אני עצוב..לא כיף..מאוד לא כיף../images/Emo21.gif
נתחיל מזה שזאת ההודעה הראשונה שלי פה.. עכשיו תראו..אני חייב להודות שאני פשוט עצוב.. הגעתי לקטע כזה..ששום דבר לא הולך לי..באמת שכלום.. בבית ספר יש יותר מדי לחץ..מבחנים..עבודות..וכאלה.. הבנתי עכשיו שבעצם אני לא נהנה מכלום..אני יכול לעבור את הזמן רק עם ציפייה לסוף השבוע
אפילו דברים שפעם היו ממש כיפיים..כמו הצופים נגיד..כבר לא מהנים.. אני יודע שזה בטח שלב שכל אחד עובר..אבל איך עוברים אותו? הדבר היחיד שבאמת מהנה..הוא להיות עם חברים שלי... המצב רע מאוד..ואין לי ממש איך להסביר את זה לאנשים.. אני רק יודע שאחד מהדברים שבאמת עוזרים לי זה לשמוע מוזיקה..אפילו לנגן כבר לא כיף..אני כל הזמן שומע שירים..מעביר את הזמן.. אני נמצא הרבה על המחשב..הרבה מאוד..זה לא ממש משאיר לי הרבה זמן לדברים אחרים..ואני מוצא את עצמי מוותר, או מאחר לדברים כי אני רק אומר "עוד כמה דקות". עוד משהו שבטח השפיע עלי..דיברתי עם אנשים...סתם על החיים..והם אמרו לי שזה לא משתפר..כאילו..עכשיו יש בצפר..אחרי זה בגרויות..אחרי זה צבא..אז עבודה..משכנתא..וכו' אני מבין שבטח לא היה ממש חכם לכתוב את זה..אבל הייתי חייב לשתף מישהו...אני יכול רק לקוות שהתגובות שלכם יעודדו אותי..אם בכלל יהיו תגובות.. אני מניח שאני אכתוב משהו כזה גם בפורום אחר..אבל בניק הזה.. אני מאוד אשמח אם שום דבר מההודעה הזאת לא יצא מהפורום הזה... למען הסר ספק..אני לא מתכנן התאבדות או משהו כזה..אני פשוט חושב שהחיים יכולים, וצריכים, להיות יותר טובים.
נתחיל מזה שזאת ההודעה הראשונה שלי פה.. עכשיו תראו..אני חייב להודות שאני פשוט עצוב.. הגעתי לקטע כזה..ששום דבר לא הולך לי..באמת שכלום.. בבית ספר יש יותר מדי לחץ..מבחנים..עבודות..וכאלה.. הבנתי עכשיו שבעצם אני לא נהנה מכלום..אני יכול לעבור את הזמן רק עם ציפייה לסוף השבוע