אני פה

אני פה

אנשים, ברצינות, צריך לעשות משהו דחוף לעורר ת´פורום. צריך להפיץ את הפורום בהרבה מקומות כדי שיבואו, כי מה שקורה פה כפי ששמתם לב, הוא אקשן סרק (עלק אקשן בלי שום קשר לשלמה. איזה יציאות ביזאריות יש לי)
וזה ממש מתחיל לעצבן. חבל שיסגרו את הפורום כי לדעתי חשוב שהוא יהיה ויהיה ברמה טובה. רמה טובה זאת אומרת שיהיו פה אנשים שינהלו דיונים נורמליים, ולא שני אנשים וחצי שרבים על מי אשם בתקיעת השלום (ע"ע מורן).

אהבתיה

New member
../images/Emo6.gif

ע"ע מורן....אהבתי !
את צודקת,הפורום שלנו לא צריך להיות בנוי מהריבים שלנו (את התחלת איתם!! אופס אני רואה עוד ריב מתקרב....) אז אנחנו חייבים למצוא לזה פיתרון! שכל אחד יעלה הצעות לאיך אפשר לעורר קצת את הפורום כי באמת חבל שמצבו ככה..ואנחנו ממש לא רוצים שהוא יסגר ! אפשר להתחיל לדון באיך כל אחד תופס שיר מסוים של שלמה (כל אחד והמשמעות שהוא נותן למילות השיר) גיל פעם דיבר איתי על זה וזה בהחלט אפשרי !

אהבתיה

New member
לא איכפת לכם ש....

אני אעלה את הרעיון שהצעתי למעלה נכון?
מה אתם אומרים ? שווה לנסות לא? גם רוני העלתה משהו מעניין....תני לי לחשוב על זה קצת ולהגיב...כרגע הראש שלי לא מתפקד (כאמור,אני מעצבים מהמשחק) אז חברים,אם יש שיר של שלמה בעל משמעות גדולה עבורכם ובא לכם להגיד לנו את זה (למה לא בעצם?) או שיר שאתם מבינים אותו בצורה מסוימת (למה התכוון המשורר הכוונה....) אנא שתפו אותנו!!!!

אהבתיה

New member
לא איכפת לכם ש....

אני אעלה את ההצעה למעלה נכון??
מה אתם אומרים? שווה לנסות לא? גם רוני העלתה נושא מעניין (אני אחשוב על זה קצת ואגיב...כרגע הראש שלי לא מתפקד בגלל המשחק!) אז חברים,אם יש שיר של שלמה בעל משמעות גדולה עבורכם או שיר שאתם מבינים אותו בצורה מסוימת (למה התכוון המשורר??) אנא שתפו אותנו!!!

אהבתיה

New member
אוי זה יצא פעמיים!

בהתחלה הוא לא שלח ומחק לי את ההודעה אז כתבתי אותה שוב ועכשיו יש לה שתי גרסאות דומות מאוד!!!!!

למעלה