אני עצובה

Hope2004

New member
קראתי כמה הודעות שלך

הודעות קודמות. רק בשביל לנסות להבין קצת יותר. כולם כאן מדברים על התמכרויות כשלדעתי מאחורי כל אלה עומדות בעיות שלא קשורות להתמכרות. הן עוזרות להסוות אותן...מפחיתות את הכאב אבל לא פותרות כלום. אל תהיי עצובה. תנסי לחשוב על דרך לצאת מזה. ואם לא, אני כאן

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

12 ספטמבר אופקים חדשים החיים שלי שלמים יותר, ואני מתחיל להרגיש יותר נוח עם עצמי, ואני בכלל לא" ".הטיפוס הנוירוטי והמשעמם, שחשבתי שאהיה בלי סמים שעמום אחרי האם יש באמת חיים בלי סמים? חברים חדשים בטוחים שנגזר עליהם לחיות חיי שהם מפסיקים להשתמש. הפחד הזה רחוק מאוד מהמציאות. 'מכורים אנונימיים' פותחת דלת לדרך חיים חדשה שחברים שלנו יכולים ללכת בה. הדבר היחיד שאנו מאבדים באנ-איי הוא העבדות שלנו לסם. אנו זוכים בהמון חברים חדשים, בזמן, שאנו יכולים להקדיש לתחביבים, ביכולת להחזיק מעמד בעבודה, ואפילו ביכולת ללמוד, אם אנו רוצים בכך. אנו יכולים להתחיל דברים ולהשלים אותם. אנו יכולים ללכת למסיבה ולהרגיש נוח, גם אם יש לנו שתי רגליים שמאליות. או מתחילים לחסוך כסף לחופשה, גם אם זה רק חופשה במקום ולא רחוק מהבית. בהחלמה אנו מגלים מה באמת מעניין אותנו. אנו מוצאים דרכים חדשות לבילוי הזמן הפנוי. אחרי שאנו באים לחדרים של 'מכורים אנונימיים', החיים שלנו משתנים. והם נשארים שונים, כי אנו תמיד יכולים לחזור לחדרים האלה באמצעות האהבה שאנו מוצאים באנ-איי אנו מתחילים להאמין בעצמנו. בעזרת האמונה הזו, אנו יכולים להתקדם הלאה ולמצוא אופקים חדשים. פעמים רבות קורה שהעולם הוא מקום קצת יותר טוב, במקום שבו חבר אנ-איי היה בו. רק להיום: אני יכול לחיות חיים שלמים ונוחים, חיים שבכלל לא חלמתי על קיומם. ההחלמה פתחה לי אופקים חדשים וציידה אותי בכל הדרוש לחקור אותם.

Pure SilenCe

New member
לפני מספר דקות בדיוק...

שאלתי חברה איך אפשר להיות עצוב אם בכלל מרגישים מתים. והיא ענתה, איך אפשר לחיות אם עצובים.... וזה עורר בי המון תהיות...

רק לדייק.

החברה שאלה אותך למה לחיות ככה שעצובים. מתוך מחשבה שתמיד יש ברירה אחרת. שיש בחירה. יש לך בחירה.

PhEoNiX FiRe

New member
מבינה את ההרגשה

גם לי זה קורה מן עצב לא מוסבר יותר כמו מלנכוליה כזו
שנה טובה חומד

למעלה