אני פותחת באופן רישמי את הילולת

בולי27

New member
אני פותחת באופן רישמי את הילולת

סוף השבוע! "בתופים במחולות..." כן כן כן היום כבר יום חמישי לי השבוע עבר בטיל ואחרי סופהשבוע הקודם כל דבר יהיה שיפור
(אור, כן היום יום חמישי....לא אתמול
)

עדוש

New member
ואני לא רוצה שהזמן יעבור

בעלי יוצא למילואים ביום ראשון
ויהיה לי עצוב ובודד בלעדיו
אבל אני יודעת שתארחו לי חברה

בולי27

New member
נו אז מה יותר טוב מסופשבוע???

עד יום ראשון יש המממממממממווווןןןן זמן! ואח"כ כמובן שאנחנו פה

אורא

New member
היום יום חמישי ואני מרגישה

שעברה עליי משאית... הקאתי עכשיו את נשמתי ואני מתה מעייפות.. הייתי צריכה להיכנס לישיבה, והיא בוטלה להיום ואני מתה ללכת הביתה לישון אבל המזכירה החצופה שלנו הלכה לטייל בקניון עזריאלי והעבירה אליי את כל השיחות טלפון.. ואני משתגעת כאן ולא עשיתי היום כמעט כלום, ויש בערב מסיבה פיצוצית בחוות רונית והחלטתי לא ללכת ... אור

arem12

New member
האמת../images/Emo6.gif

השבוע עם הגשם היה בשבילי סוף שבוע כל השבוע

הגנובה

New member
לה לא ללכת../images/Emo35.gif

מוסיקה, השתוללות וריקודים - הייתי אומרת שזו תרופה לכל מצב רוח רע

שיהיה לכולם סוף שבוע רגוע וכייפי../images/Emo70.gif

גם אנחנו בסופ"ש זה בבית, אבל לי כבר לא ממש איכפת כשהולכים לשם, כל עוד שזה לא בתדירות גבוהה מדי!!! ועל זה אני רוצה להגיד תודה לבנות ולפורום, כיוון שהשינוי הזה בא לי בגלל הפורום. אחרי שקראתי כאן את הסיפורים השונים ראיתי שאצלי המצב בכלל לא כל-כך נורא ופתאום אני רואה אותם באור אחר, לא כל-כך שחור והגעתי למסקנה שדברים, מצבים ואנשים שאי אפשר לשנות אותם, אני לומדת לחיות איתם ומאז הרבה יותר קל לי. אז שתהיה שבת שלום לכולן ולעציון גם
ולסיום ללחוץ כאן.

עציון

New member
ממוש. שבת שלום ומבורך!!!

שמת לב איזה ספר מונח על השולחן בלינק שצירפת?

עציון יקר!

אני כמובן לא יכולה לזהות איזה ספר זה, אבל אתה בטח יודע ואני מאוד אשמח אם תאיר את עיני!!!!

בולית../images/Emo8.gif זה מה שנקרא

"החצי המלאה"
לפחות למדת להתנחם בעובדה ש"מחר יהיה יום חדש". כל הכבוד
תהני לך בכיף .
אנחנו כאן נחכה לשמוע רכילות עסיסית ומענגת מימך. אור הלכה להתכרבל (מרוב קנאה על שלושה ימים שאנחנו משוחחות מתחת לפוך
) אתמול ברח לה יום ואני מקווה שהסוף שבוע ישכיח ממנה עוד יום שהיתה רוצה למחוק.

למעלה