אני על סף יאוש תעזרו לי!!!!

• פותח הנושא naor
  • פורסם בתאריך

naor

New member
אני על סף יאוש תעזרו לי!!!!

אני על סף יאוש! קניתי מחשב חדש וקיבלתי עימו חלונות מילניום ENABLE הכל טוב ויפה ולא התגלו בעיות בהתקנה אבללל לעיתים קרובות מופיעות לי הודעות על שגיאות ``התרסקויות במילים אחרות`` של תוכניות.לדוגמא:EXPLORER HAS CAUSE AN ERROR IN UNKNOWN ןזה קורה לי בהרבה תוכניות אחרות (שנרכשו חדשות מהחנות כמו NORTON 2001 ומשחקים..) הכל פשוט מתרסק! ולפעמים כשאני מכבה את המחשב(דרך החלונות כמובן) מופיע לי מסך כחול שכתוב:WINDOWS PROTECTION FILE ERROR SYSTAM HALTS והמחשב נתקע.... ניסיתי לפרמט את ההראד דיסק -אך ללא תוצאות הציעו לי להתקין חלונות 2000 גם את זה נסיתי וזה לא פתר את הבעיה.... ביצעתי סריקה מלאה לשגיאות ביצעתי איחוי ביצעתי סריקת ווירוסים והכל בסדר! אם זה יעזור אז הנה נתונים על המחשב שלי: פנטיום 3 800MHZ זיכרון 128 133MHZ SDRAM כרטיס מסך TNT2 32 MB סי די X52 דיסק קשיח קוונטום 20GB וכרטיס קול בילט אין 128 של קריאקטיב יש לי תוכנה שבודקת חומרה והכל יצא בסדר....עידכנתי את כל הDRIVERS חברה,אני פשוט זקוק לעזרה תודה מראש! 8-(

eYaL

New member
תתרגל

גם אני עצמי עובד עם הוינדוס מילניום שמע,באמת הוא מלא שגיאות,באגים,פאקים,ושאר הודעות מעצבנות אבל מה שכן...אחרי כמה וכמה עדכונים מהאתר של מיקרוסופט ושדרוג של ה DIRECTX ,אני רואה הפחתה משמעותית בפעמים שהמערכת נופלת על שגיאה מטופשת. ואם זה מנחם..אז תדע שוינדוס 98 היה יותר טוב :) eYaL

אל תשבור את הראש יותר מדי

נסה להתקין את החלונות על הדיסק הקשיח לאחר פירמוט מלא אבל אל תתקין שום דריבר או תוכנה כלשהיא אם אין הודעות שגיאה כנראה שאחד ההתקנים או התוכנות גרמו לבעיה ואז נסה תוכנה תוכנה כך תדע מהי התוכנה הפוגמת אם יש הודעות שגיאה גם ללא התקנות אז יש שלוש אפשרויות: א. לא התקנת כמו שצריך ב. חומרה לא תקינה (מן הסתם זיכרון) ג. דיסק חלונות לא תקין בכל המקרים כדאי לגשת לחנות המחשבים שקנית!

למעלה