אני פורש בקרוב מניהול הפורום

Her Circulation

New member
אני פורש בקרוב מניהול הפורום

(חו"ל ולימודים ) הפורום זקוק למנהל\ת חדש\ה ומוצלח\ת יותר ממני. יש מתנדבים ? על המנהל\ת להתמצות בכל רזי הרדיוהד, להיות סמכותי אך עם זאת שנון וחריף. היש לכם זאת ?

power play

New member
כן יש ,אבל אני לא מאמין שתבחר בי

אני אוהב את רדיוהד אבל לא מבין את כל כל כל רזיהם לשם כך אני יכול לצבוע אנשים בצבע סגול חום בפורום והם יחשבו כגולשים-מומחים שעוזרים בניהול הפורום בקטע של לענות על סוגיות כבדות ,יש מועמדים ? =) היתרון היחיד שלי הוא שאני כבר מנהל פורום! ככה שאני יודע כיצד לעשות את העבודה..(סמכותי..שנון בלה בלה?) מה שלא תחליט אני שמח להיות החמור שקופץ בראש ולאחל לך הצלחה בהמשך דרכך..נתגעגע. =( אור פורום 406

אני רוצה, אני רוצה, אני רוצה!

או! או! או! אני רוצה.. באמת, אני יודעת הכל על רדיוהד, אני חושבת. אני די חדשה בעסק, אז אולי אני אצטרך לעבור שיעורים באיך לתפעל את כל העניין. אבל אני לא חושבת שזו תיהיה בעיה מצידי. ואפילו בימים טובים יש עלי קצת שנינות. אם לא אכפת לכם, כמובן..

power play

New member
היי..

היית פה פעם ליומיים והלכת או משהו? כי אני פה מעמוד 1 ואני לא זוכר את הכינוי הנחמד שלך.. בכל מקרה אם לא אבחר (pick me pick me pick me) ואת כן אז אשמח להראות לך איך כל העסק של הניהול פורום מתגלגל..

thomas78

New member
!!! i want !!! i want

היי תומי, טוב, שנינות וחריפות ? תלוי במצב של אותו היום... משתדלת. ידע על radiohead ? אין כמוני... מאזינה ומתעדכנת באדיקות כבר מ- 1993. יש שיגידו שאפילו בצורה אובססיבית וחולנית... "talk show host" יכול לבוא לעזרתי, עשיתי לו "the re-education os roee" בכל הנוגע ל b-sides וסינגלים מתקופת ימי האבן. אני אשמח, אפילו מאד, ואפילו אקפוץ גבוה עד השמיים !!!

A Pig in a Cage

New member
שיהיה בהצלחה

כיף לך... גם אני רוצה חו"ל... ואגב, לטובת איזה ארץ אתה נוטש אותנו? הייתי מציע את עצמי אם היה לי כוח, זמן וחיים, אבל אין לי אף אחד משלושתם אז אני אוותר הפעם, חוץ מזה שניסיוני העגום בתור מנהל פורום בתפוז השאיר בפי טעם מריר מאוד

Her Circulation

New member
איזה פורום נהלת ?

איך הולך בצבא ? אני טס לחברתי באטליה, נהיה בניס ושוב באטליה ואז לטור של רדיוהד. ואז אוניברסיטה

A Pig in a Cage

New member
איטליה......

איזה כיף לך, איטליה, צרפת ורדיוהד. כמה שאני רוצה כבר לצאת לטוס לאנשהוא. אולי אני אקח איזה שבוע איפהשהוא בקיץ, זה יהיה נחמד מאוד! בצבא הכל בסדר בינתיים... סיימתי חצי קורס וארבעה מדרגות (אם זה אומר לך משהו) ונכון לעכשיו אני מצטיין הקורס. ונשארו רק עוד חודשיים!! אה, כמעט שכחתי. בדצמבר - ינואר ניהלתי את פורום סיינפלד, אבל פרשתי, גם בגלל ההנלה וגם הגלל הצבא...

למעלה