אני פותחת שירשור לבד, אז תגיבו!

אני פותחת שירשור לבד, אז תגיבו!

ברגעים אלה שאני כותבת לכם יש הופעה של מוניקה סקס עשרים דקות מהבית שלי... זהו, זה כל מה שרציתי להגיד. אז כדי להיות יעילה, אני פותחת שרשור שקשור למוניקה... שכל אחד יספר על ההופעה הראשונה שלהם שהוא ראה או על הפעם הראשונה שהוא שמע אותם, איך הוא הגיע אליהם? (לא היה שרשור כזה כבר, נכון?
) יאללה.. לכו על זה!!!

עוד לא הבנתי למה הם מכניסים

מגיל 18+............ או קיי..., אז הפעם הראשונה ששמעתי את מוניקה.. עם אני לא טועה ואני זוכר נכון אז זה היה מאוד פשוט, אח שלי היה תקליטן והיו לו מלא מלא מלא דיסקים ויום אחד הוא שם את פצעים ונשיקות... ופשוט וקל.., נדלקתי... ענבל תירשמי גם את...

רוXי

New member
../images/Emo7.gifלמה?

אני גרה בחיפה ואני וחברות שלי רוצות ללכת להופעה שלהם במוצאי שבת ה 28 לחודש הזה בנמלה(מועדון בקריות למי שלא יודע). ואנחנו בנות 16 אז לא יכניסו אותנו??? למה?? אני חושבת שזה שטויות אתם בטוחים?

לא.., אני חושב שבנמלה יכניסו אותכם.

אני חושב שזה היה רק בסינדרום..., עובדה גם שאני ועוד כמה פה היינו בבארבי...

Mnementh

New member
זאת לא מדיניות של הלהקה

זאת מדיניות של הסינדרום. אז אל תאשימו את הלהקה ואל תחשבו עליהם דברים רעים בגלל זה. תירגעו. זה פשוט המועדון הספציפי הסינדרום.

אני בבית, טוב מהרבה סיבות

בגדלו- קר בחוץ
ובכלל לא בטוח שיכניסו אותי כי אין לי 18 וגם לא נראה שיש לי....
אז לא שווה לי סתם לעמוד בחוץ ולהרטב כדי לגלות שאני קטינה... עכשיו בקשר לשאלה שלי- אני הייתי בסיירות מכיתה ו´ עד כיתה י´, ובטיולים, בערב- המדריכים תמיד שלפו גיטרה והתחילו לנגן פצעים ונשיקות. אמא שלי מורה לגיטרה אז ביקשתי ממנה שתלמד אותי עוד שירים שלהם עד שנהייתי ממש מומחית.... אני חושבת שההופעה הראשונה שלי הייתה בניצנים שנה שעברה, או ברוק עצמאות.. אחת ההופעות הגדולות האלה, נהנתי מהם הכי הרבה (טוב.. אחרי ברי כמובן) אז החלטתי ללכת להופעה רק שלהם ו... זהו

העונג.. האושר.. השמחה לאיד!!

חברות שלי התקשרו אליי עכשיו ואמרו לי שלא הכניסו אותן כי הן מתחת ל-18 חה חה חה חה!!!!

bonowoman

New member
My 1st time

והייתי אתמול בהופעה למרות הייותי בת 16 בלבד והיה שווה בטירופ וזו הייתה הופעה של 4 שעות, באמצע שתי הופעות שלהמ אבל שונות... היו בהופעה השניה גמ שירימ מההופעה הראשונה אבל גמ כל מיני דברימ מדיהימ אחרימ טוב אני לא יתחיל לחרב איכ התחלתי לאהוב אותמ אבל ההופעה הראשונה שלי הייתה בצוללת שעוד כולמ התלהבו מהמ והיה פשוט מפוצצ שמ! נורא התרגשתי וחיכתי כבר ליומ של ההופעה:) באתי, מחצו אותי בפוגוימ ונהנתי כל-ככ...... מאז הייתי ביותר מ-10 הופעות כולל פסטיבלימ וזה נשמע קצת אבל זה הרבה:)

exit_from_here

New member
קצת מביך אבל...

אני הגעתי למוניקה בטעות... פעם אחת הגעתי לחנות דיסקים באמצע טיול בצפון (לא זוכר איפה...) והיה לי קצת מזומן (שקיבלתי מתנה
),אז קניתי כמה דיסקים ובטעות לקחתי את "פצעים ונשיקות" במקום איזה דיסק שהיה לידו בערמה... בבית אמרתי מילא ננסה-ואתם מבינים מה היה הלאה... ולא הייתי באף הופעה

rotem224

New member
אני.......

את האמת זה גם יצא בטעות...... היה לנו באזור (שזה חור) הופעה שלהם ואין לנו הרבה הופעות באזור אז חברות שלי שיכנעו אותי לבוא איתן והלכתי........... התלהבתי מאוד וקניתי את הדיסקים שלהם וזהו אני פה..........(חחחחח)

לה לה אני חולה בבית ../images/Emo9.gif

ואממ אצל אח שלי הגדול מצאתי ת´דיסק... וישר הכרתי משם את מכה אפורה (זה היה לפני כמה שנים) אבל זהו לא שמעתי משם עוד שירים,רק אחרי כמה זמן ניסיתי שוב לשמוע וממש אהבתי ת´שירים! ואז פתאום שנה שעברה ביום העצמאות הם באו להופיע אצלנו! ואז היה הקליק
זייהו..

טאם אני

ממממ הייתי באיזה כיתה ה´
או משו(עכשיו אני ב-ח) וחברה שלי התחילה לשמוע אותם באיזה קלטת מסכנה כזאת שהיתה לה... וגמאני התחלתי לשמוע
בגללה והיא אמרה לי ללכת לשאול את אחותי ושבטוח גם לה יש ת´קלטת..מממ ובאמת היה לה!
ואז שמעתי את זה כל הזמן וגמ הלכתי להופעה עם החברה הזאת..אחרי מלא שיכנועים...וכל זה היה ב-ה ואחר כך סתם הייתי הולכת מידי פעם להופעות טאם

KoKolita

New member
מממ...

אין לי מושג ת´אמת איך התחלתי לשמוע... הכרתי את השירים המפורסמים ואז החלטתי לקנות את הדיסק הראשון... וכבר אהבתי אותם שיצא השני, אז קניתי אותו... וממ הופעה ראשונה היתה ביום הנוער לפני איזה שנתיים בכרמיאל... והיה חביב למדי, גם אחרי זה דיברנו איתם וראינו אותם מגלגלים צינגלה.. חיחי...

למעלה