אני פותחת ברשותכם שרשור חדש

אני פותחת ברשותכם שרשור חדש

אני חברה בפורום הזה כ-12 שנים, נהניתי תמיד מכל רגע פה, הרגשתי כאילו
שזה המשפחה שלי, הכתיבה פה תמיד היתה על הצד החיובי ולא השלילי, היו
כמה חברות וחברים שמשהו לא מצא חן בעיניהן/ם, עזבו ופתחו פורום או
קומונה אחר/ת והכל היה בסדר, פעם היינו יותר חברים וחברות ופעם פחות
וכל אחד שבא התקבל בשמחה, זה פורום פתוח וכל הבא/ה ברוך/ה הבא/ה
ואפשר לכתוב פה מה שבלב והעיקר שלא יגיע לכתיבה שלילית, אפילו שהמנהלת
המיתולוגית פרשה, התאוששנו ואנחנו ממשיכים הלאה, פתחתי שרשור חדש,
כדי שנעזוב את הויכוחים הלא נעימים ונמשיך הלאה, ברוח חברית טובה,
לירי, אני בירכתי אותך אתמול כזכר, כי כך נרשם בניק שלך, אז מסתבר שאת נקבה וזה בסדר מצידי, את לא היחידה שלא מזדהה בפרטים נכונים וזה
לא משנה לי,אני באמת אשמח לדעת עוד דברים נחמדים עליך,את מוזמנת
מבחינתי להמשיך איתנו ולפתוח דף חדש.

עכשיו הדיווח היומי

הבוקר, כמו בכל יום חמישי, קמנו מוקדם, עזרתי לאורי בהכנות ליציאה
למרכז יום וכשהוא יצא התחלתי לעבוד, הורדתי את כל המצעים במיטה שלו
והכנסתי למכונת הכביסה, בינתיים עשיתי לעצמי טיפול 10000 ביחד עם
הכנת ארוחת הבוקר,שזה גם כלל קילוף וחיתוך של הפומלה, אני מורידה
גם את הקליפה הלבנה, מפרידה בין הפלחים,משאירה רק את ה"בשר"
ומאחסנת בטפרוואר, יצאתי לפרימדונה לקניות והצלחתי למצוא שם את כל
מה שהמטפלת לא מצאה אתמול במחסני השוק,(אין כמו לעשות קניות לבד),
חזרתי הביתה, שמתי במייבש את המצעים, שהיו כמעט יבשים, לא בא לי
להוציא חדשים מהארון ואח"כ לקפל, בזמן שזה היה במייבש, רוקנתי את עגלת הקניות, פרסתי את הסדין, הלבשתי לכרים את הציפיות ועשיתי את הדבר
שהכי אני שונאת לעשות כי זה כואב לי בכתפיים, הלבשתי את הציפה על
השמיכה, לא חיכיתי למטפל שיעשה את זה, כי מגעיל אותי שגבר זר שאולי
גם מסריח מזיעה, נוגע במצעים, בדיוק כשסיימתי, הגיעו אורי והמטפל,
עכשיו שוב פועלת מכונת הכביסה עם כל הבגדים והמגבות של אורי ובינתיים,
אני קצת עוברת על הבית ממש חפיף, עם סמרטוט רטוב, כדי שהבית
ייראה נקי, עד שבשבוע הבא העוזרת תמצא יום מתאים לבוא אלי,
זהו, נחתי קצת, אני הולכת לסיים את השטיפה של הבית ולאכול ארוחת צהריים,
השד יודע מה עוד אני אחליט היום לעשות.
שיהיה סוף שבוע רגוע

מינהר

New member
ציפי, אני לא מסכימה איתך. הזכר בן ה-39

לא הציג עצמו, לא אמר שהוא מעונין להשתלב, אלא פתח בהתנפלות עלי. וזה כל מה שעשה. לכן בעיני הוא לא רצוי.

מינהר

New member
עכשיו הדיווח היומי-

חפפתי שער, עטפתי הראש במגבת. לפני כן ישנתי צהרים. עוד לפני כן בישלתי הודו תחתון עם ירקות כתומים ובצל. יצא מצוין. אכלתי מנה לצהרים. הכנתי גם מרק ירקות. עם קצת קטניות וקואקר.
לפני כן מסרתי תכנית אוכל למאמן. ועוד לפני כן הודעתי לקבוצת קריאה שכנראה לא אגיע לפגישה ביום ה הבא, כי אני עוברת ביום ד ניתוח קטרקט בעין השניה.
יש עוד, אבל אז נזכרתי- שכלל ראשון בכתיבה הוא- אל תשעמם, אז הפסקתי להקריא לכם מתוך היומן שלי.
כל טוב ובריאות לכולן, אם לא נרדמתן במהלך הקריאה.

אדזה 900

New member
לירי היקרה

אין לי מושג אל מי אני כותבת,אבל מאד מאד הייתי רוצה לשמוע ממך מי את ומה שלומך,בפרט שאת מעידה על עצמך שהיית מבאי הפורום.שנסי מותניים,תזרקי הצידה את כל המרירות ,כל כך נשמח לשמוע אותך ולקרוא אותך,מרירות גורמת אי נוחות ואנחנו כבר במצב שרק רוצים להרגע ולהנות ממה שיש,הרי החיים כל כך קצרים והארץ שלנו מלאה אמנם בשמחות אבל גם בצער,אז בואי נעזוב הכל ונעשה לנו חגיגות,מה דעתך ?ברוך בואך לביתנו הקט .

היי לכולן, אתמול ,אולי שלשום ,קיבלתי חררה .

כפי שספרתי לכן , קפצתי לבקר את ידידי הלא יקר, רמי לוי .הגעתי לשם בשעת צהרים ,. מכיוון שלא אכלתי ארוחת בוקר , הייתי רעבה . ליד המעדנייה נשברתי ורציתי לקנות 2 גביניות מתוקות . שאלתי את העובדת , בחורה צעירה , נראית כמו אחר צבא , מה המחיר ל100גרם . ענתה לי העובדת : אינני יודעת כמה עולה 100 גרם , אני יודעת רק כמה עולה 1ק"ג . ולמרות התשובה הסופר חכמה היא הייתה בחורה מאוד נחמדה , ונתנה לי ליטעום, בלי שבקשתי ומבלי שרמזתי ,סוג חדש של גביניות עם גבינת ריקוטה . "מבחינת שלח לחמך על פני המים". ובאמת היא יותר טעימה מהגביניות הרגילות .
גם היום לקחתי את בן השש לשעור שחיה . אני מאוד מקווה שהפעם לא יהיה חולה .
לילה טוב לכולם וחלומות פז , מחר יהיה יום חדש .

מינהר

New member
תמר, תהני מן הגביניות. ריקוטה היא גבינה

מלוחה?
בעניין 100 גרם הצעירים היום לא יודעים לחלק בראש בעשר, רק עם מחשב. .ולא יודעים לנסוע לפי מפה, אלא רק עם וייז. ככה זה.
חזרתי עכשיו מריקודי עם. הרגל התחילה לכאוב לי, כנראה צריך לתקן את המדרס. את זה הקראתי מן היומן שלי. קצת קרעכצן מותר.

מינהר

New member
אדזה, חבל על הטרחה שלך. הזכר

בן ה-39 שמכנה את עצמו לירי נכנס רק כדי לסכסך. הוא לא יספר על עצמו כלום.

לירי451

New member
הזכר בן ה-39

סתם לא טרחה לעדכן את הכרטיס, משום שאין הכוונה להישאר כאן, בפורום שבו על כל סיפור יש לך הערה טרחנית אחרת, כמו שגיאות הגהה, או הצעות יעול לאנשים שאוהבים שניצל תירס. עד שתביני שמטרת הדיונים כאן, הם לאפשר לאנשים חופש ביטוי, מבלי לפגוע בהם, אין לי מה לעשות כאן, אווידרזיין.

אגב, את בטוחה שמה שסיפרה לך ביחידות יעלי בטלפון, היא רצתה שתשתפי בזה את הדסה ותפגעי בה? אני ממש לא חושבת ככה, אם בכלל אמרה לך את זה.

למעלה