הכול בסדר עד ש....
מאתמול הוא רוצה לותר על ללכת לבית הספר, כמובן שאני לא מאשרת לו להשאר בבית, וזה כי אני יודעת שהוא יהיה בסדר שם. כמובן שהוא עבר את היום בשלום, והכול היה בסדר עד שהוא הלך לישון. הבעיה מתחילה בשעות הלילה, לפני השינה או אפילו בשינה עצמה הוא מתעורר עם שיעול ומשם זה מחמיר לרעידות, כאבי בטן, וכול שאר התופעות הידועות לחרדה. ביומיים אחרונים החרדה היתה בעוצמה פחותה, וזה אולי כי הסברתי לו על הנשימות, על איך להתמודד, על זה שחרדה לא יכולה לפגוע בו פיזית. טיול בשכונה, וכול דבר שיכול לעזור. אני מטפלת בו ע"י תמצית של פרחי בך, אני חושבת שזה גם עוזר. אני מוכנה לעשות כול דבר עלמנת לעזור לו. העניין הוא שאני ממש לא יודעת מזה הדבר הנכון לעשות לילד בן 10. מה שהכי מדאיג אותי זה שהוא יגיע עם מספיק כלים להתמודד עם הרגישות שלו לגיל הטיפשעשרה. כי שם המצב הרבה יותר בעייתי, כמו שרובכם יודעים, זאת תקופה קשה, שלנער רגיש כמו בני יהיה הרבה יותר קשה. האם ללכת לטיפול טבעי, או פסיכולוג, או פסיכיאטר. הרי לבני אין עבר שצריך לחפור. הוא חיי בסביבה בריאה ואוהבת, חוץ מהמלחמה שעברנו בתקופה האחרונה, אין שום דבר שעולה בדעתי שיכל לגרום לו לחרדה זאת. תודה לי