אני עצובה.............

Vdrums

New member
עד היום לא הבנתי מה המטרה

של לרשום משפט אחד בכותרת. צומי וירטואלי? פתטי לטעמי. אם יש לך משהו להוציא תוציאי.

mika tal

New member
תסלח לי אבל...

אתה בעצמך פטתי, שאתה לא מבין בין השורות....

Vdrums

New member
זה שאת עצובה הבנתי. זה שאת לבד

הבנתי משירשור הצומי הקודם. מה עכשיו? רוצה אייקון של חיבוק? WTF???

mika tal

New member
לא ממש לא, זה לא קשור..

זה לא סתם לבד, זה כאילו זה שנשבר לי הזין מכולם. אני מתכננת לינסוע לטיול בהודו בדצמבר.אני מסיימת את התואר שלי הסמסטר

מה לא סתם לבד?

למה נשבר לך הזין? כמה זמן את לומדת לתואר? ומזל טוב

mika tal

New member
ראשית: תודה על המזל טוב!

זה הסמסטר האחרון שלי, אני לומדת משהו כמו 4 שנים, וממש אשמח להתפטר מהבחינות ביולי הקרוב!! העניין הוא שאני לא ממש מוצאת את עצמי, מבין? אני אדם מאוד אופטימי ומחייכת המון וצוחקת, ולפעמים אני בכל לא מבינה א תעצמי מאיפה כל הכוחות הנפשיים האלה שמתחת למעטה ה"אושר" לכאורה מסתתרת בחורה כ"כ כ"כ בודדה???

mika tal

New member
אה ו....

הלוואי ויכולתי להיות מאושרת... מאושרת ממש.............

עכשיו מבינים קצת יותר ../images/Emo13.gif

לרוב זה לא נעים להראות כלפיי חוץ את מה שאנחנו באמת מרגישים ולכן יש את המסכה הזו שמחייכת ... יהיה בסדר, פעם אנחנו למעלה פעם למטה, כל עקבה לטובה. בתקווה שתרגישי יותר טוב הלאה... אופטימיות

magenta73

New member
מסכות...

בודדה את לא. אני בטוחה. יש לך חברים, משפחה... מעבר לכך שזה לא מנוגד... אנחנו חיים את היום יום, שורדים... ולפעמים באים ימים או מצבים שבא לנו לעזוב את הכל ולשקוע... נמאס לרוץ, נמאס לרדוף... וזה טבעי. נראה לי שטיול יעשה לך טוב. רק טוב. להרגע קצת... למצוא את עצמך... למצוא זמן. אל תדאגי, יקירה... לכל דבר זמן ומקום. והכל בסוף, כמו פסיפס מקבל צורה.

Vdrums

New member
עכשיו הבנתי.

בהצלחה עם התואר. תסעי לנקות ת'ראש, חו|ל זה תמיד טוב

לכל אחד מאיתנו יש תקופות

בהן הוא נאלץ לשים על עצמו מסיכה ... זה טבעי וזה בסדר. חשוב שיהיו לידנו חברים שנוכל להיות לידם בלי כל זה .. בקשר לזה שרע לך .. זו רק תקופה והיא תעבור . כמו כל דבר בחייים. תחשבי על חצי הכוס המלאה. את אוטוטו מסיימת את התואר.. יודעת כמה אנשים היו מוכנים להתחלף איתך ??? <אני אחת מהם....> . אל תחשבי שבהודו תמצאי את התשובות לבילבול שנחת עלייך. זה לא הולך ככה ...

Vdrums

New member
לנסוע זה טוב בלי קשר לתשובות.

זה נותן זמן ומקום לחשוב עם עצמך. בלי שום הפרעות.

Vdrums

New member
לא. האווירה בארץ זה לא האווירה

בחו"ל. זה ראש אחר לגמרי.

זו לא בריחה מהמציאות

המציאות היא חיינו, לפעמים הריחוק הזה למקום אחר רחוק לא מוכר וללא מי שמכיר - יכול לעשות נפלאות ולסדר מחשבות. המטרה היא לאו דווקא לברוח אלא לקחת טיים אאוט לעצמך בעיקר ולהנות בו, כשמתלוות לכך מחשבות ביותר זמן איכות.

mika tal

New member
../images/Emo140.gifאתם אחלה!

תודה.. ניפגש בערב... אבל, אני יוצאת לאיזה פאב עם חברה אז אח"כ ושוב תודה על העידוד אני

למעלה