שפירא מאיר
New member
אני עם מסעדת "אלביס" גמרתי.
משך שנים רבות ביקרתי במסעדה הזו, עוד מהימים שהיתה מסעדה קטנה בתחנת הדלק ונקראה "פונדק ההרים". היו בה 4 תמונות של אלביס ולאט לאט שינתה את שמה ואלביס הונצח בה בכ-700 תמונות ומספר פסלים.
בשנים האחרונות שמתי לב שהמקום הלך והיתדרדר ומחיריו האמירו. המקום שהיה תמיד מלא מפה לפה ובוודאי בימי חג וחופשה, היום היה ריק !!! ובמשך שעה הגיעו למקום משפחה קטנה ועוד שתיים, וזהו.
המלצרים הוותיקים נעלמו, ויש רק איזה בחור צעיר בודד שממלצר.
הגעתי עם הבן היום בצהרים לאכול אחרי שהייה ארוכה מאתמול בבית החולים הדסה (בגלל בעיית עיניים שלו) בירושלים.
הבן טבעוני ולכן הזמנתי לו צלוחית סלט חצילים בטחינה, ומנה סלט ערבי.
אני הזמנתי חומוס וקבב וחמוצים.
וכן קנקן קטן לימונדה.
הייתי פשוט המום מהזילות של המסעדה.
סלט החצילים היה סביר
הסלט הערבי לא היה מתובל פרט לפטרוזיליה ואולי טיפה שמן
החומוס שהובטח בכתב עם גרגרים חמים היה חומוס מקופסה קר, בלי שמן ובלי פפריקה.
החמוצים היו צלוחית קטנה של 28 זיתים מאוד קטנים (ספרתי) , אפילו לא דפוקים שבהם המטבח הערבי מתגאה.
את הקבב בקשתי שלא יגישו יבש אלא עסיסי יותר.
הצ'יפס היה משקיות קפוא עם טעם כאילו ציפו אותו בפלסטיק, אחרי 3-4 לא נגעתי בהם יותר.
מה שלא פחות הרגיז אותי, היה שראיתי שלשולחנות עם המשפחות הגישו כל מיני חמוצים במגוון גדול (כנראה מהם קיוו להרויח יותר כסף).
בשורה התחתונה, זה עלה לי 148 שקלים טבין ותקילין.
הבעיה היא שהמסעדה הזו היא המסעדה המזרחית היחידה בדרך מירושלים לתל אביב והייתי מאוד רעב אחרי הסאגה בהדסה.
להבא, אכנס לפלפליה במעוז ציון, משם הייתי יוצא מרוצה יותר, בלי תחושה שמנסים לחסוך עלי ככל היותר וגובים הון עתק.
משך שנים רבות ביקרתי במסעדה הזו, עוד מהימים שהיתה מסעדה קטנה בתחנת הדלק ונקראה "פונדק ההרים". היו בה 4 תמונות של אלביס ולאט לאט שינתה את שמה ואלביס הונצח בה בכ-700 תמונות ומספר פסלים.
בשנים האחרונות שמתי לב שהמקום הלך והיתדרדר ומחיריו האמירו. המקום שהיה תמיד מלא מפה לפה ובוודאי בימי חג וחופשה, היום היה ריק !!! ובמשך שעה הגיעו למקום משפחה קטנה ועוד שתיים, וזהו.
המלצרים הוותיקים נעלמו, ויש רק איזה בחור צעיר בודד שממלצר.
הגעתי עם הבן היום בצהרים לאכול אחרי שהייה ארוכה מאתמול בבית החולים הדסה (בגלל בעיית עיניים שלו) בירושלים.
הבן טבעוני ולכן הזמנתי לו צלוחית סלט חצילים בטחינה, ומנה סלט ערבי.
אני הזמנתי חומוס וקבב וחמוצים.
וכן קנקן קטן לימונדה.
הייתי פשוט המום מהזילות של המסעדה.
סלט החצילים היה סביר
הסלט הערבי לא היה מתובל פרט לפטרוזיליה ואולי טיפה שמן
החומוס שהובטח בכתב עם גרגרים חמים היה חומוס מקופסה קר, בלי שמן ובלי פפריקה.
החמוצים היו צלוחית קטנה של 28 זיתים מאוד קטנים (ספרתי) , אפילו לא דפוקים שבהם המטבח הערבי מתגאה.
את הקבב בקשתי שלא יגישו יבש אלא עסיסי יותר.
הצ'יפס היה משקיות קפוא עם טעם כאילו ציפו אותו בפלסטיק, אחרי 3-4 לא נגעתי בהם יותר.
מה שלא פחות הרגיז אותי, היה שראיתי שלשולחנות עם המשפחות הגישו כל מיני חמוצים במגוון גדול (כנראה מהם קיוו להרויח יותר כסף).
בשורה התחתונה, זה עלה לי 148 שקלים טבין ותקילין.
הבעיה היא שהמסעדה הזו היא המסעדה המזרחית היחידה בדרך מירושלים לתל אביב והייתי מאוד רעב אחרי הסאגה בהדסה.
להבא, אכנס לפלפליה במעוז ציון, משם הייתי יוצא מרוצה יותר, בלי תחושה שמנסים לחסוך עלי ככל היותר וגובים הון עתק.