אני פותחת הודעה חדשה - חשוב לכולם!!

magicgirl1983

New member
אני פותחת הודעה חדשה - חשוב לכולם!!

כי אני שמה לב שאתם שוב מצליחים לטאטא את עיניין הפגישה של הפורום לתחתית הפורום ולחוסר מעש בט'כלס. המצב הוא כזה צריך לעשות הצבעה שבה תענו
או
1. מרכז הארץ טוב לכולם - הכוונה לאיזור תל אביב אם לא יש להציע הצעות אחרות 2. היכן יתרחש המפגש- א. בית קפה ב. מקום ציבורי אחר - במקרה זה יש להציע הצעות ג. אירוח ביתי - לא מומלץ למארח ד. קודם נפגשים באיזור ידוע כמו תחנת אוטובוס או רכבת ואז מחליטים 3. הודעות על מפגש - א. דרך מסרים ב. דרך אי מיילים - במידה וצריך לעשות דף קשר אימיילי יש לשרשר אותו 4. הזמן הכי טוב למפגש- פה יש צורך בפירוט א. איזה יום ב. תאריך ספציפי שנוח לכולם ג. חודש טוב למפגשים בבקשה תענו על השאלות אם אתם מעוניינים במפגש

magicgirl1983

New member
זאת QueenOfMagic

במקרה שאתם לא עונים כי אתם לא מזהים... ותענו...זה חשוב כדי שיהיה אפשרי לעשות מפגש

../images/Emo45.gif

כמו שכבר אמרתי כמה פעמים, אני בעד מפגש. 1.
מרכז הארץ טוב בשבילי - תל אביב, וגם ירושלים (הכל למען גרטרוד) 2. א. או ב. - בית קפה או מקום ציבורי אחר נראה לי האופציה הטובה ביותר. 3. א. - הודעות על המפגש דרך מסרים בלבד. 4. הזמן הכי טוב? מנסיון שלי אין כזה. צריך פשוט להחליט על זמן ומי שחשוב לה להגיע כבר תעשה את המאמץ להיות שם. באופן כללי - אמצע השבוע בשעות הערב - נראה לי שזה יהיה מתאים להכי הרבה אנשים.

gertrude

New member
אני עם גאטו

מסכימה לכל מלה, מלבד "ירושלים" - הכי נוח והגיוני לערוך את הפגישה בתל אביב (אבל תודה, מותק
). (ואם יורשה לי בהזדמנות זו לצטט את ישעיהו ליבוביץ': "אני מכיר בעובדה שיש אנשים שגרים בתל-אביב, ואיני מכחיש שגם הם בני אדם"
).

karnity

New member
../images/Emo45.gif

אם כי האפשרות היחידה מבחינתי היא יום שני החל מהשעה 20:00 ... לגבי מקום המפגש - ובכן, הבה נשאיר לתל-אביביים שבינינו למצוא מקום הולם למפגש שכזה... באשר להודעות - באמצעות המסרים ... מי תיקח על עצמה את ריכוז המסרים? ...

Nataly A

New member
../images/Emo45.gif

1. תל אביב בסדר גמור לי, ירושלים לא כל כך (מצטערת גרט) 2. בית קפה או כל מקום ציבורי אחר - רצוי שיקבע מראש. להחליט "במקום" זה אף פעם לא עובד. 3. מסרים 4. אני פתוחה להצעות, חוץ מיום חמישי.

magicgirl1983

New member
לתל אביבים

כל מי שמכיר בית קפה טוב...או כל מקום אחר שנוכל לשבת ללא מגבלת זמן ולהכיר אחת את השנייה (אני עוד לא רואה בנים נרשמים למפגש). בבקשה לרשום לי במסר את המקומות ונבחר אותם לפי הנוחות של האנשים. המקומות הנ"ל חייבים להיות נוחים לאילו שאין להם רכב (כמוני) ז"א שתהיה גישה של אוטובוסים ורכבות. יאללה למשימה!!!

מקומות מפגש: ../images/Emo96.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo72.gif

לולו, באזל - בית קפה חמוד עם עוגות ומאפים שפשוט אין עליהם (אבל אני משוחדת - אני מכירה אישית את בעלת הבית והקונדיטורית). אין בעיה להגיע עם תחבורה ציבורית, אבל עם
זה קצת בעיה (אין חניה במיל - באזל, כאמור).
+
, בר-גיורא - ליד דיזינגוף סנטר. מקום ידוע למפגשי פורומים. נראה לי שאין בעיה עם תחבורה ציבורית (דיזינגוף סנטר, כאמור), אבל נראה לי נורא בעייתי לבעלי
. לי אישית אין בעיות כאלה (
).
אמריקה, רמת-גן - מקום שאפשר להשיג בו שולחן ל-10 ביום שישי בערב בלי בעיה (ולא בגלל שהמקום ריק!). נמצא באיזור צומת עלית/הבורסה. נגיש לתחבורה ציבורית. אין חניה בשפע, אבל יותר טוב מאשר באזל/דיזינגוף. זה מה שעולה לי בראש בינתיים. אם אחשוב על עוד מקומות, אפרט גם אותם.

יבוא לך

New member
ברוטשילד ת"א יש הרבה בתי קפה

קל להגיע לרוטשילד, זה אמצע תל אביב וגם חניה נוח למצוא הרבה יותר מבדיזינגוף סנטר.

marish

New member
מרכז הארץ או י-ם - לא משנה לי

אבל אם ת"א אז לא בסופש, כי אין לי רכב. בית קפה נשמע טוב. הודעות במסרים. הזמן הכי טוב - אמצ"ש, לא ביום שני ולא ביום חמישי. רצוי החל מאמצע השבוע הבא ועד אמצע מרץ, אח"כ אני אהיה כולי בהכנות לבחינות הלשכה, ולחלוטין נטולת תפקודים חברתיים.

magicgirl1983

New member
שעות מפגש- קדימה להריץ

שבוע הבא טוב למפגש?? והשעות המתקבלות על הדעת הן מ-5:30 אחר הצהריים עד- 7:00 בערב - לתחילת מפגש איזו שעה הכי טובה לכולם?

magicgirl1983

New member
לכולם

אתמול חליתי, אז העיניין האירגוני יחכה קצת עד שאבריא וכמובן לתחילת החודש הבא כי לצערי נתקעתי ללא גרוש על התחת. אבל יהיה בסדר. תודה שעניתם לי, ואתם יכולים להמשיך לתת לי הצעות במסרים האישיים. באם אתם מכירים קניון אינטימי יותר ושקט יותר. או בית קפה שאתם פשוט מתים עליו. ללא הצעות כמו שאמרתי...אני נשארת מתחת לפוך אצלי בבית ואתם מוזמנים חחחח (נסיעה ארוכה לצפון)

gezer5

New member
../images/Emo45.gif

1. ת"א מעולה ויש מלא מקומות שקרובים לתחנה המרכזית כמו loveat או ארומה או קפה הלל 2. דרך מסרים בלבד שלא יגיעו טרולים 3. הכי נוח זה רביעי או חמישי ערב מסביבות 19:00 והלאה אני מחכה להזמנה ותהי בריאה

MazeE

New member
נחמד שמישהו חשב

להחזיר שוב את הנושא... 1. לא סתם קוראים לת"א מרכז 2. בית- קפה נשמע מצוין. 3. הודעות דרך מסרים בלבד. 4. מפגשים יהיו נוחים אחרי שעות עבודה + זמן נסיעה כלומר בסביבות 19:00 ושכולם ישתדלו להגיע...

למעלה