אני פוחדת

Dovsha

New member
אני פוחדת

בלילה בחושך שם שמעתי את זה אני פוחדת פוחדת על המשפחות האחים האחיות אני לא יכולה יותר אני מרגישה שכבר לא שווה להלחם אולי פשוט לוותר... אני פוחדת צעקה לאן תוביל!? אין יותר מה לעשות רק מוות ומוות ומוות! למה?, לא עושים כלום? יכולים ומתאפקים? ואז שקט רוגע אשליות.

markrin

New member
אל פחד..

נעשתה טעות העם בחר ברק הנה המחיר אבל אנחנו הרי בסוף חוזרים לעצמינו הנה פרס תופר החליפות הביא שקט ליומיים אבל מחרתיים הרי יום חדש..בפיש-מייקר שכח את זה,ניחא בסוף הרי יתאחדו ויעשו מה צריך

Dovsha

New member
טעות לעולם חוזרת

זה לא עוזר למשפחות לא עוזר להורים לא עוזר לאחים לא עוזר לדמעות לא עוזר לכאב שמפלח את הלב

markrin

New member
בסוף זה כן עוזר

אחרי כמה ימים לא נעימים זה באהוה יעזור רק צריך קצת חוסן. וסבלנות וגם תושיה ולא לקשור הידים לצבא

markrin

New member
פעם אראה לך

איזו פציעה עברתי עם העראפת ההוא,בקושי ניצלתי ולא נגמר הכח להפך

Dovsha

New member
הכאב שלי הכי קטן מולם

אם אני ככה כואבת אם אני ככה בוכה אם לי כ``כ קשה לקבל אם לי כ``כ קשה להמשיך תאר לך מה המשפחות עוברות

markrin

New member
כן,המשפחות עוברות כאן כבר חמישים שנה

והיו פעמים שעברו יותר במלחמת יום הכיפורים נהרגו 3000 חילים במחלמת תש``ח 8000 איש הכל בפרופורציה..,למרות שהכאב הוא כאב גם למשפחה אחת ויחידה ויש תאונות דרכים.. מאות בשנה את חושבת שהכאב אינו אותו הכאב ?

Dovsha

New member
פספסת את הנקודה

זה לא ויכוח על סוג ועוצמת ואופן הכאב הכאב פשוט ישנו והוא קורע את הלב

markrin

New member
את זה אני מבין היטב..הזדהות עם

אבל אנא,יש גם משקל לפרופורציות. זה שאמרת בלילה שכבד כבד לך ? הכאב הזה ?

אנטוני

New member
מרקין אתה לא משתדל לגבי ה-un

אתחיל בזה ואומר שיש אנשים שרואים כאב ומרגישם זאת אצלם במידב רבה מהאחר, אז...? מרק זה לא אומר שזה לא כואב ,ואין כאב לגופו ,כל כאב כואב ,ואם היא מרגישה כך כנראה שאדם היא ולא מכונה ,כמובן שיש אנשים שברגש אצלהם עובד שעות נוספות ,ואין רע בזה כי אדם כזה אנושי , ואמיתי. לידעתך אני ליכודניק בכל רמ``ח אבריי, וכל כך ילדותי להציג זאת כפי שהצגת , דברת כנראה מתוך כעס, או חוסר מחשבה, אך אין לשפוט אדם כך, ולידעתך במלחמות יש רק מפסידים ,ורק בהתדברות נוכל להגיע לשלום האמיתי. כן ברק נכשל בכמה מקומות ,ראה בזה את הצד הטוב ולא את הרע ובלי השוואות של ילד קטן, אף אחד לא יכול לראות את העתיד ,כולנו יהודים , אל תזרע שנאה בלבך בגלל שאדם זה או אחר חושב שונה ממך. ואין מה להשוות בין תאונת דרכים למה שעובר עלינו בימים טרופים אלו. וכן זה כואב עד דמעות ,כנראה מה שנותר הוא להתפלל לשלום.

חיננית

New member
אנטוני כמה צדקת.

טוב שאתה אמרת את זה למרק ולא אני כי לי הוא לא שומע אולי לליכודניק חושב שכמוך ולא מתלהם ולא שונא---הוא סוףסוף יקשיב,[ תודה לך מוזמן בחזרה לפורשים.:)))))))

markrin

New member
חיננית..עושה רושם ש..

אם אכתוב שצריך להצביע לברק את תצעקי ביביבי..

markrin

New member
נכון שכאב הוא כאב..אבל

בסהכ דברתי על פרופורציות. ואכן,מעבר לעובדה שזה ``מרגיז`` יותר ליפול בלבנון למשל מאשר בתאונת עבודה.. מבחינת המשפחה של הנספה-זה היינו הך. הדיבורים שלך על השואות ילדותיות-? זה איזה סוג של בדיחה? מבחינה ציבורית,הנפילה למען מולדת היא הרבה יותר מוצדקת במרכאות,מאשר הדרסות בגין קליפת בננה,שהיא שטותית ומיותרת. לך תחשוב,אם העם של ישראל 2000,היה מסוגל להתמודד בכלל במלחמת עצמאות.. אני תקווה שגם לך ברורה התשובה. מרק.

איב 1

New member
גם אני מפחדת

ויותר ממפחדת דואגת לגבי מה שיהיה בעתיד. אני מאמינה בשלום ותמכתי באהוד ברק (דגש על תמכתי) אבל אני לא חושבת שמדיניות האיפוק טובה לשעה זו. ערפאת לדעתי הוא אחלה מנהיג, אדם חכם, תחמן שמשיג מה שהוא רוצה ובגלל כול זה הוא כול כך מסוכן לנו. לדעתי צריכים להביא את ביבי או אריק שרון או מי שזה לא יהיה שיפתח את הערבים האלה לשתיים ויראה להם מאיפה הדג משתין. יש לי חברים/חברות ערבים מהלימודים ואנחנו ביחסים מצוינים ואני נגד אלימות וכו` אבל במקרה הזה - אין ברירה. ומאידך, יש לי חברים וחברות שמשרתים בצבא וחלקם היו במהומות וחלקם עדיין שם. אני רואה איך הם בקושי חוזרים הביתה והם מספרים שהדרג המדיני הורה להם לירות לשטח פתוח ולא לכיוון אנשים. הממשלה הזאת, כמו שהיא היום, היא ממשלה של פוזה, של תדמית. חשוב לה איך היא תראה בדעת מדינות העולם ולא שכול יום נהרג כאן מישהו. זאת היתה ביקורת בונה על הממשלה כי אל תשכחו שאני..... תומכת בשלום! איב

markrin

New member
איב,אני מעריך מאד את דבריך,כי

את משתייכת לאותו פלג בשמאל שהבין,אם כי באיחור שמשהו דפוק בדרך.זה לא שצריך כאן את ביבי או אריק. אני מדבר על הדרך.ביבי התווה את ההדדיות כיסוד להתקדמות עם הפלשתינאים.יתנו-יקבלו,-לא יתנו,לא יקבלו.זהו לדעתי לב העינין.כמו עם קבלן: 30% בשלד,עוד 30% בטיח..וכו.. לא יתכן,שפרס ``הפיש-מייקר`` ימהר לעזה ויביא שקט בשעה,בערך, כאילו שהוא ישו,וכעבור שעתיים הטנקים כבר נסוגים מהסגר על העריםואנו אצים-רצים..ואילו הם..שבויה שבויה. ובתמורה-קבלנו עוד סתירה-פיגוע. ואפילו אם הראיס יאמר-זה לא אני,זה החמאס..אז מה? אם הוא לא שולט-אז אסור לעשות עימו שום הסכם. ואם הוא כן שולט,וכן היה פיגוע-סימן שהוא התיר אותו. משמע,ברגע שהם שוב לא ``נותנים``-אז אסור לנו לתת להם רגע שקט. מרק.

למעלה