אני פוסעת בשבילי החיים?

אני פוסעת בשבילי החיים?../images/Emo122.gif

היה לי קשה בחו'ל ולא רציתי להבין כלום. הרגשתי שאני נמצאת בבועה אחרת פתאום כולם מדברים שפה אחרת והכל יותר גדול ויותר אמיתי אבל מה אני לעעזאל קשורה לכאן?! הכרתי ילדה בת 12 בשם קריסטי היה לה גידול ממאיר וביום השני שהגעתי היא נפטרה וישר הפחד הזה עטף אותי. מצד אחד התחלתי לחשוב שזכיתי והרגשתי ברת מזל כי אני מהשורדים מצד שני התחושה של הפחד לא משה ממני. רוב החברים שלי הם אנשי נשמה ורוח ככה שידעתי והרגשתי את תיקושרהם. מה שקרה איתי היה שקבלתי כימו ותוך כדי פיתחתי פטריה בריאה ואז ישר נתנו לי אנטיביוטיקה ואז קצב הלב שלי עלה והתחלתי לא לנשום ונכנסתי למצב של תרדמת. הרופאין ישר אמרו שזה סיבוך של שני חומרים. כשהיתי בהכרה שאבו לי מים מהריאה . היא ממש כאבה לי וכמה בעיות לבחורה בת 22 שעוד לא החליטה מה היא רוצה לעשות בחיים רק יודעת שהיא רוצה לטפס פה ולטייל שם.. הטאקי תפס פיקוד ואפילו שלא תיקשרתי כל כך טוב עם האנשים שם במחלקה שיחקנו ונהננו מאוד. אכלתי מהקופסאות המגעילות שלוקחים מהם לזונדה והאכילו אותי מתוך מזרק. וקשה לי עם זה. קשה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תום.

ליMור

New member
תום,,

היי חמודה,, קראתי אותך,, מנסה להזדהות שוב אכתוב כמו במסר,, מנסה להבין מה לעזאזל לילדה בת 22 שפותחת את שבילי החיים ולפאקינג טיפולי כימוטרפיה, קומה , ועוד,,, תום, אף אחד מאיתנו לא יצליח להבין את עוצמת הכאב, הן פיזי והן נפשי שאת חווה בכל ורגע מהיממה,, אין לי מה לומר לך, מלבד שאי ברכה בירכת בריאות בירכת אושר בירכת,, כל טוב,, אני כאן אם בא לך לתקשר בכל צורה ודרך,,, לימורי,,,

תום עם הכתום

את באמת ברת מזל. עברת את מה שעברת, וחזרת אלינו וחזרת גם לעצמך. יש לך כל כך הרבה כדי להיות מסוגלת להתמודד עם מה שאת עוברת ולהצליח אפילו להוציא מכל זה גם רגעים שאפשר לחייך בהם. זה נכון שבגיל 22 את לא אמורה בכלל לדעת מה זה כימו ואיך שואבים מיים מריאה אבל המצב הוא שאת כבר יודעת ואת מה שאת יודעת את לא יכולה להעלים. השאלה מה את עושה מכאן הלאה. את עדיין בת 22, פשוט יש לך יותר אינפורמציה ממה שהיית רוצה וזה לא מפריע לטפס על הרים ולצלוח ימים, ואולי לפעמים זה אפילו עוזר להשיג את המטרה.
גלי

תמר 26

New member
הי תום!

אני ממש מבינה אותך, גם אני הרגשתי ומרגישה מה לי ולכל הדברים האלה הבדיקות, והטיפולים, וכל המושגים החדשים שלמדתי ולומדת בלית ברירה. פתאום למדתי להרגיש את הגוף שלי אחרת זה שינוי לרעה אבל גם לטובה. יש ימים שאני מרגישה כמו אשה בת 80 והדבר היחיד שאני יכולה לעשות עם הבת שלי זה לראות איתה סרט מצויר במקום לצייר ולטייל איתה ממש (והחוכמה היא לא להרדם באמצע הסרט!!!) אם לפני שנה היו אומרים לי שאני אאלץ לעבור כאלה טיפולים הייתי אומרת שזה דמיוני לחלוטין אין סיכוי ואני לא מסוגלת. היום עדיין בשלבי התאוששות מעוד טיפול (שהיה לפני 4 ימים) מרגישה שאני, הנפש והגוף שלי התפצלו ל – 3 כיוונים שונים, אבל הנה אני פה. למדתי שיש לי כוחות שלא ידעתי עליהם. נכון הלימוד הזה זה לא משהו שרציתי ולא בחרתי בו, אמנם יש הרבה רע במצב שבו אנו נמצאים אבל אחרי הכל תשימי את זה מאחורייך ותסתכלי אחורה על התקופה הקשה הזאת, יש לך במה להתגאות.

למעלה