אני על המזוודות....

מהנדס 32

New member
אני על המזוודות....

טוב לא צריך להאריך בשאלות כמו "ולמה אתה עוזב?,...או "ואולי תנסה שוב?" מפאת שנהיר לכולנו כי המצב רק הולך ומחמיר. אני כשלעצמי עם רקורד לא מבוטל של עסקים וסטארט אפים בחלקם הייתי שותף ובחלקם הייתי בתפקידי מפתח. וסתם לסבר את האוזן, כיום אני שוב יוזם מיזם בהי טק (כמובן שהכל התבצע כגון תכנית עסקית, רישום פטנט וכו) רק שכאן ארצה לשתפכם אני בשלב של גיוס סיד (כסף ראשוני), העניין האבסורדי ששורר במדינה הוא מחד רמת ההצהרות מצוניית ומאידך רמת הביצוע שואפת לאפס ואני מתכוון למדען הראשי בכלל ולמשקיעים בפרט. המיזם שלי נבדק טכנולוגית, ועברתי מבחנים מה אני אגיד לכם....לפעמים אני חש שאני חוזר שוב לגיבוש המסתערבים ביחידה שלי....רק שהפעם לאחר מספר חודשים אני זה שהרמתי ידיים..וזהו החלטתי לנסות את הכיוון של מדינה חדשה והפעם על הפרק קנדה, ממקורות יודעי דבר שם היי טק במצב Stable. בשורה התחתונה, חבל למדינה שלנו שהרבה מוחות טובים עוזבים אותה כי בעוד שנתיים שיצטרכו את כל מובטלי ההיי טק ...אולי לא ימצאו אותם כאן. בהצלחה לכולם

אתה צודק בהחלט../images/Emo3.gif

נמאס כבר ממדינה שלא מבינה שהתחום החזק שלה זה הי טק, ובמקום לעודד השקעות ולהציל מפעלים בוחרת לוותר על המשאב הכי חזק שלה המוח והאנשים המעולים שקיימים בתחום ההי טק. אני מובטלת כבר 3 חודשים והיתי בתפקיד ניהולי ואפילו משרות פשוטות אני לא יכולה להתברג אליהן כי מפחדים שאברח בדקה הראשונה שיהיה משהו יותר טוב. לכל מי שאמר לי כך עניתי לו שצריך ליות נס אם השוק יתאושש אפילו עוד שנה. שתהיה לך הצלחה בכל אשר תפנה וחבל שאנחנו צריכים לאבד אנשים איכותיים. ותעשו לי טובה האחרון שעוזב את המדינה שיסגור את האור

n1r2a3

New member
הגירה לקנדה

באתר של ynet , קהילות , ישראלים בחו"ל , קנדה אמרו לי שהמצב בקנדה גרוע וגם שם קשה למצוא עבודה. תהליך ההגירה עולה כסף רב ולא בטוח שכדאי לך להגר לשם.

מהנדס 32

New member
אני לא מדבר על הגירה...

אני בודק אופציות הקמת עסק שם והאמן לי יותר גרוע מבארץ...לא תמצא ובטח לא בקנדה בכל מקרה שווה בדיקה אחי מה יש להפסיד

למעלה