אני על סף דמעות. לא יכולה יותר.

אני על סף דמעות. לא יכולה יותר.

תשמעו רגע. אותה הילדה שסיפרתי עליה, זו שהעתקתי את הרשומה שלה, היא כתבה משהו בבללוג שלה, שזיעזע אותי מאוד. היא רשמה שהחברות בינינו נגמרה. היא רשמה שהיא ממש מצפה לעבור לחטיבה, כדי לא להיות איתי יותר. *בוכה מאוד* היא רשמה דברים כ"כ פוגעים, שלא יכולתי, רשמתי לה תגובה. אמרתי לה את כל האמת בפרצוף, האמת הכ"כ כואבת. מגיע לה. מגיע לה. מגיע לה, שתדע שהיא מגעילה. שתדע את כל מה שאני חושבת. אני כועסת. אני רותחת.אני בוכה. אני עצובה.בא לי לצעוק. היא אפילו לא הזכירה את העובדה שהיינו החברות הכי טובות פעם. כמו שהיא כותבת שם, אני מתוארת נורא. אני מתוארת כמו ילדה מגעילה. אני חייבת שתיכנסו לבלוג שלה ותיקראו. לא אכפת לי אפילו לפרסם. אני לא יכולה יותר. אני מתכוונת לכתוב עכשיו. תיכנו לבלוג שלה, תיקראו, ובבקשה תגיבו לי. הדס. blog.tapuz.co.il/ned

S m e l l y Cat

New member
קודם כל../images/Emo108.gif

זה שקראת לה בבלוג בלי להגיד לה זה אומר כבר שאת חרא חברה. אז די מגיע לך. :)

היא יודעת שאני קוראת בבלוג שלה!

היא נתנה לי את הכתובת! היא הייתה מודעת לזה טוב מאוד. היא יכלה לא לפרסם. חוצמזה, אני לא מבינה למה ה- :). זה ממש לא מצחיק וגם לא משעשע. הדס.

blink me1

New member
אמממ..מה הסיפרו לא הבנתי.?

מה עשית לה שהיא ככההההההה שונאת אותך?!? ובת כמה את?

בסוף זה בכלל היה המצאה..

היא עשתה את כדי שחברה שלה שקוראים לה נוי, כאילו כתבה את זה, וכדי שתראה לחברה שלה. היא פרסמה את זה בבלוג שלה, היא הייתה צריכה לכלול את ההשלכו שיבואו לאחר מכן.. מה, החברה שלה לא יכלה לפתוח בלוג?! אין לכם מושג כמה היא בילבלה אותי.. ובטח אני בילבלתי אתכם.. סליחה :) הדס.

הסבר..

יש את חברה שלי. לה- יש חברה שקוראים לה נוי. לשתיהן- קוראים נוי. אז, היא העמידה פנים שכאילו חברתה היא זאת שכתבה. זה כאילו חילופי תפקידים. היא נתנה לחברתה לכתוב. הבנת?

וואי... לזה לא ציפיתי מאף אחת!

וזה מראה שהיא אף פעם לא הייתה החברה הכי טובה שלך. אם היא יכולה לכתוב דברים כאלה, לא נראה לי שהיא לקחה את החברות שלכם ברצינות!

למעלה