אני על סף בכי ממש..

havlaz

New member
אני על סף בכי ממש.. ../images/Emo7.gif

אני עושה סדר במועדפים ונתקל בתיקייה walla & iol.. כתבות על האיחוד של וואלה וIOL [1] [2] [3] אני נזכר בשנים הנפלאות בIOL.. אחד המקומות הראשונים שלי באינטרנט.. בחברים המדהימים שחלקם כבר נעלמו ואני לא מוצא אותם יותר.. איפה הקומונייקט?
למה??? למה????? שמחים וואלה??? תראו איך נראות הקהילות שלכם!!!! מגיע לכם!!!!! חשבתם שאתם טובים הרבה יותר מכולם! חשבתם שאתם מושלמים!!!! יריקה בפנים!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Trranger

New member
וואי ../images/Emo10.gif

מישהו יודע איפה עדי(RAVEN נדמה לי...)?

havlaz

New member
זו גם השאלה שלי...

אף אחד לא יודע איפה היא ולא דיבר איתה כבר שנים.. מבירור שערכתי לפני חצי שנה אצל מי שהיה חבר שלה הבנתי כי היא נסעה למזרח ודי נעלמה לכולם שם.. והוא אמר שהיא די שם כרגע.. בלי תאריך חזרה...

Trranger

New member
../images/Emo4.gif

בפסח מארגנים משלחת של הפורום למזרח
"המסע אחר עדי"... היה פורום ASP ביואל? באותו זמן התעסקתי רק עם HTML...

havlaz

New member
בטח... אפילו הציעו לי לנהל אותו

תחשבו מה היה קורה אם הייתי מסכים.. הייתי מצרף את הילדה ואת אלעד.. ולא הייתם סובלים את סאלם הדיקטטור!!!!!

Trranger

New member
קרא ת'הודעה הזאת ואתה בוכה.

http://web.archive.org/web/20010602110530/www2.iol.co.il/communikit/scripts/forums/live/forums_all_25.asp?forum_id=1223

חוצפאי

New member
כל כך אהבתי לעבוד שם

זה היה יותר ממקום עבודה. זו היתה חוויה. חבורה של אנשים (מנהלי הקהילות, דאט איז) שעושים מאמצים, משקיעים המונים, תורמים מזמנם וחולקים את הידע שלהם עם אחרים ללא תשלום למען פיתוח מקום שהיה, מעבר למקום כלכלי, גם ביתם של אלפי אנשים בישראל. ממש חממה לחברים. אני עד היום מגעגע לתקופה ההיא, באמת. הקהילות של יואל היו מהפכניות, חדשניות, ביתיות. אין לי שום כבוד לקהילות של וואלה, וכששלחו אותי מפורום פירסינג וקעקועים בתפוז לקבל תשובות ממומחים בפורום המקביל בוואלה היתה לי תחושת בוז וגועל. אותה תחושה שהיתה לי כשמנהלי פרויקט הקהילות בוואלה שיקרו לי שוב ושוב בפנים במשך כל תקופה המעבר הזוועתי. בחיים לא אשכח איך עשו לנו כנס יפה-יפה במלון בתל-אביב ובו-בזמן העלו בוואלה! את מערכת הקהילות. דאגו שנהיה כולנו רחוק רחוק מהבית כשהם הופכים את הבית האינטרנטי שלנו למקום מנוכר, שמבאס להיות בו. אוף. התבאסתי עכשיו. באמת

למעלה