עוול בכפי. עם גילה היה לי קטע שבוע שעבר. מה קורה לי? מה זה האי שקט הזה לכל הרוחות? מה עובר עלי? למה אני כל כך רגישה ופגיעה עכשיו? מה יום מיומיים? לא יודעת מה עובר עלי... ורע לי. ואני פוחדת...

דולידול

New member
יש באמת תקופות בהם

אנחנו מאוד רגישים ופגיעים אם את מודעת לזה את בהחלט יכולה להרגיע את עצמך שהם לא מתכוונים לפגוע בך אלא את רגישה כרגע. את גם צריכה להבין שלא כולם חושבים כמוך כלומר לא כולם רגישים באותה רמת הרגישות שלך, לכן גם את יכולה לראות זאת כפגיעה ולא להבין איך אמרו לך כזה דבר או איך עשו לך כזה דבר בזמן שהם בכלל לא התכוונו לפגוע בך ואפילו לא יבינו על מה את מדברת. תזכרי רק שהתקופה הזאת שעוברת עלייך היא זמנית.

בוזיקית

New member
תודה דולידול יקרה! תמיד יש לך את

המילים הנכונות במקום הנכון!!!
אותך!!! "אולי זה רק משבר קטן וזה חולף? אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף?"

בוזיקיתי,

שלחתי לך עכשיו מכתב ארוך בפרטי, המייל שלי עושה לי בעיות אנא עדכני אותי אם קיבלת או לא אם לא אכתוב לך אחד חדש. אוףףף הוא היה ממש ארוך

בוזיקיתי,

שלחתי לך עכשיו מכתב ארוך בפרטי, המייל שלי עושה לי בעיות אנא עדכני אותי אם קיבלת או לא אם לא אכתוב לך אחד חדש. אוףףף הוא היה ממש ארוך

ביזיקית ../images/Emo140.gif

צר לי שקשה לך. לא הייתי רוצה ש"הקטע שלך איתי" יהווה גורם נוסף שמכביד. זה היה ונגמר. אני חושבת על תחושת הפגיעות שאת מתארת. אולי זה קשור לפרידה שהיתה לאחרונה מהפסיכולוגית שלך ואולי ליום ההולדת שחגגת לאחרונה בלי אמא. אני מזדהה עם תחושת האובדן והלבד והפחד שזה מעורר. שולחת לך
בתקווה שתקבלי אותו.

למעלה