אני עצוב

אני עצוב

אני רוצה גם יחס אנשים? אם אפשר החוברת של c.f מאוד יפה. החלום שלי לטוס למשפחה בארגנטינה לא ראיתי אותם 14 שנה אם תוכלי ליצור איתי קשר לזה אשמח מה חדש? אלון איך בלימודים כתוב לי את האמייל שלך ואז נקבע באי סי קיו ונדבר. יום טוב לכולם מאחל לאנדרו

king crimson

New member
קודם כל....

תשתדל לא להיות עצוב...מה מונע ממך לנסוע לבקר אותם או להיפך? אם זה משהו הקשור למחלה אז תמיד אפשר להתגבר על זה לא? ואם זו סיבה כספית אז אולי האיגוד יעזור לך...רק תפנה אליהם :O). הלימודים...קשים אבל גם מאוד מאוד כיף ללמוד תחום שאתה אוהב ויש שם גם אנשים בהחלט נחמדים. האי-מייל הוא: [email protected] ואל תדאג יהיה בסיידר... ביי בינתיים ושמור על עצמך.

מאת לאנדרו ../images/Emo62.gif ../images/Emo36.gif

אלון היי אני קצת יותר טוב אני כנראה באמת יתקשר לאיגוד ואבקש או שאשלח אמייל לריקי ואני יסביר לה. מתי אתה בבית רציתי להרים טלפון. טוב ביי ויום טוב מאחל לאנדרו.

king crimson

New member
לאנדרומן

מחר אני בבית בסביבות השעה ארבע. ובהצלחה עם האיגוד והכל..... ביי ביי

jasmine38

New member
ליונתן ../images/Emo56.gif

אל תהיה עצוב. עד כה, לא ראיתי שיש לי מה לומר ואו להעיר לך, ואני מקווה שתצליח בפעילותך הנוכחית. ואף שתבקר בארגנטינה. אני מתרשם שאתה רוצה בהתעוררות הפורום, וגם אם אני לא טועה, יש לך הרבה חברים עם CF, שהכרת ואו פגשת. אולי יש ביכולתך, לנסות ולשכנע אותם, להצטרף לפורום זה, ובכך לסייע לך ולכולנו. הרבה בריאות יסמין.

למעלה