אני עצובה ועדיין מחפשת תשובות

נעמי21

New member
אני עצובה ועדיין מחפשת תשובות

לקראת ביקורת יזומה על ידינו, בגלל שהבן לא מרגיש כל כך טוב, ביצענו בדיקות דם. לפני כחודש בדיקות הדם היו מצויינות - תקינות לחלוטין,ואפילו הברזל עלה והיה בתחום הנורמה הנמוך. עכשיו, לאחר שהבן התחיל לבלוע אומגה, היציאות ממש תקינות, אבל ההרגשה הכללית הייתה בכיוון ירידה (כאבי בטו קבועים, בטן תפוחה, חולשה כללית, אפילו קצת חום בערבים) וגם המשקל... שקיעה - 39 (גבול עליון - 20), לויקוציטים - 11.8 (גבול עליון אצלנו 10.8) והברזל ירד ל- 29 (הטטח במעבדה שלנו 50-150). מבחינת תרופות הוא עדיין על 3 גרם ראפאסאל. וכבר המון זמן לוקח פרוביוטיקה. השאר זה תוספים- ויטמינים, סידן וכיו"ב. התוצאות מראות על פעילות - נכון?!, האם ניתן להגיד - התחלת התלקחות? האם לבקש מהרופא אימורן (הוא לא הציע לנו, למעט לפני כשנה שהוא העלה זאת כאפשרות שהוא פסל ...) תודה לך על שאתה נותן לנו אפשרות לפנות אליך בכל עת

פעילות דלקתית

תראי נעמי התחושה בכללית הרעה הירידה בערכי הברזל עלייה בשקיעת הדם- כולם מעידים על פעילות דלקתית אני לא ממש מתייחס לספירה הלבנה כמדד ברמה שלכם אני מניח שצריך להפגש עם הרופא המטפל ולשוחח על אלטרנטיבות טיפוליות כולל התחלה של אימורן אם תרצי גם לשמוע את דעתי אשמח להפגש- אם תרגישי צורך שלחי לי הודעה אישית ומספר טלפו להתקשרות תהיו חזקים

נעמי21

New member
תודה

אנחנו ניצור קשר עם הרופא שלנו ונהיה עמך בקשר מיד לאחר מכן. תודה תודה! אני אשלח לך גם מסר אישי

נעמי21

New member
זהו ! התחלנו עם אימורן

סיכמתי עם הבן הוא ינהל את הביקור ואת המו"מ עם הרופא - אני הייתי בתפקיד המלווה השקטה. הוא ניהל את הפגישה למופת. מסר דיווח מלא על מצבו הנוכחי, לאחר שמסר סקירה קצרה ומדויקת של המצב בתקופה האחרונה. הרופא הציע אימורן, ומכיוון שהיינו כבר בשלים (שוב, תודה לדר' וסרמן), זה התקבל בטבעיות. הבן שאל על תופעות הלוואי - ואנחנו מקווים שלא תהיינה. מתחיל ב- 50 מ"ג, אחד ליום, ובדיקות דם כעבור שבוע. בהצלחה לנו!

למעלה