אני עצובה ומפוחדת

יעלי ס

New member
אני עצובה ומפוחדת ../images/Emo7.gif ../images/Emo5.gif

אם אתן זוכרות ,התיעצתי איתכן לפני שבוע לגבי הדימום שהיה לי. קיבלתי אז כדורים לכיווץ הרחם בלי א.ס. בטענה של רופא שאחרי ניתוח קיסרי אין סיכוי שישאר משהו ברחם. הדימום עבר ליומיים וחזר שוב אתמול. עכשיו חזרתי ממיון ונחשו מה.......... כנראה שקרה הדבר האין סיכוי שיקרה ויש שאריות ברחם . אמרו לי לחזור בבוקר לאולטרה סאונד אצל מומחה ואם זה באמת שארית אז צריך לעבור גרידה. אני לא מופתעת ,כי כל החיים שלי לא היה לי מזל בכל דבר שקשור לגנוקולוגיה ומיילדות,אבל חשבתי שאולי הפעם אני לא אסתבך. ולא קרה נס.שוב הסתבכתי. אין לי כבר כוח לכל זה. אני גם מפחדת שזה יפגע בהנקה שעד עכשיו הלכה כל כך טוב. רק בקשה קטנה - תחזיקו לי אצבעות שהכל יגמר טוב . תודה לכולן.

nubi

New member
../images/Emo24.gifהאמת?

כבר בשירשור הראשון שלך, עם הדימום, ידעתי שזה זה. שמעתי על כל כך הרבה מקרים ש"השאירו" שאריות... בכל מקרה-זה שכיח. תחשבי חיובי, והכל יסתדר.

יעלי ס

New member
תודה! האמת? גם אני ידעתי שזה זה

אבל כל כך לא רציתי להפרד מאיתי אז העדפתי להאמין לרופא. תודה על העידוד. אני עוד מעט יוצאת לבית חולים.

wieci

New member
../images/Emo24.gif מחזיקה את כל האצבעות

תחשבי חיובי, אני בטוחה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. תרגישי טוב

dorlim

New member
מחזיקה אצבעות שיסתים במהירות

ועל הצד הטוב ביותר

משוש30

New member
מחזיקה לך המון אצבעות ../images/Emo24.gif

מציעה לך לכתוב מסר לפשושולה לעברה משהו דומה ובסוף זה לא היה שאריות

עינבלית

New member
../images/Emo57.gifשיעבור בקלות../images/Emo57.gif

מחזיקה לך אצבעות למזל
מעתה והלאה
מאוד מפחיד אבל נראה לי שיש לך כוח נפשי עצום. {זה לא יפגע בהנקה. רק תזכרי להגיד להם שאת מניקה ושלא יתנו לך תרופות שאסור בהנקה.}

יעלי ס

New member
תודה לכולן! עדכון מהשטח

ביליתי כל הבוקר במיון. מאוד עצבנו אותי בכך שביקשו טופס 17 נוסף (למרות שהגעתי אתמול עם הפניה ורופא במיון כתב במכתב שחרור לחזור בבוקר) שכמובן לא היה לי ובסוף נאלצתי לחתום על התחייבות. עשו לי אולטרה סאונה ויש משהו ברחם ,אבל לא בטוח שזו שארית . יש לי בעיה ידועה באותו איזור ברחם עוד מלפני ההריון ועכשיו לא יודעים לאבחן האם זו אותה הבעיה או שארית. אז בסוף שחררו אותי
ואני לא יודעת אם לשמוח ,כי לא ברור עדיין אם יש בעיה או אין. נאמר לי לחזור אם הדימום יהיה ממש ממש חזק ואם ימשך הרבה זמן. ואז יעשו היסטרוסקופיה עם אופציה לגרידה. לדברי הרופא זה כן יכול להיות מחזור
בקיצור אני מבולבלת לגברי ,אבל מחבקת את איתי ,הנקתי אותו (קיבל בינתיים רק בקבוק אחד של חלב שאוב) וקצת נרגעתי מהבחינה הזו,כי הוא יונק כאילו לא קרה כלום (טפו טפו טפו). תודה רבה לכולן על העידוד! אתן מקסימות! מקווה שלא יהיו יותר עידכונים בנושא .

תחבקי אותו חזק וקחי ../images/Emo24.gif גם ממני

תהיי חזקה ושמחה - ותזכרי שמצברוח הוא חצי החלמה. ושהכל יהיה בסדר. את יודעת שהחכמה היא לא לדאוג דוקא כשיש סיבה לדאגה - כי כשהכל שגרתי זו לא חכמה (אמירה של בתי הבכורה כשהיתה בת 5 - בתרגום למבוגרים - והכי הכי נכונה). אנחנו כאן.

אפרת12

New member
מחזיקה לך המון ../images/Emo45.gif

שייגמר במהירות ובקלות ושההנקה לא תיפגע. תרגישי טוב

למעלה