אני פה. כל הזמן ברקע

אני פה. כל הזמן ברקע

קוראת הרבה אבל לא כותבת. אז נתחיל מההסטוריה: כשהתחתנתי שקלתי 65 ק"ג בערך. 4 שנים של טיפולים ומצברוח רע גרמו לי להיות 74 ק"ג כשנכנסתי להריון. ביום הלידה שקלתי 90 ק"ג (16 ק"ג של עליה בהריון) 12 ק"ג ירדו צ´יק צ´אק ונעצרתי על 78 ק"ג. גם ליאור העלה לא מעט בזמן הטיפולים וההריון. אתן מכירות את זה, המצברוח.... החלטנו שביום ששיר תהיה בת 3 חודשים אנחנו מתחילים לשמור על מה שנכנס לפה. שמנו לב שאצלינו הורדה בכמות השומנים עוזרת מאד להרזיה והחלטנו שזאת הדרך. פעם בשבוע מבשלים לכל השבוע בלי שמן וכך תמיד יש מה לאכול ואין סיבה לאכול זבל. (מי שאומר שצריך לאכול גם שמן שלא ידאג - יש המון שמן במרכיבים של האוכל. בבשר, זיתים וכד´) עקרון נוסף שאני מקפידה עליו - אף פעם לא להיות רעבה! אם אני מגיעה רעבה לאוכל אני טורפת כמויות. לכן אני אוכלת ארוחת בוקר, צהרים וערב וגם בסביבות 10:00 ו 16:00 אני אוכלת משהו כדי לא לתת לרעב להתפתח. השיטה עובדת עלי ממש טוב ואני גם לא מרגישה שאני סובלת. אני יורדת כל הזמן. 100 גר´ ועוד 100 גר´ וכבר אפשר להכנס למכנסיים יותר ויותר קטנים. הבוקר הייתי 71.5 ואני מקווה להמשיך ולעדכן על ירידות. חנה
 
פשוט מאוד...

כשכתוב במתכון לטגן בצל - אנחנו מאדים. בטעם הסופי של המוצר זה לא מורגש בכלל. זה נכון לרוטב עגבניות של פסטה, למרקים ולכל דבר.
כשכתוב לטגן קציצות אנחנו אופים. זה יוצא כמו עוגיות אבל מה זה משנה?
רוטב לסלט עשוי מחרדל, לימון ומלח. לא צריך שמן.
נקניקים, גבינות, חטיפים דלי שומן מה עוד? אם אזכור אכתוב עוד
 

חן123

New member
כל הכבוד על הירידה!

אמנם דיברנו על כך בע"פ, אבל כפי שאמרת, מצאת את נקודת התורפה שלך ואת נילחמת בה! בהצלחה בהמשך, אני יכולה להעיד שאת נראת נהדר חן
 
למעלה