אני פותחת בשביתה

DesertRose7

New member
אני פותחת בשביתה../images/Emo70.gif

אני לא מעלה יותר תמונות עד שהחבורה הזאת שקוראת לעצמה מקפליי לא יושבים וחושבים על מה שהם עשו
תסתכלו
תסכלו
זה אחד הדברים הכי מחרידים שראיתי אז תקראו לי רדודה, אבל ההופעה החיצונית זה חלק מהעניין איתם וללמוש את המפת פיקניק עם חולצה שחורה שפשוט קטנה עליך, או להתאים ירוק קיא מאונך עם אדום מאוזן או ללבוש חולצה שנראית כאילו יש לך פריחה מחרידה זה פשוט נורא דאגי יצא הכי בזול למרות שגם החולצה שלו נראית כאילו הוא שם בטעות חולצה לבנה עם הכביסה האדומה וזה מה שיצא לו הם חייבים סטייליסט ודחוף עד עכשיו עוד נהננו לצחוק - אבל זה פשוט עבר את הגבול

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif

במיוחד עכשיו שהם מנסים להצליח בארה"ב,הם צריכים להראות יותר טוב.. ומישהו צריך להגיד להארי שנקודות מזמן יצא מהאופנה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gif

כ"כ צודקתת!! זה פשוט מחריד.. מה זה הדבר הזה שטום ודני לובשיםם באלוהיםם

אלה בלה

New member
בואו נרביץ להםם../images/Emo3.gif ../images/Emo150.gif

חחחחחחחחח אתן יודעות מה יעשו להם בערוץ E על זה?! משטרת האופנה תכלא אותם למאסר עולם!!!!!
חחח לא עכשיו ברצינותת דאגי היחידי שעוד מתלבש סבבה אבל מה קרה להם לעזאזללל שברו את כל המראות בבית?! והחולצה שדני ייתה נראת טוב אם הוא לא היה שם משו שחור מעליהה כנל לחוצה שטום אם היא הייתה בלי עניבה! מה נסגר עם העניבות האלה לאחרונה?! כאילו מהה ג'אוונה לא נמצאת אז כולם מתחרפניםםם?!

חעחע

כולם צודקות! נירא לי הם מנסים להוכיח שלא משנה מה שהם לובשים הם עדיין כוסונים!! חחח סתאם מה עבר להם בראש שהם לבשו את זה? רכבת? מטוס? זה מעניין! חעחע אם הם רוצים סטיליסטית אני שם! גיליתי הם רוצים סטיליסטית בחינם, נירא לי כל אחת אפילו תשלם להם שיחליפו בגדים! אלה בלה צודקת בטח ירדו עליהם בE חעחע

Rowdy Girl

New member
חחח תראו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דיברתי עם איזה אחד מאנגליה באייסיקיו תראו מה הוא אמר עליהםXDDDD

LovE BuSTeD

New member
חחחחחחח

כנראה שדני לא הסתכל במראה לפני ששהוא יצא מהבית אבל הוא עדייך חתיך כפרה עליוווו ודאגי לבוש יפה דקווא3>

Xx SharoN xX

New member
אוי ואבוי ../images/Emo2.gif

מחריד !
איזה טרנד
גם לעיוור זה כואב בעינים
חחח
סתם סתם גם בבגדי ליצן הם יראו טוב (שזה מה שהם לובשים עכשיו ...)
תודה

למעלה