אני עצבנית....

Alexis14

New member
אני עצבנית....

לא- לא עליכם! אם אני משתמשת קצת יותר מדי באייקונים מסוג
וחבריהם- תסלחו לי..... סתם. אני לא עד כדי כך עצבנית... אוקיי היום היה לי שיעור אמנות תמים. המורה המאמי שלי נעמי
איחרה קצת אבל חפיף. נכנסנו, והתחלנו לעבוד. חמש דקות אח"כ גיליתי שהעבודה שלי התפרקה. הכנתי כזאת ג´ירפה מגלילי נייר טואלט שמצפים בגבס. הלכה. נו, סלחתי גם על זה. המקום הרגיל שלי היה תפוס
ע"י עבודה מעצבנת (מואשמת ביותר מדי מקוריות, יופי וכישרון שנוזל ממנה).. אז התיישבתי ליד שלושה בנים במקום אחר, כי גם כל החברים הנורמליים שלי לא איתי בקבוצה.. בקיצור התחלנו לעבוד ולדבר- והם היו יצורים בטירוף- דבראשון- שניים מהם עשו נחשים-
, ואחד עשה רובוט/חללית/לא ברור. אחרי שכבר חשבתי שעברנו את כיתה ב´- הם הכו בי שנית. אחד אמר שהנחש שלו הוא רובוטריק!
אח"כ הם שיגעו אותי כי הם אמרו שהידיד שלי אמר משהו.. בלה בלה.. בסוף הם הסכימו לגלות לי מה הוא אמר וזה... טוב, חומר למבוגרים. עזבו. אח"כ אמרתי להם משהו עליו והם היו המומים... בשוק של החיים שלהם!
ככרה השם אשכרה נראו... טוב חפיף. אח"כ אחד מהם- שאני מדברת איתו באייסיקיו אמר לאחרים- אתם יודעים לנגה יש אתר! ורציתי לרצוח אותו... כי הוא אמר את זה בשיא היצוריות. אחרי שעות של שידולים, גיליתי להם את הכתובת. ומה הם אומרים בחזרה- "מה יש לכל העולם מהמרי קייט ואשלי האלה?" המשפט שהרס לי את היום! וזה עוד לא הסוף... כל הלוקרים בבי"ס שלי מקושטים בתמונות של התאומות- מראש1, בעיקר, אבל גם מ... האתר של מוטי!
הישמר לך, מוטי´שקה... אח"כ השותף שלי ללוקר+החבר שלי לשעבר (3x
) אמר לחברה שלי- מה יש לכולם מה*אמילי* והזאתי האלה..." והקטע המעצבן בזה, הוא שהוא אמר את זה בכוונה עם שגיאות! הוא הרי היה חבר שלי ובא אליי מלא וכל פעם כשהיה משעמם הכרחתי אותו להגיד מי זו אשלי ומי מרי קייט בקלסרים ובספרים שלי...
ואח"כ בכוונה תליתי תמונה ענקית שלהן בלוקר... הא הא הא... כמה שהנקמה מתוקה!
וזהו... זה היה ארוך, לא? ועוד משהו אחד- יש לי כווית קור בעקב ימין כי היתה לי יבלת ויראלית והרופא חתך לי אותה ועשה לי כווית קור. זה כואב ואני לא יכולה לרקוווווווווד!
וגם הרופא היה מפחיד... הוא היה קרח, שמן, ועם אקדח! אהא, אקדח!
זהו, כבר כואבות לי האצבעות... אם יש שאלות/מכתבי נאצה לבנים/לשותף הלוקר שלי/לרופא אז הם יתקבלו בברכה! אה ומשהו אחרון ששכחתי לכתוב ואין לי כוח לשנות את הכחול- הבנים אמרו את מה שאמרו בגלל שלחבר שלהם יש גם אתר עליהן או משהו..
לא ממש הבנתי.. סלחו לי...

Alexis14

New member
תיקוני שגיאות- בפנים...

ככרה השם אשכרה נראו=ככה הם אשכרה נראו (אני מתכוונת לפרצוף הזה
) אין לי כוח לשנות את הכחול= אין לי כוח לשנות את ההדגש של הציטוט (רציתי לעשות כחול אבל בסוף שכחתי..) וזהו נראה לי....

mandy

New member
אלקסיס!

אני מכירה את הבית ספר הזה והוא יצורי גם ככה! אל תשימי
לכל אלה שאומרים דברים לא נחמדים על התאומות- הם לא יודעים עליהן כלום!!!
וגם לי קרה משהו מעצבן- לפני כמה ימים נתתי לילדה אחת מהכיתה שלי (אני לא סובלת אותה) לקשט לי את היומן, אין לי מושג למה, והיו שם מדבקות של התאומות מראש1 וכשהיא החזירה לי את היומן ראיתי שהיא כתבה ליד אחת מהתמונות-"אני לא סובלת אותן..." והיה ברור לי שהיא רק מקנאה!
אז מחקתי את זה בטיפקס..
בקשר לרופא...הוא נשמע מפחיד!
וכל הכבוד שתלית את התמונה בלוקר! חה חה חה!!!

olsen fan

New member
גם לי היה יום מעצבן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי מורה מפגרת לגאוגרפיה
(תתפטרי כבר
)--) בא לי להכניס לה
, היא עצבנה אותי היום--) לא חשוב איך... מחר יש לי סיור של"ח ל-
ג´וברין, או איך שלא קוראים לזה, אמרו לנו שנצטרך לזחול במערות וצריך להביא פנס--)זה נשמע קצת נחמד--)אני מודה
, ואז בטח המורה שלנו לשל"ח יכין לנו את התה שלו כמו שנה שעברה, ותאמינו או לא... הוא מחמם אותו בתוך גרביים)-8
, נשמע נורא מה
, אבל האמת היא שהתה די טעים/ אבל עדיף
או
אז..., אני מקווה שאני יהנה מחר בסיור של"ח שלי, ואני אכתוב לכם בהמשך הערב וגם מחר
ביי ביי

olsen fan

New member
אפשר לפתוח את שרשור הדברים המעצבנים

שקרו לנו היום חחחחחח
D-:

רק שתדעו...

שממחר עד יום חמישי אני בטיול שנתי ל... אמממ לאן הטיול
שניה, תנו לי לבדוק... *הולכת לבדוק* .... חזרתי
איפשהו ליד חוף מדוגית
(איפה זה
בטבריה
) וטאנחנו ישנים בחוף דוגית... רוצים לדעת מה נעשה שם
(טוב, אין לכם ברירה)... ביום הראשון סתם נלך בכל מיני מסלולים מעצבנים ובערב תהיה לי סאדנה כלשהי (יוגה/טאי צ´י/ קארטה)... ביום השני שוב מסלולים מעצבנים ובערב הולכים לחמת גדר שיש להם מתקן חדש ("ספלאש")-- "מתקן חדש המהווה אטרקציה אדירה לתלמידים" והארוחת ערב שלנו תהיה ברביקריו
ביום השלישי יהיה לנו טיול אופניים... (ייאי
... נגיד...) ואז "נשים את פעמינו חזרה ללוד"... חחחחחחחחחחח אז נתראה ביום חמישי בערב (או שישי בבוקר)

olsen fan

New member
איזה כיף לך אריאלוש!!

אני בכיתה ח´ וגם לנו צריך להיות טיול בעוד כמה חודשים של 3 ימים!! אני בטוחה שנדבר ביום שישי בצהריים, כי את בטח תהיי עייפה מאוד
ותחרפי לך עד הצהריים
חחחח, אז תהני
ביי ביי
יו אול

RinRan

New member
אחלה בחלה../images/Emo13.gif

תהני אריאלה
בטח יהיה לך ממש כיף חוץ מהקטע של המסלולים והאופניים
גם לנו יש טיול שנתי אבל רק עוד חודש וחצי בערך... זה יהיה יומיים ולילה (יום רביעי וחמישי) ואז עושים לנו גשר- ביום שישי לא לומדים

חחחח תודה לשתיכן../images/Emo70.gif

עכשיו בדיוק סיימתי להכין את התיק... מחר אני צריכה לקום ב-5:30 לפנות בוקר
כי ב-6:30 אני צריכה להיות בבית ספר
(בטח נצא רק ב-8 או משהו כזה, חחחחחח)... הלוואי שביום שישי הייתי יכולה ל
עד אחרי הצהריים אבל יש לי פעולה להעביר בצופים ואני צריכה להכין אותה מהבוקר
באסה... בכל אופן, "עשו" לנו את יום שישי שאחרי הטיול יום גשר (חופש) אפילו שבימי שישי אנחנו גם ככה לא לומדים
...

mandy

New member
אריאלה!../images/Emo24.gif

שיהיה לך טיול הכי כייפי שבעולם!!!!
ניסיתי לשים את כל האייקונים המתאימים! חחח

T N T girl

New member
אוי מיי גאאד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה נשמע הטיול הכי כיפי בעולם
יווווווווווו איזה כיף לך
* מקנאה נורא
* תהני בובה
ניצו"ש - לא הייתי פה היום כי הייתי קצת עסוקה ובזמני הפנוי הייתה בפורום מורדים ...

motib4

New member
אריאלה../images/Emo70.gif

תעשי חיים בחוף מדוגית
ותחזרי מהר, אה?

שוב תודה רבה../images/Emo70.gif

אני ממש אתגעגע אל כולכם
אתכם
וחסר לכם שתשכחו אותי
אתם יודעים מה ממש מצחיק אותי
תמיד מדברים שאני מתעצבת מהם אז אנשים אחרים שמחים... נגיד אני מזה לא רוצה לצאת לטיול הזה אבל עמר חושבת שזה הטיול הכי כיפי בעולם
חחחחחחחח בכל אופן (שוב) אני אתגעגע לכולכם ואל תשכחו אותי, מוטי אל תשכח להיכנס לאיי סי קיו ואני מקווה שייצא לנו לדבר (תרתי משמע...
)

M ar y K at e

New member
בית גוברין../images/Emo35.gif?|../images/Emo35.gif?| ../images/Emo15.gif

זה חצי שעה מבית שילי, ורבע שעה בערך מהבית ספר
אני לא אוכל להפגש איתך. אהה, ו ב 10 ל 10 אני יוצאת לטיול הכי משעמם בעולם
אם מישהו מכיר, לגבעת תום ותומר(ליד נגבה
) ו 113 מי מכיר
אלונה

olsen fan

New member
יואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חזרתי בערך בשעה 15:00 מהסיור הזה
, אני קצת עייפה
., אבל לא נורא, נתגבר
כמעט יום שלם זחלנו וזחלנו בתוך מערות ומנהרות צרות שהיו במרד בר כוכבא!! אני מתפלאה איך הם הצליחו לחיות שם
בקיצקצ, אני מודה שהיה די כיף!! יש לי עוד 4 סיורים כאלה במהלך השנה הזאת
(בואנ´ה נדלקתי על כל הסימנים האלו
, רואים
, אני לא שולטת בעצמי
) ומתוכם יהיו לי שתי גיחות
שזה אומר לישון בשטח, ואנחנו לא נתקלח שם
פיכסה
אז יאללה ביי לכולכם
יו אול

A d i d a

New member
גם לי היו את הכוויות קור האלה.

לי הייתה יבלת על היד אבל היא מדבקת ולא ידעתי את זה אז גדלו לי 4 יבלות!! הלכתי לרופאת עור והיא עשתה לי רק על אחת כי זה ממש כאב לי ואז מצחה לי שלפוחית מעצבנת. כשהשלפוחית נעלמה גיליתי שזה בכלל לא עזר! הלכתי לרופאת עור אחרת שעשתה לי את זה לארבעתם! איך צרחתי... זה ממש כואב! תחשבו.... 170- מעלות על היד המסכנה שלכם.. בהתחלה זה קר ואז זה זה מתחיל לכאוב ואז ממש כואב!! אהה... מזל שזה עבר לי.. אני משתתפת בצערך

למעלה