אני על סף עזיבה

VIVIAN3

New member
אני על סף עזיבה../images/Emo10.gif

סורי שאני פותחת הודעה חדשה אבל אני חייבת: תראו, אני מאד נהניתי בפורום הזה ואני פה כבר שנתיים בערך אבל עכשיו אני כבר רואה שכשאני מעדכנת או שאני אומרת שאני חזרתי או משו כזה, בקושי היו שתי תגובות... העדכון האחרון בכלל היה חסר תגובות לחלוטין. ולכן, אני כבר רואה שאתן יכולות להסתדר בלעדי ובגלל הבעיות בבית ושאני כל כך שונאת את החופש הגדול... אז נכון. בזמן האחרון אני לא נמצאת כאן הרבה ואפילו בזמן האחרון הייתי מאד מאד חולה ועכשיו הבראתי ואני מרגישה יותר טוב. בכל מקרה, על מי אני עובדת
במילא אני בטוחה שאף אחת לא תגיב (לא שאני מתלוננת) אז אני לא עוזבת בברור אבל אני חושבת על לעזוב אז... תחשבו על זה.

אנלא מבינה מה הטענה..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

מזתומרת "אני כבר רואה שאתן יכולות להסתדר בלעדי"? כולנו פה בשביל הכיף וגולשות כאן בזמננו החופשי.. את קצת מגזימה לדעתי..

בהחלט צודקת...

אביה,בזה שאמרת את זה את נותנת הרגשה שכאילו את פה אך ורק כדי לעדכן אותנו..

נסחפת

באמת את לא חייבת לקחת ללב כל כך לדעתי את לא צריכה לעזוב אבל זאת החלטה שלך אני אשמח אם תישארי אז לא הגיבו לך.... ביג דיל אחרי הכל את נמצאת בפורום הזה להנאתך ואם תעזבי בסופו של דבר את זאת שתפסידי הכי הרבה כלומר גם אנחנו נפסיד אם תעזבי והכל אבל זאת החלטה שלך אל תחשבי שלאף אחת לא אכפת ממך... יש לי שאלה בלי שתיעלבי... כתבת את זה כדי שנגיד לך לא לעזוב? ת'אמת...

הי את רוצה מכות..?כי את תצאי../images/Emo122.gif

אני לא מסכימה שתעזבי- חצופה אני אהרוג אותך טוב נו לפחות לא אמרת שאהבתך לאורלנדו גוועה... (ברוך השם..) תשמעי את הכי שיש ואם לא הגבתי להודעה ונעלבת אז סליחה גם ככה אני נכנסת כל יומיים או יום אחרי יום ואז הפסקה של איזה שלושה ימים עד שבוע תשמעי זה חופש גדול- משתוללים בקושי בבית-לא מסכימה שתעזבי ואז גם אולי תפתחי שנאה לחופש הגודל...(..או שפיתחת כבר אחת כזאת..)...! אז הפואנטה... היא שאת לא עוזבת ברור לך...? ואם תעזבי אז לפחות אל תשכחי אותי כי את אחלה...-באמת תהיתי לאן נעלמת..! אוהבת אותך לנצח ומקווה שלעולם לא תשכחי אותי...ושמרי על קשר... [email protected]

kittycatbone

New member
../images/Emo24.gif

אביההההההההה
אל תעזבי
לפעמים לא שמים לב להודעות כאלה שאומרים שחוזרים או הולכים... למשל אני בכמה ימים הבודדים האחרונים יצא לי להיות יותר בפורום, אבל בסה"כ כל החופש הזה לא הייתי כאן יותר מדיי.. ככה שאני מצטערת שלא הגבתי לך..
בכל מקרה, את גם לא צריכה יותר מדי לקחת ללב כמו שאמרו פה, את יודעת שאנחנו אוהבות אותך! (ואם לא אז עכשיו את יודעת
) פשוט לפעמים לא יוצא שמגיבים... בסה"כ אבל, את לא צריכה גם לכתוב רק אם את חזרת או הולכת, אני מניחה שאת אוהבת את אורלנדו כי לא ממש כתבת כאן שאת פחות אוהבת אותו גם או משהו כזה, ככה שתגיבי על דברים... תתעלמי מה"יחס" שלנו אלייך, פשוט תהני כאן בלי קשר
ותביני שזה לא כמו שאת חושבת.... ואולי זה יצא קצת מוזר הפסקה הזאת שכתבתי
אבל אני רק רוצה שתדעי שאני אוהבת אותך! וכולם פה אוהבות אותך
ובאמת שאנחנו לא רוצות שתעזבי!
את האמת שבכלל, בכמה ימים האחרונים תהיתי לאן נעלמת
כי לא ראיתי ממש הודעות שלך בכלל!
אז תחזרי, ותכתבי, ואני בטוחה שתראי שכולם דווקא כן "שמות לב" אלייך

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאני מסכימה עם מה

שאמרו פה... את לא צריכה לעזוב כי את חושבת שנוכל להסתדר בלעדייך
זה יהיה הפסד רק שלך- מה, לא כיף לך לקרוא פה הודעות ולכתוב והכל ולדבר על אורלנדו [
] ועוד נושאים שמסביב
אם לא, אז אולי כדאי שתעזבי כדי שלא תצטרכי לעשות משהו שלא כיף לך, אבל אם כן [ואני חושבת שאת יותר בכיוון של "כן"
] אז אין לך שום סיבה לעזוב
.

למעלה