אני פוגשת את...

aniviel

New member
אני פוגשת את... ../images/Emo26.gif

ג'ון נובל (השחקן ששיחק את דנתור) באוגוסט. אם יש למישהו משהו לומר לו, או מישהו רוצה חתימה, אז תפנו אלי בפרטי

ThisIsJustME

New member
אאאאאאאאאה../images/Emo2.gif

איזה כייף לך!! אגב חזרתי
מלא זמן לא הייתי פה

aniviel

New member
אני...

ענת (Anat L בפורום) ודנה (Eowyn of Rohan בפורום) טסות ללונדון בחופש והולכות לכנס כזה של שרה"ט ב28 באוגוסט

aniviel

New member
יהיו...

אבל בינתיים הם ממש לא מעניינים, הוא היחיד שבינתיים אני רוצה לפגוש אז רק לו הזמנתי כרטיס (הכרטיס זה בשביל לפגוש אותו) אבל את השאר אנחנו נראה (פשוט לא נפגוש אותם) חח איזה צחוקים, השחקנית שעושה את רוזי, תלמד אותנו לרקוד כמו הוביטים

aniviel

New member
חחחח ../images/Emo13.gif יהיו...

בינתיים לא ממש מעניינים, אנחנו מקווים שיוסיפו אורחים יותר שווים בהמשך חח
בינתיים ההכי מפורסם זה ג'ון נובל שמשחק את דנתור, שרה מק'לאוד שמשחקת את רוזי וקרייג פארקר שמשחק את האלדיר (מת בקרב על נקרת הלם בשני הצריחים)

moe777

New member
זה מתחיל קצת להטריד אותי,

חווית שרה"ט מתפרצת מעבר לכל הגבולות הדמיוניים שניתן היה לשאר. לפחות כשזה מגיע למסעות היחסי הציבור וקידום המכירות. כל הראיונות והמרצ'נדייז, וכן הכנסים ושאר הארועים. לא קצת נמאס לנבור באותם הדברים בדיוק ? לנסוע לכל מני מקומות, לנסות לפגוש אנשים... ? כנראה שלא ראיתי מספיק פעמים את סרטי הטרילוגיה כדי לנסות לשחזר את קסמו של עולם הקולנוע שברא העולם הטולקינאי, אך כשמגיעה ההשואה בין הצפייה לכל הטטרם שנרקם סביבה, הפער הוא עדיין די עצום.

moe777

New member
("לשער")

בכל אופן, שיהיה במזל, ומהנה עד כמה שניתן. כנראה שזה יהיה אחד הארועים האחרונים במסע קידום הטרילוגיה, משום שלאחר מכן ייצאו גרסאות הדיוידי המיוחדות האחרונות בהחלט. והמפגש הבא בטח יהיה בעוד כעשר\עשרים\יובל שנים, וסביר להניח שרק חברי ההפקה\הקאסט ייקחו בו חלק.

aniviel

New member
קשה לי להאמין...

אני מאמינה שב3 שנים הקרובות עוד ימשיכו עם אירועים כאלה. מה רע? הם עושים על זה טונה כסף, באים מעריצים מכל העולם (לאירוע הספציפי הזה באים המונים גם מארה"ב, עד ללונדון, רק בשביל זה - וזה לא שאין להם אירועים מהסוג הזה בארה"ב, יש להם והם הולכים לזה גם) בסופו של דבר גם המעריצים נהנים מזה - פוגשים את השחקנים שהם אוהבים, והמארגנים מאוד נהנים מזה...

cobainos

New member
תשאלי אותו בשבילי...

איך זה להשרף?סתם... אבל איך באמת צילמו את הקטע הזה?

למעלה