אני פורים, אני פורים. עדכון שבועי

אני פורים, אני פורים. עדכון שבועי

מסיבות השמורות במערכת, בשבוע שעבר נחסך מכם עדכון שבועי, אי לכך ובהתאם לזאת, אשתדל להכיל בעדכון זה את מרבית השבוע שנחסך מכם. סליחה ותודה.
סקרים
תוצאות הסקר הקודם
במידה וצנח לו זלזל, את? 38.46% יתפוצצו מצחוק
30.77% ילבשו ארשת פנים רצינית וינסו לפענח את שורש הבעיה
. 23.08% יספקו לו במיידית ויאגרה
. 7.69% לא יתעסקו בשטויות ותזמנה להן מונית
. אף אחת לא תדרוש החזר כספי. בנות, אתן מצפות ממני להאמין לזה?!?!!? ולסקר הבא שלנו
סיבות לגבר שלך לעזוב אותך [הכי סביר]:
הוא מצא אותך במיטה עם אחותו.
הוא מצא אותך במיטה עם החבר הכי טוב שלו.
הוא מצא במיטה שלו את אנג'לינה ג'ולי.
השמנת.
מאירועי השבוע(יים), לידע כללי
free soul העניקה לנו שרשור מלא גברברים חסונים, וSefy הוסיף את דוגמן הבית לרשימה. LaDy oF tHe RiNgS הביאה פנינת חכמה לפורום בטענתה כי נשים רוצות [כמוכם בדיוק (..??)] סקס
. ebony פתחה שרשור יפה [כמו תמיד
] בנוגע לנשים בעלות מספר דו ספרתי של פרטנרים לסקס [צורף לטאגליינס]. keren1980 הביעה את ההלם שיש לה כלפי ברבריות גברית. Lesbia הוסיפה רשומה חדשה לבלוגה. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=80452#response free soul חוזרת לספסל הלימודים על מנת להשלים בגרויות
.
אליסון תהתה מדוע היא מרגישה כל כך חסרת בטחון אל מול חתיכות המסך הגדול וחבר שלה שמריע להן? אני גיליתי לכל הנשים [מכתבי תודה, פרחים וצ'קים לפרטי בבקשה] שמהיום מותר להן להיות שטחיות עד כמה שהן רוצות ויש להן אפילו סיבה טובה לכך
. אסף4יי בטוח שמה שנשים באמת רוצות זה לדעת מה גברים עושים בשירותים.. אני הייתי מסתפקת ביגואר חדשה. keren1980 מעוניינת לדעת אם ומדוע נשים מחפשות סטוצים באתרי אינטרנט כשאפשר למצוא ביתר קלות אחדים כאלה בפאב השכונתי. הצילצולה קוראת לכל הנשים באשר הן, בארץ ובגולה, להתחיל לזלזל בגברים. אמממממ
Sunset Night מרגיש לעיתים נכה רגשית מכיוון והוא אינו יודע כיצד להתחיל עם בחורות. ז י ג ז ג חגג יומולדת כמו גם keren1980.
ילדת הכוכבים טענה ושאלה בעד
ונגד
סקס עם ידידים. יום לאחר מכן היא התבכיינה על השמש שצצה לה
. במיוחד בשבילה היה אתמול גשם כשאני חזרתי ממסיבה עם כלום לגופי פרט למחוך
. ז י ג ז ג התאבל על ניר כהן
. הזהב הלבן התמקמה לה בירושלים וחזרה אלינו לאחר חודש של ניתוק. ברוכה השבה
ידיד של free soul התוודה ואמר לה שהוא אוהב אותה. אחחחח, הרומנטיקה
. ebony הביאה לנו נתונים דיי מלחיצים. Sunset Night טועה בפורום ומפרסם בפורום 'מה נשים רוצות', את זה שהוא רוצה שיויון. סאנסט, מותק, תבין, פה זה השטח שלנו. זה לא ממש מעניין אותנו מה אתם רוצים. זה רק נשים, נשים, נשים ואולי גם טף.
כוכב אוינקו מפחד שידידה שלו תתאהב בו בפעם השנייה.
ברוכים הבאים
חתיך מוכשר LaDy oF tHe RiNgS נרקיסטית הצילצולה אליסון t w o s e x y g i r ozzz64 amir203 סתם אדם ער אסף4יי the vulture raiser ’ talstyle 2ודדה שונטל לבד thonglover tanya666 ronibh אין לי שם בסדר? בני55 liatg2 כוכב אוינקו ה י ל ה א ל י ל ה Olga The One ערן החמוד1 wild lady38 niva99 אושי א כוסון בסטייל oren1980 ash dino האיש מהמאדים AnkSunAmun יניב עוז preetyxgirl ה י ל ו ש המקורית השוטרת בתפקיד HONKY TONK WOMAN mopish הכל סגול רק מתבוננת בך כוכבזוהר אני מנסה להשתנות באם שכחתי מישהו/י, עימו/ה הסליחה ועדיין, ברוכה/ה הוא/היא בבואו/ה
פורומים חדשים
ערוץ 24 סאקורה נשים לאחר לידה - תמיכה אומנות בעוגות אפילפסיה נימוס
לכל המצטרפים לפרדס. לרשימת הכתובות.
טיפ שבועי
שורשים חלשים. לחיזוק שורשי השיער - חליטה של רוזמרין או שמן אתרי, 3 טיפות בכל שמפו. טוב לנשירה ולקשקשים. - באדיבות ebony - שבוע טוב לכולנו
יצירת קשר
סקארלט אוהארה מסנג'ר - [email protected] אי מייל - [email protected]

../images/Emo124.gif בוקר טוב

קומו, קומו, קומו!!! אני מדמיינת או אני היחידה שעובדת היום?! אז בוקר טוב ופורים שמח לכל הישנונים. וסקארלט, מה את בוכה? הגשם שלי הגיע סך הכל לביקור קצרצר ומיד חזרה לה ה
המרגיזה הזו!

Vdrums

New member
את לא היחידה פשו יש אנשים

שחיים טוב ומתחילים לעבוד רק עכשיו...

למעלה