אני פותחת תחרות!

מימי

New member
אני פותחת תחרות!

מתוקף תפקידי כאחת שהשם שלה צבוע בכחול (לא מנהלת, סתם אחת שהשם שלה בצבע יותר מגניב משל כולם) החלטתי שצריך לפתןוח תחרות:" הקונספירציה הכי מקורית". אני אחליט על פרס לזוכים מתישהו. אז קדימה- שרשרו נא.

פירס

New member
אבולוציה עכשיו.

הוא ישב על החבל מגרד את גבו הכסוף השעיר. הוא עדיין זכר את היום בו הוא פגש את הבן- אדם המוזר הזה... אנשים בשבט צחקו עליו כי הוא דבר עם המין חסר החשיבות הזה שנקרא "בן-אדם". אבל הוא היה חייב, הוא היה חייב כי הוא ידע שמה שהוא שמע היה נכון. אולי לחיות האלה אין שיניים חדות או זרועות חזקות אך יש להם "מקלות אש". מכל השבטים שהיו פזורים בכל רחבי העולם הגיעו שמועות על חברים שמתו מהאש החמה שהמקלות האלה יורים. הוא היה חייב לעשות את זה הוא פשוט היה חייב. ואז הגיעה לו ההארה. הוא צפה על בני האדם זמן רב והוא ידע שהם לא פוגעים באנשים של השבט שלהם, כל מה שהיה עליו לעשות זה להיות חבר מהשבט שלהם. הוא שלח צופים לכל רחבי העולם, מתחזים לשבויים שנלקחים לתצפיות מוזרות (אנשים קראו לזה "גן חיות"), מאתרים את השבט הכי חזק ובתוך השבט הכי חזק את האדם הכי מטומטם שיאמין למה שהם הולכים להגיד לו. לבן-אדם שהם מצאו לא רק שלא לא היה לו שכל והשם שלו היה מטומטם בצורה נוראית (רק בני האדם יחשבו על שם כמו דרווין) אלא גם היה לו מעמד גבוהה בחברה. הם מצאו את ההזדמנות המושלמת ושכנעו אותו לצאת למסע (שיוביל במקרה לאזור שלהם). דרווין קם בבור עם סחרחורת נוראית הוא זכר שחלם על פרצופים שעירים ומכשירי עינויים מוזרים. "אוי מה שהמח המפותח שלי יכול להמציא" חשב לעצמו בעודו מורח פרוסת לחם עם חמאת בוטנים לפתע אור מסנוור הופיע ופרוסת נלחם נשמטה מידו (נופלת כמובן על הצד המרוח. ארור יהיה מרפי). אני חייב לצאת עכשיו למסע מחקר! הם חיכו בסבלנות במשך חודשים עד שלפתע החלו להגיע שמועות על קוף מוזר בלי שער וזקן ארוך. "הגיע הזמן" חשב כסוף הגב "אני מקווה שהאבולוציה (מטומטם בשפת הקופים) הזה ימצא אותנו". ואכן הוא מצא. כעבור שבוע הופיע האדם בינות העצים והשליחים שלו עשו מה שאומנו לעשות במשך חודשים. הספיקה מהלומה אחת להפיל אותו ארצה. העינויים נמשכו חודשים האבולוציה הזה לא תפס את התאוריה הפשוטה הזו. הם השתמשו בפיטריות הכי חזקות שהיו להם כדי לשכנע אותו וסוף סוף חלה התקדמות. אלה היו החודשים הארוכים ביותר בחייו. הקופים עינו אותו בדרכים שונות (אחד האמצעים הכי חזקים היה קופה בלונדינית שחיכתה את פנינה דבורין "אתה החוילה החלשה, שלום!"). הם כל הזמן כינו אותו אבולוציה והוא ניסה להבין מה זה. יום אחד הם ניגשו אליו עם פטריה שהם לא הביאו לו עד עכשיו היא הייתה אפורה. הם פתחו את פיו והכניסו אותה פנימה אור לבן מסנוור הופיע. הוא התעורר בביתו מטושטש, מבולבל ועם מלה מוזרה בשם "אבולוציה" תקועה בראשו. לפתע הכל חזר אליו: הוא חקר ציפורים באיי גלפגוס כאשר לפתע נכנסה לו לתודעה העובדה שהם מתפתחים עפ"י הסביבה. כך הוא הגיע למסקנת הברירה הטבעית ולמסקנה שמוצא האדם מן הקוף. זה הגילוי הכי חשוב שעשיתי בחיים חשב דרווין עלינו לשחרר את אחינו הקופים מיד לפני שימותו כולם!!! הוא זכר את התקופה הזו. שערות גבו הכסופות הלבינו וראיתו הטשטשה אך מוחו נשאר חד כתמיד. הוא זכר אילו הדים עשה ספרו של דרווין. הוא זכר איך בני האדם החלו להגן עליהם. הוא זכר איך שמו והמעשה שמאחוריו הפכו לאגדה. והוא ידע שביום שהם יהיו חזקים מספיק ורבים במספר, מקלות האש לא יעצרו אותם והם יחזרו ויקחו את מקומם כשליטי העולם....

RocketMan

New member
קונספירציה מקורית!

קודם כל, אני די חדש פה אבל לפי ההתרשמות שלי זה פורום ממש שווה. ועכשיו לקונספירציה: אני מנחש שכולם שמעו על האסיר\מחבל\גנב רכב שנתפס ע"י המשטרה וברח מאוטובוס מלא סוהרים כשלפני האוטובוס נסע ג´יפ שבו יחידה מובחרת. איפה באה הקונספירציה אתם שואלים? איך זה שהוא סתם ככה, הצליח לברוח מהאוטובוס ואף אחד לא מצא אותו- לא הסוהרים, לא היחידה המובחרת ולא גששים וכלבים. לפי דעתי כל העסק הזה הוא עיסקה שהשב"כ או הצבא עשה עם האסיר- הוא "יברח" להם, יחזור לשותפיו או לאנשים שמעורבים בפעילות טרור כשהוא נושא מכשיר מעקב ומגלה את המיקום שלהם. ובתמורה השב"כ או הצבא יתנו לו... טוב, אני חושב שהבנתם את הרעיון. (לפי דעתי הם הביאו לו מיליון דולר ומטוס לקובה או משהו כזה) -אתם מוזמנים להגיב.

pakapaka

New member
אין מה להגיב, תראה את הכותרות

בעיתון של היום, תפסו אותו, פאשלה גדולה קורה...

RocketMan

New member
בדיוק להיפך!

הוא סיים את המשימה שלו, הצבא "תפס" אותו, ועכשיו הוא יקבל מיליון דולר ויעלם בקובה.

הקונספירציה של האלוהימים- הכי מקורי

הקונספירציה של האלוהימים. משתתפים: אלי (אלוהים שלנו) פנינה דבורין ("השטן") בודהא ("הצדיק") מייקל ג´ורדן ("מלך הפלאפל") בובאני ("אמנית בזכוכית") משת"פים: של אלי- צבא המנופים, המקררים, התנורים ומוכרי החנויות בקניונים. של השטן – מפיקי ערוץ 10, צלמי ערוץ 10 וכל משתתפי "החוליה החלשה". של הצדיק – "הנזירים" וצבא מאמיניו. של מלך הפלאפל – הלוני-טונס, כל יצירותיהם של האחים וורנר וכמובן האחים עצמם. אמנית בזכוכית פועלת לבדה. רקע: ישנם חמישה אלוהימים במעין משחק "מונופול". המשחק נמשך כבר מיליוני שנים (זמן משוער לתחילתו: כשבועיים לפני "בריאת העולם" שלנו). אולם, לפני כ300- שנה, בסביבות תחילת "המהפכה התעשייתית", עלה המשחק פאזה. השטן, שהשתעממה מהשיממון במשחק, הציעה להתערב על מנת לעלות את האתגר. הצעתה: "מהיום (היה זה לפני 300 שנה, אל נא תשכחו, ל.י), ועד עוד 500 שנה, על כל אחד מהמשתתפים לצבור את סכום הכסף הרב ביותר. המנצח זוכה אוטומטית בממונם של האחרים וכמו כן, זוכה בהסתלקותם לאלתר מן היקום." ההצעה התקבלה לאחר וויכוחים רבים, ומאז משחקים האלוהימים תחת לחץ. אולם… מייקל ג´ורדן סולק מהמשחק רשמית עקב כניסתו לעולמו של אלי ביותר מאספקט אחד (בהסכם ההתערבות שנחתם ע"י חמשת האלוהימים, בסעיף 22 ב´ מופיע החוק הבא: "חל איסור על משתתף להיכנס לעולמו של משתתף אחר ביותר מאספקט אחד"). מייקל ג´ורדן נכנס באספקט אחד, ובעצם השתלט על פלח שוק רחב למדי שהיה אמור להיות שייך לאלי. הוא החל כשחקן כדורסל, הפך בהמשך לכוכב קולנוע, דמות מוערצת, פריט השראה למעצבי אופנה וכו´. לכן סולק מלך הפלאפל לאלתר. כעת נשארו ארבעה אלוהימים במשחק. עכשיו, לאחר ההקדמה הארוכה, הגיע תורה של הקונספירציה של אלי, המנופים, התנורים והמקררים. בבסיס הקונספירציה שתי שאלות שמהן תתפתח התיאוריה: 1. אתם יודעים מה זה מנוף, נכון? (תענו לעצמכם בקול רם). התשובה שאמרתם היא "נכון". אחלה. עכשיו, אתם יודעים ממה עשוי מנוף, נכון? התשובה שאמרתם היא "נכון". אם כן, ממה עשוי מנוף? התשובה שלכם "מברזל/מתכת". טעות בידיכם!!! מנוף עשוי מיסוד שנקרא MANOF. הסימן המוכר שלו זה MH21. לא שמעתם עליו מעולם? התשובה שלכם "נכון, לא שמענו עליו מעולם" ובכן! זהו חלק מהקונספירציה. (הרחבה לסעיף הזה, תבוא בהמשך). 2. איך קוראים למכשיר המקרר דברים? מקרר. איך קוראים למכשיר המחמם דברים? תנור. ובכן… למה!? גם זה, חלק מהקונספירציה. אלי וצבא המנופים הרגישו שמטרתם האמיתית הולכת ונחשפת והחליטו ליצור הסחת דעת. הם יצרו את המקררים והתנורים ובלבלו בשמותיהם. במקום לקרוא להם מקרר ומחמם הם קראו להם מקרר ותנור.. אהאה…. לא נפלנו בפח. פעם הבאה תנסו משהו יותר מתוחכם. הרחבה לסעיף 1: איפה בד"כ רואים מנופים? נכון. באתרי "בניה". (הרחבה לסעיף זה, תגיע בהמשך). עכשיו בחזרה למשחק: אלוהים ברא את העולם שלנו, לפני כמה מיליוני שנים (שבועיים לאחר שהחל משחק המונופול) בתור המפעל שלו, לעשיית כסף. לפני כ300- שנה כשהשטן הציעה את ההתערבות, היה על אלי למצוא דרך יותר מעשית לעשיית כסף בעולם. הוא החל בתהליך של "המהפכה התעשייתית", על מנת ליצור יותר כסף ויעילות בעולמו. המהפכה התעשייתית: ישנו ויכוח בין היסטוריונים על התקופה שנקראת המהפכה התעשייתית. אני אספר את העובדות ההיסטוריות בצד סיפורים אישיים בתמצות רב ככל האפשר, בטח ההקדמה לקחה יותר ממה שייקח לי לספר את סיפור המהפכה התעשייתית. המהפכה התעשייתית החלה בצרפת. זו הייתה תקופה של שאילת שאלות, שבסיומה עברה הדת מהמרכז ופינתה את מקומה לטובת האדם. בתהליך המהפכה, הוקמו ערים גדולות ומאוכלסות בצפיפות, תוחלת החיים האנושית זינקה, איכות החיים עלתה לאין שעור, אנשים הפכו משכילים. החלק של אלוהים במהפכה היה ברובד האמונה בכנסייה ובדת. אלוהים גרם למספר מאנשי המפתח בכמורה לעשות מספר שערוריות, כמו כן העיר אלי את עיני האזרחים, גרם להם לשאול שאלות קיומיות ולפקפק בכל מה שהאמינו בו מילדות. בתכל´ס, האדם הפך מחקלאי, לפועל. אלי קיווה שתהליך זה, יספק לו מספיק כסף על מנת לגבור על כל שאר האלוהימים. מה שהיה נכון עד לפני חמישים שנה. במעבר חד לעולמו של הצדיק, נתרכז רגע בדרכו שלו להשגת כסף. הצדיק האמין בייבוש מלח ומכירתו לפרות רועות בגלקסיות שכנות. למען האמת? הלך לו די גרוע. בודהא, החי על כוכב נגה, התייאש אט אט. הוא החליט, תוך הסתכנות בהפרת חוקי ההתערבות, להשקיף על מעשיהם של נתיניו של אלי. לראות כיצד אלי מגייס את כספו. הוא השקיף וראה את ארובות הענק המפריחות עשן שחור לכיוון האוזון (חייך חיוך אווילי), הוא ראה את יערות העד הנחטבים ומתמעטים יום יום (צחק לעצמו), הוא ראה את הנהרות המזדהמים (נקרע מרוב צחוק). בסופו של דבר הוא השקיף על הארלם, ארה"ב, וראה את הסחר בסמים (חייך חיוך מאושר של "אני יודע!") והחליט על כיוון חדש. מאז הוא מוכר קוקאין בפיצוציות על הכבישים הראשיים בשביל החלב וכעת הוא עומד בראש רשימת המרוויחים מבין משתתפי המשחק. אלי שלנו מוטרד מכך, ומחליט למצוא איזה בעלי ברית שיעזרו לו להפוך את העולם שלנו לגלובלי יותר, מפותח יותר, מוציא פחות והכי חשוב- מרוויח (הרבה) יותר. הוא החליט לשוב מעט לאחור, ולעבוד עם היסודות הטבעיים של הטבע. הוא ישב והסתכל על טבלת היסודות, חשב וחשב, ובחר במנופים כ"יסוד הסגולה". הוא יצר קשר עם יו"ר התאחדות המנופים, בעבר "מרמנוף", היום, “Evil Crane” וביקש את שיתוף פעולתו. מרמנוף החליט שבקשר עם אלי אין הפסדים, רק רווחים, וביחד הם עבדו על תוכנית חלופית לעולם הקיים. עכשיו נחזור לשאלה הראשונה שבבסיס התיאוריה ועל הרחבתה: כנאמר לעיל, המנופים נמצאים באתרי "בניה", אולם, הם לא "בונים"! הם רק רוצים שזה מה שתחשבו. בעצם הם הורסים מבנים. כן כן. התכנית של אלי ומרמנוף הייתה לבנות בעולם קניון אחד גדול, שישרת את לקוחות כל הבנקים. אלי נחוש בדעתו לנצח את הצדיק, כמו גם להיפטר לאלתר מפנינה דבורין. הסיבה שבובאני לא מוזכרת היא משום שבובאני פועלת לבדה. אלוהים התייאש מבני האדם, הוא מעדיף את מנופיו (שאגב, אותם אימץ רשמית כבניו החוקיים). הגזע האנושי אמור להעלם מן העולם בתהליך כלשהו, שלפי התכנית יסתיים 13 שנה בטרם יעברו 500 השנים שעליהן דובר בהתערבות עם השטן. כל כך פשוט, וכבר אלוהים משתלט לנו על העולם.

מימי

New member
יפה יפה, ילדים!

סיפורים מאוד נחמדים ומשעשעים. וגם מאוד ארוכים, אבל קראתי הכל. בטח כואבות לכם הידיים. אני אנסה לכוון אותכם לכיוון אחר- פחות סיפור, יותר קונספירציות שיישמעו אמיתיות, שיהיה לנו משהו לחשוב עליו- שאולי אנחנו טועים במשהו.

הממ... אני לא יודע, אולי מישהו העלה

את זה, אבל מה דעתכם על ערוץ 10 כקונספירציה של קברניטי ערוץ 22 (טלעד רשת וקשת יחדיו). הסבר: כידוע לכל, ערוץ 10 הוכרז ע"י כל המבקרים ככישלון גדול. עכשיו, ערוץ 10 הוקם בכדי להוות מתחרה לערות 22, כך לפחות אמרו לנו, אך המציאות היא שהערוץ היה גרוע, ובעצם, עקב זאת, אנשים מתחילים להעריך יותר את ערוץ 22, ואת תכניות המקור והמיובאות שבו. עכשיו, אתם באמת מאמינים שמישהו מסוגל להיות כלכך מטומטם, כדי להרכיב לוח משדרים עם שתי תוכניות טובות (חוליה חלשה, תיק סגור), וגם זה לא לדעת כולם. איך אפשר להיות כלכך חסר הבנה טלוויזיונית? אני אגיד לכם איך. ערוץ 22, על כל מרכיביו, שילם סכום כסף גדול מאוד, שיכסה על חלק מההוצאות של ערוץ 10 (הוצאות שלא כוסו ע"י מכירת פרסומות), בכדי שהערוץ ימשיך לפעול. למה ערוץ 22 צריך שערוץ 10 ימשיך לפעול? בשביל שאנשים יחשבו שערוץ 22 הוא ערוץ איכותי, ערוץ 22 צריך ערוץ גרוע, שישדר שטויות ויגרום לאנשים לזפזפ מהר, לערוץ שערוץ 10 ניסה כביכול לנצח. זהו, אם יהיה לי עוד משהו אני אוסיף. נ.ב. הודעה ראשונה שלי פה, אני איכשהו בכיוון?

פירס

New member
ילדים?

לדעתי פתחת תיבת פנדורה שאותה לא תצליחי לסגור. מה ההגדרה שלך לילדים? אנשים שהם בין גיל שנה עד 14 או סליחה 13.999 הרי את בת 14 ובטח את מתכוונת לאנשים שלא רואים סרטי דיסני וכו´. כל מילה שנכתבה קודש היא. אי אפשר להגביל כותב. לא מוצא חן בעינייך אל תתחילי כאלה דברים. קונספירציה בילתי מבוססת אינה קונספירציה אלא הפרכת שמועות. צריך לבסס את הקונספירציות ודבר כזה שוחק את האצבעות.

מימי

New member
אני בת 15!

עוד 24 ימים! לא כתבתי ""ילדים" בתור זילזול, סתם בצורת דיבור של גננות "יפה יפה ילדים!". וגם לא הכי הבנתי מה הפואנטה של ההודעה שלך. אנא חזור שנית ביתר בהירות לטובת אנשים דלי בינה ודעת כמוני.

למעלה