אני על הפנים

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אני על הפנים ../images/Emo10.gif

היום החום עלה, צמרמורות, הכאבי פרקים החמירו וההרגשה הכללית זיפטית לחלוטין . הלכתי לרופאת המשפחה בבוקר והחא כבר מיואשת ממני ואמרה לי שהיא לא יודעת מה לעשות איתי. בקשתי ממנה שתתיעץ עם הראומטולוג שלי ותחזור אלי לפאלפון. היא כמובן לא היתקשרה אז בערב יצרתי איתה קשר שוב והיא אמרה שהיא ניסתה אך לא תפסה אותו. היא הבטיחה לי שתנסה שוב מחר ומחרתיים ואני מקווה כי היא קצת מעופפת לפעמים ויכולה לשכוח אותי. בכול אופן, בנתיים אני ככה והמצב חרבנה

../images/Emo140.gifשירי

כל-כך מבינה לליבך .. את באמת חושבת שהסיבה לכלך היא הירידה במינוניים? אבל עשית את זה בגלל המלצה ולא על דעת עצמך... וחוץ מזה מה פתאום שרופאת המשפחה תשכח אותך? תזכירי לה שוב ושוב עד שתזכור אגב למה שלא תתקשרי לראמטולוג בעצמך? הלא את סובלת וצריכה את עזרתו........ כמה חום יש לך? ומה עוזר לך לכאבים את עדין משתמשת בטיפות אופטלגין? שולחת לך רפואה שלמה במטה הקסם של הפיות
וחיבוק אחד ענקי
ואת הדובי האהוב של הפייה הקטנה שעושה תמיד רק חלומות טובים.........

ל3

New member
פייה יקרה

תודה על ה
. אני רוצה שהרופאה תדבר איתו כדי שתתיעץ איתו על דרכי טיפול שאולי אני לא מכירה והיא כן ולכן אני רוצה שהיא תבצע את השיחה. לגבי החום הוא עלה מ 37.5-37.6 ל 38 והכאבי פרקים החמירו. אני לוקחת או אדוויל או אלגוליזין פורטה. לפעמים זה עוזר לכאבים אבל הם חוזרים. נראה אם הרופאה תצליח לתפוס את הראומטולוג היום-לא נראה לי כי אני חושבת שהיום הוא לא נמצא במרפאה שלו.

שירי ../images/Emo24.gif

איך את מרגישה היום? מקווה שהחום קצת ירד האם הרופאה שלך הצליחה לתפוס את הראמטולוג או שהוא לא היה במשרדו היום? מקווה שתקבלי עזרה במהרה אני ממש עייפה היה לי יום ארוך פגשתי היום שלושה מטופלים בעבודה(ילדים . נורא כיף לעבוד עם ילדים) ושניים בהתמחות בערך מהצהריים הרגשתי תחושה כזו מוזרה וקצת חולשה מקווה שיעבור נראה לי שאני צריכה קצת לנוח מחר אני יוצאת ללימוידם בצהריים אז אשן יותר בבוקר אחרי שהפייה הקטנה תלך למשפחתון שלה ואולי אקר קצת חומר לקראת השיעור ואשלים סיכומי שיחות אבל קודם כל לישון.........

ל3

New member
בוקר טוב פייה יקרה

אתמול עבר עלי יום קשה- החום נשאר אותו הדבר הכאבים החמירו וההרגשה הכללית זיפטית ביותר הרגשתי ממש רע. הרופאה לא היתקשרה אלי בחזרה ונראה לי שהיא בכלל שכחה. היום בשמונה אני אתקשר למרפאה ואבקש לדבר איתה זה לא יכול להמשיך ככה! אם היא לא תצליח לתפוס את הראומטולוג עד הצהריים אני אתקשר אליו ונראה מה הוא יגיד. זהו אני מיואשת כבר ואין לי כוח לכלום. בהצלחה בלימודים ממי ושיהיה לך יום מקסים שירי

orlyron

New member
שמעתי שאדוויל....

שמעתי שאדוויל ויתר התרופת לשיכוך כאבים ממשפחה זו אינם טובים (בלשון המעטה) לחולי לופוס. זו לא "שמועה" אלא אמירה חד משמעית של רופאה מומחית למחלות אוטואימיניות. ולמי שתוהה מאיפה צצתי, אני שייכת ל"צופים מהצד", חולה בלופוס ועצובה על שירי שאולי התרופות שהיא לוקחת יוצרות אצלה מעגל קסמים. לכן נכנסתי הפעם.

החלמה מהירה

ומקווה שהבוקר קצת יותר טוב תעשי לעצמך דברים שעושים לך טוב קצת הרפיה, הליכה קצרה ברגל, מקלחת טובה, מיץ פרי סחוט (סתם רעיונות שיעשו לך טוב על הלב)

למעלה