אני פותחת דיון!!

backstreet girl

New member
אני פותחת דיון!!

זה יותר שאלה מדיון...השאלה היא לאלה ששונאים את ביי דה ווי ואוהבים את האלבומים של ג'ון!!! אני חושבת שביי דה ווי דומה מאוד לשני לאלבום הקודם של ג'ון(אולי גם לאלבום החדש,עדיין לא שמעתי אותו...).. מה גורם לכם לאהוב את האלבומים של ג'ון ולשנוא את ביי דה ווי שבעצם מאוד דומים!!!

יש בזה משהו...

גם אני שמתי לב(ואחר כך קראתי בראיונות עם הלהקה) שהתרומה של ג'ון לBTW היא גדולה ומורגשת מאד. זה באמת קצת אירוני שהרבה שירים לא אהובים משם הם לגמרי שירים שג'ון כתב... מצד שני-ההסבר שלי לשאלה שלך הוא שכשג'ון שר את החומרים שלו ומפיק אותם זה עדיין נשמע אחרת מאיך שזה היה יוצא אם אנתוני היה שר אותם או אם ריק רובין היה מפיק אותם. פשוט קונספט אחר. ככה נראה לי...

lollapalooza

New member
אני מוחה../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

המוזיקה של ג'ון לא נשמעת דומה ולו במקצת למוזיקה של הפפרז, גם לא ל- BTW. אמנם ג'ון כותב את רוב המוזיקה בלהקה, אבל הוא לא לבד, וזה בדיוק כמו שאטקסיה לא נשמעת כמו המוזיקה שג'ון עושה לבד. ביי דה וויי בכלל לא דומה ל- shadows או לכל אלבום אחר שלו. צר לי, אני ממש לא רואה את זה. BTW לדעתי, הוא אלבום משעמם. את האלבומים של ג'ון אני יכולה לשמוע בלופים ולא יימאס לי. אני לא יודעת להסביר את זה, עניין של הרגשה. אבל אף פעם לא ראיתי שום דמיון בין המוזיקה של ג'ון לזו של כל הלהקה.

למעלה