אני פה כי ....

Master Stav

New member
כמוך כמוני

הילדה שלי מעל לכול אני החלט חושב שלגטימי וכתבתי את זה .... נכון אני לא סובל את האדמה עליה הגרושה דורכת ומאמין שאצטרך עוד לכבות המון שריפות גם כאלו שתגרום לילדה ...ב10 ימים דחפה לה לראש לדוגמא....שהיא התגרשה ממני כי הכתי אותה ....
ובית המשפט נן את הילדה למשמורת בלעדית שלי כי אני גבר מכה ...
ויש עוד הרבה דוגמאות .... לשימחתי זוגתי והורי עמדו שם ואמרו לילדה את האמת .... אני מקווה שנוכל לעבוד על סידרי ראייה שגרושתי תוכל לראות את הילדה לטובת הילדה למרות שאני לא מאמין שזה בסופו של דבר לטובת הילדה אני אהיה שם להרים את השברים אם וכאשר זה יקרה .

Master Stav

New member
אני פה כי ....

בעקבות השרשור על מי צריך לקנות ....מתנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=693&msgid=110114951 אחת התגובות הייתה הוא בישל את הדייסה שלו ...וכדומה .... הרשו לי לחלוק איתכם טרי טרי את מאורעות הימים האחרונים אני מגדל את ביתי שהיום היא בת 15+ כבר 13 וחצי שנים לבד .... בשנים הראשונות עד לגיל 5 וחצי הביולוגית שלה הייתה בסביבה ....לא לא קיבלתי מזונות .... התחתנתי שנית שביתי היית כבת 9 וזוגתי קיבלה אותה כבת לכו דבר לטוב ולרע ....וכן היו \מורדות והיו עליות כמו בכול משפחה נורמטיבית .... אני לא איש קל אני דורש מאחרים את שאני דורש מעצמי ולעיתים אני מצפה מאחרים את שאני מצפה מעצמי .... סוג של הקדמה ? אולי .... במשך השנים היו 2 ניסיונות לחידוש הקשר בצורה שביתי דחתה .... ראוי לציין שגרושתי הידרדרה לסמים קשים ואף "שיקמה" ( לא מאמין לזה )את עצמה בקהילת מלכישוע ל]פני כחודש וחצי פורסמה תמונה של גרושתי בעיתון ....בהקשר מסוים ....ביתי ראתה את זה ויצרה עימה דרך הכתבת קשר .... קשר שהוביל למסכת של הסתרות ושקרים ששיא השיאים היה שביתי ברחה מהבית ועברה לגור אצל גרושתי שחייה היום עם בן זוג לו ילדה ילדה לפני כ3 וחצי שנים ..... למה אני מספר את זה .... לפורום הגעתי בהמלצתו של חבר טוב שאני מעריך מאד .... אני קורא פה כבר למעלה מ24 שעות אחורה קדימה ....וקשה לי ...אני לא יכול להבין את מי שלא שם את ילדיו כמרכז הדברים .... כן גרושתי חרא בן אדם ...היא עושה עשתה ותעשה עוד הרבה לפגוע בי .... והפעם אפילו הצליחה לגרום לנזק בריאותי ...קורה ....הילדה שלי יורת חשובה והיא במרכז עולמי .... היום התבשרתי שהיא עומדת לחזור הביתה ..... מחרתיים נשב עם עובדת הרווחה על פי חוק הנוער שגישרה בתהליך ..... בסופ"ש אזכה לחבק אותה ... אני מסתכל על הדברים ....יודע שילד גם להורים מתעללים, נוטשים, קרי לב ועוד דברים מחפש להכיר את ההורים האלו ...מחפש כי ככה נבנת האישיות העצמאית שלו אם הייתה נשארת שם .....היה לי קשה אבל היא הילדה שלי ומה שהייתה צריכה היתי נותן .... עם אמא הביולוגית בחרתי להתחתן ובחרתי להתגרש הילדה הגיעה לעולם מבחירה שלי והאחריות היא לתמיד ....עם המון אהבה ..... אין מחיר לאהבה הזו ....פשוט אין מחיר .

azaria

New member
ברוך הבא

סיפורך נוגע ללב. אני מאוד מעריך אותך על גישתך ועל התמדתך בה. נשמע שהיו בחייך מאורעות קיצוניים, ושעדיין ממש לא משעמם אצלך ביום יום. לבטח יש לך עוד הרבה סיפורים מן העבר העשיר הזה. ואני מקווה שעוד יהיו לך סיפורים חדשים, טובים ומשמחים לחלוק עם הפורום. ברוך הבא, ותגיד לחברך האלמוני "כל הכבוד" על ההפניה הנבונה.

Master Stav

New member
החבר ...יציג את עצמו לכשירצה ../images/Emo13.gif

וכ כול הכבוד לו .... לגבי לא משעמם ....אכן כן ... מחר יש פגישה עם העו"סית..... מסתבר שהם לא רוצים/יכולים/מסוגלים/מבינים את העניין שכולל התמודדות עם בת 15 על כול המשתמע מכך ..... קשה לה ...אני ממש מרחם עליה ...אבל היא צריכה לקחת אחריות על מעשיה ועל דבריה תודה על המילים ואכן נסיון יש ...אשמח לחלוק ואם אעזור ...הרי שעזרתי לעצמי .

למעלה