אני עצובה

Lesbia

New member
אני עצובה

אני מתגעגעת אליו אוף מה עושים כשמתגעגעים לאקס?

מוותק

New member
גם אני מתגעגעת אליו... אבל

השאלה היא מה הסיבה שאתם לא יחד ?

leper

New member
כי נוצר חלל לדמות אשר מלאה את

החיים בתוכן. לא כולם יכולים להתנער מעל אדם אשר היה משמעותי להם כל כך. צריך עצבי ברזל. (וזה ממש לא טוב, אך קיים)

מוותק

New member
בעיקרון זה אמור להיות ככה

אבל צריך להיות מאוד חזקים בשביל שיהיה לך את הכוח להתעלם, וזה בד"כ תהליך שלוקח זמן... לא ?.. היום הגעתי למסקנה שאני כמו מכורה אליו... הוא בשבילי כמו אלכוהול לאלכוהוליסט... אני לפעמים מרגישה צורך להיות איתו למרות שאני יודעת שהוא לא בשבילי... ! פתאום עברה לי בראש המחשבה להתקשר אליו... וכנראה שה"גמילה" עבדה כי איכשהו הצלחתי להעביר את המחשבה בלי להתקשר אליו ובלי להעזר ב"חבר טלפוני" אחר... אבל באותה מידה יכולתי בשניה לאבד את השליטה, לקחת את הטלפון ופשוט להתקשר בלי לחשוב על התוצאות .... הרי שיחה אחת הייתה מייד מחזירה אותי לעבר, ואם בחרתי לא להיות בעבר אז כנראה זה מה שטוב לי...

מוותק

New member
אם התמיכה היא זמנית

אז מה יהיה אח"כ... ? טוב תלוי איזה סוג של זמנית.... זמנית ללילה או זמנית לחודש. את הראשון קל להשיג ואת השני אני ממש רוצה למנוע מעצמי... מה שאומר שאת שתיהן אני לא ממש רוצה... בעיקרון....

מאמי, אם הוא אקס...

סימן, שהוא עבר ולא הווה, אז אני במקומך הייתי ממלאה את הזמן שלי בפעילויות ודברי עניין, שאין להם קשר אליו, כדי להתגבר. אם את לא מצליחה להתגבר, ממליצה לך, באופן אישי, להתרחק לתקופה מהאזור המוכר, שכל אבן בו מזכירה לך אותו, ולהתחיל למצוא תחומי עניין חדשים, שימלאו את המחשבות, במקום הגעגועים. בכל אופן, כך התגברתי על מוות של חבר לשעבר, כשלא היה לי אותו יותר, אבל הגעגועים שיגעו אותי.

למעלה