אני עליההה גנוווב, גנוב עליה גנוווב

o השבט o

New member
אני עליההה גנוווב, גנוב עליה גנוווב

"כל מה שניסיתי לא פוגע, אני על לאה גנוב" א. מחר הופעה בדיזינגוף, אנחנו פותחים כנראה. 10:30 בבוקר, למי שמצליח לקום
טונה אני ומיטל מגיעים לחצי שעה ללא נגנים לצערי, אבל יהיה כיף, פורים אנד שיט:) ב. יומיים לפני הבחירות נבצע יחד עם דורי בן זאב שיר במופע מיוחד שייקרא "קברט בחירות", במרכז ענב לתרבות. עוד אין לי פרטים על האירוע, אבל אני אחזור לפרסם ברגע שיהיו. אולי בהמשך גם תהיה הקלטה של השיר. ואתם רוקדים ואתם רוקדים ואתם רוקדים, נורא רוקדים... מעלה גירות... im out.. המשך יבוא אדם.השבט

o השבט o

New member
זה בדיוק מה שטונה אמר

אבל לא אנחנו מחליטים:) ההופעה אגב על הרחוב עצמו, שנסגר לכבוד פורים. אמור להיות בסביבות איזור רח' בן גוריון (שזה אומר 15דק' צפונה מכיכר דיזינגוף אם מחשיבים את הצפיפות). פרט לאמנים המעולים שיופיעו על אותה במה, יהיו אגב עוד כל מיני במות מגניבות אם אני מבין נכון. אדם

CYT

New member
ראסמי זה מוקדם

אנחנו צריכים לקום ב8 כדי להיות ב9 בתחנה כדי להיות ב10 בתל אביב ועד שנמצא את הכל, השבט כבר יסיימו להופיע :( איזה מאעפן זה אבל- בשביל הופעה כזאת ועוד בחינם, שווה תמאמץ, במיוחד אם יהיו רוסיות בלונדיניות שופעות בקהל

CYT

New member
היו מלא היום בדיזינגוף !!

כנראה שלא התמקדת היה פיצוץ רוסיות אחי

CYT

New member
מצטער

הכינויים בפורום הזה מטעים אותי מאוד בכל אופן, כמות הבחורות היפות בכל 10 מטר שם הייתה שווה לכמות כל הכוסיות בחולון בינינו -אררררררררררררר

bigm2

New member
זה כלום

אני צריך לקום ב7 כדי להיות ב8 התחנה ולהגיע לתל אביב ב10 דרך אגב, איפה זה יהיה? כאילו, אני יודע איך להגיע לסנטר אבל מה אני עושה משם?

Rapid נאור

New member
אני רק עכשיו חזרתי העבודה

וכמה שאני אוהב אתכם, אני לא אקום בחיים בשעה כזאת. שתהיה אחלה הופעה, אני אהיה בג'י בערב. תקפצו לומר שלום.

baduist

New member
טוב, אנחנו חוזרים לישון, אין הופעה

סתם, סתם.
הבמה נמצאת מול דיזינגוף 161, ליד שד' בן גוריון.
אם אתם יורדים בסנטר, זה איזה 25 דק' הליכה צפונה.
אם אתם באים מתחנה מרכזית עדיף לקחת קו 4, לרדת בבן יהודה על שדרות בן גוריון וללכת 5 דק' לכיוון מזרח (יעני לא לכיוון הים, זה מזרח נכון?)
אם אתם ישנים - בעעעע כיף לכם.....
כוסאמא של דוויק, של פורים, של עריית ת"א ושל אחשוו-פאקינג-רוש. (סתם, אנחנו באמת שמחים, פורים וכאלה, יהיה
). יום מעולה לכולם! טונה מתוקה ואדם

למעלה