אני על סף דמעות...

ariela olsen

New member
אני על סף דמעות...../images/Emo7.gif

רב הסיכויים הם שמהתאריך 19.6 עד 5.7 אני לא אהיה בארץ!!! אז תנסו לכתוב כמה שפחות... חחחחחחחחחחחחחחח..... לא סתם, תכתבו כמה שיותר וכשאני אחזור אני אנסה להשלים את החסר...

motib4

New member
על סף דמעות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

וואו! אני ממש מקנא בך... אני עוד לא יצאתי מהארץ הזו... חחח... אל תהיי עצובה בגלל הפורום, ופשוט תהני מהחופשה (בשמש. חחח), לאן?

ariela olsen

New member
להונגריה

מילא זה היה לארה"ב... הייתי עושה פשיטה על וול מארט!!! חחחחחחחחח.... בכל אופן תודה! ואני אתגעגע לכווווווולכם!!!!!!!!!!! סין-סין תאילנד-תאילנד אירופה-אירופה מחירים סופר סופר סופר אטראקטיביים!

חחח... מצחיקה, אני בהלם ממך!

נכון, אנחנו ממש חשובים
אבל להיות עצובים מזה שאת נוסעת לחו"ל?!?!?! את לא נורמלית!!!! ואגב, אני לא אהיה חודש בארץ במשך הקיץ... מישהו כאן לא ראה אף פעם את הסרט חופשה בשמש??

לרעותי../images/Emo41.gif

לאן את נוסעת
אני נסעתי בפסח בימקום בקיץ כי לי יש חופש גדול חודש וחצי אולי בגלל הבגריות והופעות ועוד דברים בעע.... למה את לא עונה לאי סיק יו בובה

DreamS_HunteR

New member
סין סין תאילנד תאילנד..

אריאלה את לא יודעת מה זה מזכיר לי.. את האישה הזאת מרק בישראל..אבל יותר מצחיק זה ששידרתי ברדיו איזו תוכנית אחת עם עוד שדרית וכל התוכנית צחקנו על האישה הזאת שאומרת את זה, ויום אחרי זה הביאו אותה לרק בישראל, וביום ראשון היא הייתה בערוץ הקניות. זה עדיין גורם לי לצחוק, איך שלימור מרק בישראל מחכה אותה..
[יש מחר שביתה!]

../images/Emo41.gif../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif חחח....

היא התכוונה לרק בישראל
אזה מצחיק זה יש שביתה ואני לומדת למגן לא יכלו לעשות את זה אחר כך

בדיוק לזה היא התכוונה

היא עשתה את זה בכוונה...... לי לא הייתה שביתה היום כי אני בהסתדרות :(....

למעלה