אני פורש ממשחק ההימורים יצאתי לוזר.אתמול היה לי סיכוי אחרון להמר הפתעות ולא הלך.בוקר טוב לכולם
מ מני ביתרי New member 17/6/08 #1 אני פורש ממשחק ההימורים יצאתי לוזר.אתמול היה לי סיכוי אחרון להמר הפתעות ולא הלך.בוקר טוב לכולם
ר רוצה תורה New member 17/6/08 #2 אוייש, הגזמת! לא מהמרים בשביל לנצח, מהמרים בשביל הכייף! קח אותי בתור דוגמא!
א אקסמן היחיד New member 17/6/08 #7 אעע אוקי, וכל עוד אני במשחק לא תוכל לעבור אותי.. אזז אחי שחק בשביל הכיף /tapuzforum/images/emo8.gif
א אקסמן היחיד New member 17/6/08 #6 פחח היית לוזר ותשאר לוזר.. /tapuzforum/images/emo178.gif מה הקשר?! תשחק על הכבוד! למה אין 10 אנשים מתחתך?! עכשיו יצאת הכי דפוק.. /tapuzforum/images/emo67.gif
פחח היית לוזר ותשאר לוזר.. /tapuzforum/images/emo178.gif מה הקשר?! תשחק על הכבוד! למה אין 10 אנשים מתחתך?! עכשיו יצאת הכי דפוק.. /tapuzforum/images/emo67.gif
א אקסמן היחיד New member 17/6/08 #13 זה יותר דרמה.. אין ולא יהיה על נמלטים! אבל בכ``א מאוד אהבתי את אבודים גם..
א אקסמן היחיד New member 17/6/08 #14 ישלי הרבה דיסקים של גיבורים ני צריך למיין את זה לא דעה מה יש שם בדיוק.. אם ישלך אפשרות להשיג מסודר מהתחלה אזזז (אגב זה סדרה דמיונית)
ישלי הרבה דיסקים של גיבורים ני צריך למיין את זה לא דעה מה יש שם בדיוק.. אם ישלך אפשרות להשיג מסודר מהתחלה אזזז (אגב זה סדרה דמיונית)
ר רוצה תורה New member 17/6/08 #18 טעיתי או שאתם מתכוונים ל``גיבורי על`` דבר נוסף ובלי שום רצון להעליב אני חושב שכדאי שתמשיכו במסרים בשביל מה הם נועדו?
טעיתי או שאתם מתכוונים ל``גיבורי על`` דבר נוסף ובלי שום רצון להעליב אני חושב שכדאי שתמשיכו במסרים בשביל מה הם נועדו?