אני עצוב

leocat

New member
אני עצוב ../images/Emo10.gif

חבר מאד טוב שלי נהרג בפיגוע בתל-אביב. הוא היה קומיקאי ומוסיקאי מוכשר, בתחילת דרכו. ואני עדיין מנסה לעכל...

actress

New member
../images/Emo16.gif אני משתתפת בצערך

במקרים כאלה אני לא יודעת מה להגיד, אני מחזקת את ידייך מעבר לנט ומקווה שתרגיש טוב ואם תצטרך כל דבר אני כאן.

צחי24

New member
../images/Emo7.gif אני משתתף בצערך

ומקווה שתחזיק מעמד ושתזכור את הרגעים הטובים שלך איתו ובחברותו
.

עצוב מאוד,

רק לא מזמן דיברנו כאן בפורום על מייק'ס פלייס ... אני מקווה שנוכל לשמוע רק בשורות טובות יותר...דומני שאני הוזה, אך הלוואי ואתבדה.

ט י נ ה

New member
../images/Emo165.gifמשתתפת בצער הגדול

הנה אבי ,רק שוחחנו על מייקס פלייס רק אמרנו שנלך לעודד את שגית ולהקתה אולי תוכל להוציא את זה ולהביא את זה קדימה לא מצאתי את זה. בכל מיקרה אני שולחת איחולי החלמה לפצועי הרוק אנד רול ולכל מי שהיה שם,אח של גדי בן אלישע שהוא גיטריסט נפלא ,וניגן שם ואחיו הגיע לראותו ונפצע בצורה קשה,אני שולחת לכל המוסיקאים ולכל החברים שלי כוח והמון אמונה שאנחנו מוכרחים להמשיך לנגן בכל בר ובכל פאב שם מקבלים אותנו. מוסיקה תמשיך תמיד להיות הכוח המניע . רוצה להודות לאיתן ( אהבה עבודה ) על עזרתו האישית היום להביאי לתל השומר תודה איתן אתה חבר אמיתי. לילה טוב סי

והדברים שלך הם תגובה..

לדברים שכתבתי ובתוכם המייק'ס פלייס, מפחיד, כי באותה הודעה גם הייתה איזושהי התייחסות לטרור...

צחי24

New member
אתה מתכוון לרן ברון ז"ל?

אם כן אז נורא מוזר כי אתה השלישי שהכיר אותו מהאנשים שדיברתי איתם היום..בעיקר בעבודה.

ט י נ ה

New member
משתתפת ליאו וגם שגית שלנו נפצעה

רוצה להתחלקאיתכם ולהגיד שהמתופפת המקסימה שלנו שגית שיר ניגנה אתמול במייקס פלייס ונפצעה הידים שלה עם כוויות ,וגם חלק מהפנים ,וגם החבר לחיים שלה במצב מאוד לא טוב מונשם וכוויות בכל הגוף ,חשוב לי להגיד לכם שהיום ובכל יום עלינו מאוד לשמור אחד על השני מאיפה שאני באה מאוד מסוכן לפני כמה ימים שוחחנו עם אופנוע שחור ואמרנו שנלך לעודד את שגית במייקס פלייס . ותראו אותי היום חוזרת ממוטטת מתל השומר ליבי שבור. אני שולחת כוח לכולכם אל תפסיקו לבוא להופעות רק תשמרו כל הזמן תשמרו אל תרדמו באשליה שהטרור עבר עוד דרך ארוכה לפנינו עש שתשוב השלווה שלכם סי

צחי24

New member
אני מצטער לשמוע ../images/Emo7.gif

נקווה שהיא תרגיש טוב במהרה...

sharlior

New member
כואב כואב כואב

ממש רע לקום בבוקר ולפתתוח את היום עם כאלה חדשות רעות. וכשמכירים מישהו שנפגע זה בכלל מעצים את תחושת האובדן והכאב. מאחל החלמה מהירה שרון.

לאט לאט כל עם ישראל

מצטרף למעגל השכול, לצערי הרב. בפיגוע שהיה בקפה מוממנט, קפה-פאב ירושלמי שהיה כל כך פופולארי. בפיגוע הזה הכרתי בחור שלמד איתי ויש לו אח תאום שעבד איתי והוא נשבר לחלוטין. בנוסף נרצחה שם בחרה מדהימה ומתוקה שזה היה יומה הראשון כמלצרית שם, עד שנה לפני הארוע עבדה במחלקה שניהלתי בחברה גדולה. גם משפחתי נפגעת טרור, אך עוד משנות ה 70 כאשר הטרור לא היה כמו שהוא היום. אז אני מאחל, מקווה ומתפלל שנפסיק להצטרף כל הזמן למעגל המטורף הזה, שרק יהיה סופסוף קצת שקט וקצת טוב.

leocat

New member
רן ברון

כן, הכוונה אליו. את רן היכרתי עוד כשהיה נער בן 16, וגליתי בחור מאד מוכשר עם הרבה ראיונות. ברבות הימים "צוותתי" אותו לעוד אנשים וביחד הם הופיעו בהופעות של הומור נונסס, ומערכונים מוסקליים. במשך שנים נתתי לו ולחבריו במה פתוחה ב"מופע הקולנוע של רוקי" אירוע שאני מארגן כבר שנים. רק בחודש האחרון, הם התחילו סוף-סוף לצאת להופעות משלהם. עוד דיברנו לאחר ההופעה האחרונה, התחלנו לבנות רעיון להפקת טלויזיה, אשר תשלב הומור שחור ותרבות אלטרנטיבית. שיחת הטלפון האחרונה שהיתה לי איתו יום לפני, היתה שיחה שבה החלטנו להתחיל להריץ את העיניינם בקשר לרעיון זה. אני יושב עכשיו, כמו שישבתי אתמול עם כל החברים בבית של חבר (שניצל בנס - הוא עזב את הפאב 10 דקות לפני) ואנחנו מנחמים אחד את השני. הבאתי קלטות וידאו של הופעות שצילמתי, כדי שכולנו נוכל לצחוק עם רן , ולא לבכות עליו, כי זה מה שהוא היה רוצה. אני מודה לכולכם על התמיכה, אוהב אותכם - ליאו. רן - שום דמעה לא תמחה את החיוך שלך.

leocat

New member
יום הזיכרון במייק'ס פלייס

בשעה חמש אחר"צ, ביום שלישי (6.5) אנחנו מתכנסים שם לזכר ההרוגים. כולי תקווה שתיהיו שם, ובמיוחד את סי (למרות סדר היום העמוס מאד - אני יודע).

actress

New member
אני מחזקת ואני רוצה שתעביר לסתיו...

שאני זמינה בשבילה תמיד ואני מחזקת את שניכם וכל מי שהכיר את רן, הבנתי לפי מה שכתבת בפורום מחזות זמר שהיא עצובה מאוד ואני מאוד אשתדל להגיע לתמוך.

ט י נ ה

New member
הי ליאו

תודה שהודעת זה חשוב לא תהיה לי שום דברך להגיע בשעה הזו שכן אני בטקסים אחרים הקשורים ביום הזיכרון הפרטי במשפחה של בעלי .אבל אעבור במהלך היום אשים נר וכמובן שבשעה שתהיו שם אחשוב אתמוך ואחבק מרחוק נשיקות סי

למעלה