אני פה....

anat11

New member
אני פה....

קצת מתחפרת בגלל החורף
, אבל בסך הכל בסדר. הרגשתי קצת לא טוב בשבועיים האחרונים
, כנראה בגלל מאמץ פיזי גדול (ומיותר) שעשיתי באיזה בוקר טפשי אחד, ומייד "שילמתי" על זה. ממש מוזר שאני נפלתי ב"פח" הזה כאשר אני דוגלת מזמן באמירה שספורט מזיק לבריאות...
בכל מקרה - אני בסדר עכשיו. רומי - גם אבונקס יכול לגרום לבעיות כבד (כל האינטרפרונים בטא) וכל שלושה חודשים אמורים לעשות לי בדיקות דם לגבי זה (דגש על "אמורים"). תל השומר לאחרונה מה-זה מתרשל במעקב אחרי החולים (וגם בטיפול בפניות שלהם). אני ממש מקווה שזה חידלון זמני. שיהיה יום טוב לכולם, ענת

RomiVais

New member
ענתוש יקרה!! ../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע שלא הרגשת טוב בשבועיים האחרונים. אני מקווה שעכשיו את כמו חדשה, ושתלמדי מהטעויות שלך ולא תחזרי על זה - כי לא היה לך אישור להיעלם ככה
(אני צוחקת כמובן....... ) את צריכה לשמור על עצמך טוב טוב טוב. כולנו הרי יודעים מה מזיק לנו - וצריך לנסות להימנע. תקפידי על הבדיקות כל שלושה חודשים, כי אני לא ידעתי שצריך והפתיע אותי שהרופאה כל כך נלחצה גם אם העלייה בתיפקוד הכבד יחסית קטנה, וישר אמרה להוריד מינון. תל השומר לא נותנים לנו הפניות - את זה לוקחים מרופא המשפחה וזו בדיקת דם פשוטה. אז תשמרי על עצמך - באמת שהתגעגענו!!! יום נפלא לך ולכולם, רומי

anat11

New member
רומי,

קיבלת את ההודעה ששלחתי לך מוקדם היותר היום דרך מערכת המסרים של תפוז? אני מקווה שכן כי ממש אין לי כח לשחזר אותה...

RomiVais

New member
בטח שקיבלתי - וגם עניתי ../images/Emo13.gif

אני פשוט יושבת מול המחשב ועושה עוד 20 דברים תוך כדי, אז יצא שעניתי לך עכשיו....... סורי על התגובה המאוחרת. המשך יום נעים, רומי

סיאמית

New member
ענתי ../images/Emo23.gif

אני מתפלאה עליך! את הרי בחורה אינטליגנטית!!! זה ידוע שספורט רע לבריאות... ומה שטוב לנו זה : סיגריות ורטבים שיש בהם שמנת מתוקה. אז למה להתגרות בגורל? לא סבלנו מספיק??? אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר, ענתוש, ומקווה שלא תחזרי על הטעות הזו.
אני, לעומת זאת מנסה להשיג את ד"ר צ´אפמן או ד"ר חילקביץ´ כבר כמה ימים ו-יוק! זה כ"כ מעצבן אותי שאין לכם מושג!!! בגלל שרומי´לה היא נשמה עדינה, אני ארשה לעצמי לצעוק אך ורק "תחת!!!!" . ובמילה "תחת" מקופלות כל הקללות שאתם מכירים וגם כמה כאלה שאתם לא מכירים...

Navva

New member
מה קרה לאן הם נעלמו ?

היום היה יום הקבלה של ד"ר צ´אפמן או ד"ר חילקביץ´, גם את האחות של המרפאה לא הצלחת לתפוס? ד"א ד"ר צ´אפמן החליף סלולרי, אז אולי בגלל זה.

סיאמית

New member
אפילו אמה לא ענתה לי!!! ../images/Emo10.gif

במקומה (זמנים טובים הגיעו לאיכילוב) ענתה לי רופאה חדשה ד"ר טליאנסקי... מכירה אותה? רציתי לשאול כמה שאלות פשוטות והיא שלחה אותי לעשות בדיקות דם!

RomiVais

New member
סיאמית מקסימה!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

קודם כל תודה על ההתחשבות בי
אל תשמרי מילים בבטן בגללי, זה לא בריא!!
מה קרה לרופאה ההיא ששלחה אותך לעשות בדיקת דם? זו הדרך לענות על שאלות היום? מקווה שלא יכאב לך.......
שיהיה בהצלחה יקירתי!!!
לילה טוב, רומי

סיאמית

New member
רומי´לה! ../images/Emo23.gif

תאמיני לי שאת לא רוצה שאני אתן דרור ללשוני... אפילו אני מסמיקה מעצמי לפעמים ו~א~ מחוויר כשאני ממש כועסת... היא שלחה אותי הפעם לעשות בדיקה כי התלוננתי על עייפות ושאלתי אם כדאי שאני אתחיל לקחת שוב טריבמין (שזה ויטמין ממש אחלה) ובמקום להגיד "כן" היא פיקססה לי טופס לבדיקות דם! חוצפה הרופאים האלה שיש להם דיעה משל עצמם!!! אני רגילה לרופא מקופ"ח שאמא שלי ואני היינו מגיעות אליו ביחד ואמא שלי היתה אומרת לו במתק שפתיים: "ד"ר... אתה הרי יודע הכי טוב... תרשום לנו רצפט למוקסיפן פורטה בבקשה".

RomiVais

New member
סיאמית יקרה!! ../images/Emo8.gif

אני מתארת לעצמי את אמא שלך - מקסימה כמוך...
אומרת לרופא כמה שהוא יודע והיא אומרת לו מה לעשות - אהבתי!!!
לגבי הבדיקה, זה לא כזה לא סביר שרופא ירצה לבדוק מה כמות הויטמין שיש בגוף לפני שייתן מרשם לתוספות... טריבמין זה "אוסף" של ויטמיני B ואולי לא כדאי שיהיה "עודף". מסכימה איתי? ועם הרופאה במקרה הזה? הרי זה סך הכל כדי לשלול סיבה אחרת לעייפות. לא יזיק יקירתי!!
אני מאמא שלי לא חוסכת בדיקות - הרי זה באמת לא מזיק, אולי רק יעזור.... אז תעדכני אותי כמובן - בתוצאות הבדיקות!!! שיהיה לך ולכולם סוף שבוע נפלא, רומי

סיאמית

New member
אמא שלי.... ../images/Emo23.gif

באמת מדהימה!!! אמאזונה אמיתית. ובד"כ גם יודעת יותר טוב מרופאים מה טוב בשביל הילדות שלה...

Navva

New member
דר´ חילקביץ היציגה את ד"ר טליאנסק

היא רופאה צעירה חדשה, לא ברור לי האם היא סיימה את התתמחות שלה. ד"ר טליאנסקי עורכת מחקר שמטרתו לבדוק האם ניתן באמצעות בדיקת דם לאבחן חולי MS. היא בקשה גם ממני בדיקת דם, כי אני לא מקבלת טיפול תרופתי, הסכמתי. אבל בסופו של דבר היא החליטה שלא התאמתי למחקר, כי הייתי כבר בסביבות שבוע 15 של ההריון. מעבר לכך לא היה שום עיניין איתה.

אורית...2

New member
אה...גם לי לקחו דם ל"מחקר"../images/Emo4.gif

כשהייתי מאושפזת לפני 2000 שנה (משהוא כמו 12 שנים....)בבלינסון, באה בוקר אחד רופאה צעירה...ראיתי שכתוב לה על החלוק "אחירון" והיא באה אלי עם מלא מזרקים ואמרה לי "אני עושה מחקר לטרשת ואני צריכה לקחת ממך דם." הויכוח היחיד שהיה לי איתה זה שאין לי טרשת...כי זה מה שכל הרופאים שם אמרו לי....אז היא אמרה "חכי רגע", יצאה החוצה ,וחזרה ולא אמרה אף מילה ,ולקחה לי דם למחקר שלה... אז אני רואה שעדין ממשיכים לקחת את דמינו למחקרים ???? בסדר..אבל שיצא מזה כבר משהוא ...........

סיאמית

New member
גם לי היא לקחה דם פעם

בדיוק למטרה ההיא (אבחון וכו´). ולמרות שהיא עשתה עלי רושם מאוד חביב (עדינה כזאת) היא השאירה לי סימן כחול על כל היד למשך שבועיים! בכלל, הגעתי מזמן למסקנה שהיחידות שיודעות לקחת דם בעדינות ובלי להשאיר סימנים הן אחיות ערביות. אתם בטח זוכרים את סיפור ה"וריד במפשעה". נורא!!!!

אורית...2

New member
סיאמית. !!! אל תעליבי....../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

למה את מעליבה ??? את יודעת איך אני לקחתי דם ??? היו מבקשים רק אותי בשביל שאקח דם... היה חולה אחד שהיה מגיע לקבל זריקות וזה היה רק במשמרת שלי...ורק שאני אתן לו ,ובבדיקות דם...נכון עבדו איתי אחיות ערביות מקסימות שאהבתי את כולם !!!(גם את האחים שמשמרת איתם היתה עוברת בכיף...) אז בלי השמצות כשאני עבדתי רק ממני כולם היו מבקשים בדיקה /זריקה. לגבי רופא המשפחה, זה לא הפטנט רק של אמא שלך, זה גם הפטנט שלי... לבוא לרופא ולהגיד לו שהוא נתן לי *****וזה היה מצויין ואם הוא יכול לרשום את זה שוב...את לא יודעת שאם אנחנו לא נגיד לרופא מה לתת לנו הוא לא ידע ??? אני הולכת לשלוח לך אי מיל עכשיו אז תבדקי !!!!ביי

RomiVais

New member
בטח שאני זוכרת.....

ממש נורא!!
אין ספק שצריך מזל בקטע של בדיקות דם.

RomiVais

New member
לא ידעתי שקיים כזה דבר.....

ויש התפתחות מסויימת לגבי המחקר הנ"ל? הרי איבחוני הטרשת כל כך מסובכים לפעמים ולוקחים כל כך הרבה זמן - שזה מדהים לחשוב על איבחון בעזרת בדיקת דם פשוטה. בכל מקרה, לא נראה לי שזה מזיק, אלא לאלה שממש "שונאים" בדיקות דם. לילה טוב יקירים שלי!! (בעצם יקירות
)

anat11

New member
סיאמיתי (וכל השאר!)

תיכף ומייד הלכתי לכפר על זה -->> זה עתה שבתי מסיבוב פסטה/פיצה
לא קצר, בו ישבנו לנו ב"סטוצי" (שדרות רוטשילד, נו באמת) ונהננו מאד בעוד הגשם מתפרע בחוץ. הפיצות שלהם הן דקות במיוחד למי שאוהב, הן נעשות במין שיטה מיוחדת
. אני אכלתי דווקא פסטה - פוזילי ארביאטה (מתובל מאד והרבה שום, יאמי). בכלל אני חובבת פסטות, פסטות קצרות בפרט (ועל פסטה מיה כבר המלצתי פה לדעתי). בכל מקרה - הטירמיסו שלהם הוא פשוט חטא. אפשר ישר לדלג על הארוחה ולהגיע אליו. הקפה
הוא illy למי שמתעניין. יש בקשות להמלצות נוספות?... לילה טוב ויום נהדר, ענת (שבעה ומדושנת)

RomiVais

New member
ענתוש........ נו נו נו...... ../images/Emo8.gif

נראה לי עליתו קילו רק מהקריאה
(סתאאאאאאאאאם
) גם אני מאוד אוהבת פסטות (בעצם אהבתי - היום כבר אסור) - פעם הבאה תאכלי גם בשמי
ואחר כך אני ארזה (לפחות אנסה) בשביל שתינו. מה דעתך? עשינו עסק??
לילה מצויין גם לך ולכולם, חלומות פז, ויום נפלא מחר!!! רומי

למעלה