אני פורש...

scooby4

New member
אני פורש...../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

הייתי בפורום הזה שבוע אחרי שנפתח, עד היום... היו לי כמה תקופות שלא כתבתי, אני לא יודע למה... אבל היום הבנתי שאין לי מקום כאן, אני לא נחמד..
אז אני רוצה להתנצל לפרח חצות -
, לwwwgonga (או איך שכותבים את השם...) ולעוד כמה אנשים שפגעתי בהם... וחוץ מזה, תרמתי את כל מה שהיה לי לפורום, אין לי עוד... ואולי זה היה טיפשי לפתוח הודעה חדשה בשביל זה... לא ידעתי עם פשוט למחוק את הפורום מהמעודפים שלי או שלהגיד שאני עוזב.. כמובן, שאתם יודעים מה ההחלטה... אז זהו! אני אוי אכתוב כאן, אבל ממש לא הרבה... מצטער אם עיצבנתי, ועד כמה דברים... אני לא רוצה שתרביצו לי -
אז אני פשוט אלך... ביי!

Idan91

New member
חבל..

תרמת מאוד לפורום, ובהחלט נהניתי לקרוא את ההודעות שלך. אני מקווה שתבקר אותנו הרבה... :)

את לא חייב לעזוב../images/Emo11.gif

אני לא חושבת שההודעות היו כול כך פוגעות פשוט כצת תוקפניות , תנסה להיות פחות תוקפני כלפי חלק מהאנשים , אבל עם אתה רוצה לעזוב חבל מאוד באמת

HoNeY14

New member
חבל שאתה עוזב...../images/Emo10.gif

באמת תרמת לפורום הזה ולא צריךך לעזוב רק בגלל שקצת הייתי תוקפני לאנשים אפשר לשכוח מעבר...

אוייי

נו באמת...יא היפי שוחר שלום... ההודעות שלך בכלל לא פגעו באף אחד...מה אתה עוזב בגלל דבר כזה?

scooby4

New member
זה לא שאני נשאר בפורום...

אבל אני חושב שאתם לא הבנתם! אני עוזב ממש כי זה |דגש|לא קשור להעלבות שלי... בגלל שאני כבר מיציתי את הנושא, פחות מעניין, זהו! אז אל תקראו לי "היפי שוחר שלום!" ביי ביי פוראבר! (כמעט)..

blueirus

New member
יהה הילד הככי חמוד עוזב

אותך יותר מכולם בצט חיבבתי אמנם מהצד אבל נהנתי לקרוא את הודעותיך אתה מוכשר ויצירתי מצחיק ושנון אנסה לעקוב אחר הודעותיך בפורומים אחרים מה דעתך למצוא את שביל הביניים לא לפרוש לגמרי אלא מדי פעם לבוא לביקור? כמו שאני עושה.

למעלה