אני פוחדת ללכת לישון ט'

אני פוחדת ללכת לישון ט'

פוחדת לא להתעורר. פוחדת למות, לאבד שליטה. רוצה בזה, אבל פוחדת נורא. רוצה להיות בשליטה גם על זה.

השח"ע דיבר אתי בטלפון לפנות בוקר שעה וחצי בערך, קטל אותי, ניער אותי, התחנן בפניי שלא אזיק לעצמי ואמר לי שכמו שלקח על עצמו לפני שנה וחצי לשפץ לי את הבית ולהעיף מפה טונות של זבל, כך הוא רוצה לקחת כפרויקט את הטיפול הנפשי שלי, לבדוק אפשרויות ולהתביית על זה, אלא שכרגע הוא עמוס בתיקים לפחות עד דצמבר ואז נשב. זה ריגש אותי מאוד אך הוא גם עצבן אותי כי הראש שלו אטום ומקובע וכל כך שכלתני ולא מבין כלום ברגשות.

לקחתי עוד סרוקוול ואני כבר במיטה. רע. פוחדת. עייפה. מתגעגעת לאיילה כל כך

המנותק1

New member
אלומת האור

למה את חושבת שיקרה לך משהו רע אם תלכי לישון?

בכל מקרה, טוב שיש מישהו בעולם שחושב עלייך ורוצה לעזור, לא כולם זוכים לזה.

את בטח ישנה עכשיו

מקווה שתקומי תיראי את אור השמש
שמחה שהוא רוצה לעזור לפעמים לא מזיק לנו אנשים שכלתניים סביבנו בעיקר שאנו טובעים בתוך הרגשות ונאחזים בהם אפילו שהם כבר לא שימושיים ...
אוהבת אותך יקרה שולחת שוקו חם ודובי ..וחיבוק אוהב

היי48

New member
היי אלומונת

אני כותבת כאן ולא בשרשור הקודם כי הוא כבר התכווץ ופחות נח לראות שם הודעות. אני שמחה לשמוע על איך שהשח"ע דואג לך, הוא נשמע אדם טוב, טוב לדעת שגם יש אנשים כאלו בעולם. אני מצטרפת אליו גם לבקשה שלא תזיקי לעצמך, ויש לי אפילו הצעה בעניין - אני זוכרת שלפני כמה זמן פעלנו בשיטה הזו של התחיבות לזמן קצר שלא לפגוע. אז אם זה מתאים לך עכשיו, אפשר לקבוע את זה למשך הכמה שעות הקרובות. ואני מצדי מבטיחה לדאוג לזה שהדברים יהיו בשליטה ובשעות האלו תוכלי לישון/לעבוד על הלקטורה/לשחק קנדי קראש
או כל דבר אחר שיאפשר לך לתת לראש קצת מנוחה. קבענו

Lady Stark

New member
מותק

זוכרת שאמרת שאת רוצה שמישהו יקח לך את היד וליווה? אז יש לך עכשיו אחד כזה. כמישהי שחייה ניצלו בזכות אנשים שהיו כאן כדי ללוות, אני יודעת שהמעורבות שלו היא הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לך. יש לו תושיה ואני שמחה שהוא מכל האנשים החליט לקחת את הנושא בידיים ולעזור לך למצוא טיפול ראוי.
את בידיים טובות, אלומונת. ואת לא לבד.
והתקופה המחורבנת הזאת היא זמנית.

מצטרפת להצעה של היי שתתחייבי בפנינו.

מבינה את התחושה שלך

אבל אם תכנסי למיטה תני לגוף בעינים עצומות ותקשיבי לרדיו , בלילה יש תוכניות של מלל או מוסיקה
אל תשני רק תני לגוף להרגע בשכיבה , ובעינים עצומות הגוף ירגע קצת , זה גם משהו , להרגע מדיבור שמגיע ברדיו
לי תמיד עוזר לנכנס למוד של הקשבה לאחרים , אז הגוף נרגע קצת וזה גם משהו שעוזר
ואת רואה כמו אוהבים אותך פה אז עשי למענם אם לא למענך , כי את יודעת כמה אוהבים אותך ודואגים לך וזה רגש נכון?

טוב, אתם לא מבינים

עד שנרדמתי, וכמובן - איזה סיוט... אחד המחרידים שהיו לי.
אני הולכת למות. בדיוק כמו בפוסט שכתבתי אתמול (או שמא זה היה שלשום? לא משנה, הפוסט האחרון). זה הולך לקרות ואני סוף סוף מבינה את זה. ויש אנסים ורוצחים שגם נידונו למוות. ואני כבר שם שוכבת ומחכה ויודעת שאי אפשר לצאת, אפילו לא לשירותים, פשוט לשכב ולחכות. ואני מבקשת מהאחות שתחבר לי עירוי שאחליק ככה לעולם הבא בלי שיכאב ובלי שארגיש. היא אומרת שיצטרכו לקדוח בי חמישה חורים (כמו בניתוח לפרוסקופיה) ואני מסכימה ומבקשת מהם שיכניסו מישהו שיחזיק לי את היד בזמן שאני מתערפלת ועוברת... ואני מבקשת... ודמויות שפגעו בי או באחרים מופיעות שם ופתאום אני יודעת שככה, וגם הם, ואי אפשר, ואני רוצה החוצה ואסור כי אני ביקשתי להיכנס... ואני מנסה למצוא סיפור כיסוי בשביל האחרים, אבל בשבילי אין לי, ומה היה לי, ורק שיתנו לי יד... אני זוכרת משום מה שזו דמות גברית, לא יודעת מי, אבל יש בה קצת נחמה ואני מתחילה להתערפל... להצטלל... וצונחת, צונחת, ואינני עוד. הכול לבן, לא שחור בכלל, ככה תמיד דמיינתי את זה, הכול לבן, נקי, סטרילי. ואני רואה מהצד או מלמעלה איך הם מטפלים בקליפה שלי ושל אחרים, בדיוק, בפרטי פרטים. נדמה לי שבמהלך החלום התעלפתי באמת, במציאות, או שנחנקתי, מה שמאוד סביר בגלל הדום נשימה בשינה (אני ללא סיפאפ עכשיו, מחכה שיחליפו לי מסיכה מחר). אני לא זוכרת אם הייתה לי הקלה כשקמתי, אני משערת שכן. אולי זו בעיטה חזקה שתגרום לי להבין שאני לא באמת רוצה למות, אני לא יודעת. אולי בגלל העיסוק האינטנסיבי בזה בימים האחרונים. מה שבטוח זה שאני ממש צריכה שיחבקו אותי ושלא ייעלמו לי, ולפחות זה, זה לפחות, לא יקרה בזמן הקרוב. אנשים יקרים כל כך יעלמו ואני עדיין חושבת שאני מעדיפה למות מלחוות את זה קורה במציאות.

תאום2

New member
חלום רע

ניסיתי לשלוח לך חלומות נעימים ואנרגיות חיוביות
מצטער שלא הצלחתי

הא, תאום

ראיתי את האיחול שלך רק כשכבר קמתי... כנראה זה לא משפיע רטרואקטיבית

חוץ מזה גם אבא שלי היה מזמין לי חלומות טובים כל לילה ותראה מה קרה...
אתה עשר!

שולחת ים של חיבוקים

קטנים גדולים כחולים ורודים מחייכים עוטפים ואוהבים
מחבקת ולא עוזבת ואני יודעת שזה בקושי עוזר
יודעת בזמן האחרון מצאתי שאם אני מחזיקה את שתי היידים שלי יחד כף יד אחת בשנייה זה מרגיש קצת יותר מחובר של יחד
אז שולחת לך יד ועוד
בתקווה שאפילו שזה וירטואלי זה ירגיש לך באמת

תאומי אפילו שאנו בשרשור

של אלומה ...

גם בשבילך אני יודעת שלא יהייה לה אכפת ...

תבחר לך צבע ו
אתה רואה צריך רק לבקש יפה ...ולהיות אדם מקסים ועם לב כמו שלך

למעלה