אני פורש. אני כבר לא יכול להיות יותר מורה.לקחו לי את האמוטיקון |שפם|.
P puma141 New member 5/8/15 #2 לא! חחחחחחחחחחח מתי שתרצה תוכל לצייר שפם... ככה למשל: ////\\\\ אל תיתן לטיפשים האלה לשבור את תפקיד המורה שלקחת לעצמך.... תהיה יצירתי !
לא! חחחחחחחחחחח מתי שתרצה תוכל לצייר שפם... ככה למשל: ////\\\\ אל תיתן לטיפשים האלה לשבור את תפקיד המורה שלקחת לעצמך.... תהיה יצירתי !
א איש המתח New member 5/8/15 #3 זה כבר לא ישפיע עלייך כמו השפם המיתולוגי. ההוא היה משדר יראת כבוד. הנה המורה ההוא שכשהיה מלמד אותנו משהו זה היה נכנס לעצמות!
זה כבר לא ישפיע עלייך כמו השפם המיתולוגי. ההוא היה משדר יראת כבוד. הנה המורה ההוא שכשהיה מלמד אותנו משהו זה היה נכנס לעצמות!
P puma141 New member 5/8/15 #4 פחחח יותר מידי קרדיט נתת למשקפיים שלו חחחחחחחח הוא היה מאפן, טוב שהוא נעלם... עדיפות המילים שלך-נטו!
א איש המתח New member 5/8/15 #6 תקשיבי... הוא היה חכם כזה. ורציני - לא משחק משחקים.   זה פלוסים רציניים.   שאר האמוטיקונים סתם היו עם פוזות. בינינו.
תקשיבי... הוא היה חכם כזה. ורציני - לא משחק משחקים.   זה פלוסים רציניים.   שאר האמוטיקונים סתם היו עם פוזות. בינינו.
P puma141 New member 5/8/15 #7 אני לא אהבתי אותו! חחח נקודה. סתם פרצוף מעצבן... אני רואה בו רק מינוסים. הוא לא סימל לי-כלום. אתה יכול לסמן לך איזה סימן של לימוד אחר אם אתה כל כך זקוק לו אנשים מתרגלים להכל....
אני לא אהבתי אותו! חחח נקודה. סתם פרצוף מעצבן... אני רואה בו רק מינוסים. הוא לא סימל לי-כלום. אתה יכול לסמן לך איזה סימן של לימוד אחר אם אתה כל כך זקוק לו אנשים מתרגלים להכל....
א איש המתח New member 5/8/15 #8 שכחת את שיעור המשחק שלנו, הא? ברור שידעתי בברור שאת לא אהבת אותו - מה, לא יכולה לנחם אותי? קצת?