אני פותח שוב הודעה באשכול נפרד לגבי הוט

® Road Runner

New member
אני פותח שוב הודעה באשכול נפרד לגבי הוט

על מנת לשמוע את תגובתכם לדבריי ולא להיות משוייך עם השרשור שפתח אורן שאיני מסכים עם סגנון דבריו. • אני רוצה לראות איך אנשים היו מגיבים אם אנשים היו מתחברים להם לתשתית החשמל של ביתם או לצנרת המים. כל ההיתממויות האלה של "אני רואה רק ערוץ 1 2 ו 10" זה פשוט לא לעניין. עצם זה שאמרת שאת רואה ערוץ 10 מסגירה את העובדה שאת צופה בשידורי הכבלים מבלי לשלם ואם יש לך ערוץ 10, אז למה לא לסרוק ולראות גם את ערוץ 3,4,5 וכל השאר..? ואם לא אתם כיוונתם את הטלויזיה(נעזוב לרגע את העובדה שאם אתם לא מחוברים לכבלים אז היא לא אמורה להיות מחוברת לשקע הכבלים בכלל) ואתם רואים שאתם מקבלים משהו שאתם לא משלמים בעבורו, למה אתם לא מודיעים על כך? הדבר שקול למציאת ארנק מלא בכסף, להכניס לכיס ולא לטרוח לבדוק מי איבד.... וכן, אני טכנאי שרות בהוט.

הMפצח

New member
אז אני שוב ארשום לך אותו הדבר

הכתבה הראתה כמה הכבלים הם גנבים אם יש גנבים שמחברים כבלים ורואים ערוצים בלי לשלם, זה דבר אחד ושיטפלו ויענישו אותם ! אבל להעניש מישהו כי ראה ערוץ 10 בגלל פשלה של זה שחיבר לו את האינטרנט ? או אחד שהמשיך לראות כמה ערוצים אחרי שהתנתק חוקית מהשרות ובשרות פישלו ולא ניתקו אותו טוב ? פשוט בושה וחרפה של חברת כבלים !!

® Road Runner

New member
אז לפי מה שאתה אומר

שמותר לך לנסוע 180 קמ"ש וכששוטר יתפוס אותך אתה פשוט תאמר לו שהמהנדסים שבנו לך את הרכב "פישלו" ונתנו לו יכולת לנוע מעל למהירות המותרת ושאתה לא אשם? ואולי אם עברת ליד חנות המציגה סחורה בדוכן בחוץ וללא שומר, מותר לך "לסחוב" משם מה שבא לך כי החנות "םישלה" ולא שמה שומר? עצם זה שאתה עושה משהו שאתה לא אמור לעשות - קרי - לצפות בשידורים בחינם, זו גניבה ולא משנה אם מישהו פישל או לא. אדם ישר לא מתבסס על "פשלות" כאלה ואחרות של אחרים אלא מתנהג לפי חוק והחוק במקרה זה הוא להודיע לחב' הכבלים שאתה צופה בשידורים למרות שלא שילמת.. הודעת - אתה פטור מכל אחריות. לא הודעת - משמע אתה גונב שידורים שלא שילמת תמורתם.חד וחלק.

הMפצח

New member
ההשוואות שלך ממש לא מתאימות למקרה הזה

חובת ההוכחה היא על החברת הכבלים ואם היא מאשימה, שתוכיח שחיברתי כבלים בניגוד לחוק. אם אני קולט שידורים בגלל חיבור שהחברה לא חסמה או קולט שידור כי יש לי חיבור לאינטרנט, אז הבעיה היא של HOT ושתספוג את הנזקים שהיא גורמת לעצמה בגלל העבודה הגרוע שהיא עושה.

® Road Runner

New member
ההשוואות מאד מתאימות

מכיוון שמדובר בסוג התנהגות שאתה,כלקוח,בוחר לעצמך. אתה כרגע בגישה שאותך לא מעניין מהוט ואם אתה משתמש בשרותיהם מבלי לשלם זאת אחריות החברה מכיוון שלא ביצעה את העבודה, אבל אם תסתכל על זה מהצד ובהגיון נטול דעה קדומה תוכל גם אתה להגיע למסקנה שלפעמים ישנם ניתוקים שגויים או עובד כזה או אחר שהתרשל בתפקידו(אגב, הנוהל אצלינו ברור ביותר - טכנאי שנתפס שלא ניתק - מפוטר ! ואנשים כבר הלכו הביתה על זה) וכאדם הגון וישר המקבל משהו שהוא לא משלם עליו - מחובתו לדווח.

הMפצח

New member
אז שיספגו את הנזק או שיקחו אותו מהעובד לפני

שמפטרים אותו. מה שראינו בשומר מסך זה את הוט מתנהגים כמו עולם תחתון. אולי גם אני כלקוח שמשלם צריך ליהיות מודאג ? אולי הוט ברשלנותה פתחה לי כמה ערוצים בטעות וללא ידיעתי ובעתיד עוד תחייב אותי בתשלום עליהם ? מה אתה אומר ? להתחיל להעביר ערוץ ערוץ ולבדוק אם אני "גונב" מהם ומקבל בטעות ערוצים שלא שילמתי עליהם ?

® Road Runner

New member
קודם כל זה יהיה נחמד אם תעשה את זה ../images/Emo13.gif

גם "תצא צדיק" וגם תגלה ערוצים שאולי לא ידעת שיש לך ופתאום תתחיל לעשות יוגה עם ערוץ קארמה.. שומר מסך הינה תכנית מגמתית שתראה לך רק את מה שיש בו "בשר" ולכן ריכוז של מספר מקרים כאלו בכמה דקות יציג את החברה באור בריוני וכעולם תחתון. הכל בשם אלוהי הרייטינג. כמו שאתה מסייג מודעות בעיתונות(אלא אם אתה גם חושב שכל מה שאומרים בעיתונים נכתב במעמד הר סיני..), כך עליך לקחת בעירבון מוגבל את מה שמציגים לך בתוכניות מסוגן של שומר מסך. אל תבלע את כל מה שמגישים לך, ידידי...האמת רחוקה שנות אור ממה שהוצג וגם אם החברה לא פועלת בצורה מושלמת, אני יכול לומר לך ממקור ראשון שמקרים שמפריעים לך - מפריעים גם לראשי החברה.

® Road Runner

New member
נ.ב - בנוסף לפיטור העובד אכן תובעים אותו

על הפסדי החברה, כך שכמו שאתה רואה - ממש לא משתלם לא לנתק...

מיכל2008

New member
ב HOT לא כל כך תמימים

אני ביקשתי להתנתק מהוט. תחילה בטלפון, ושלא עזר שלחתי פקסים ואח"כ דואר רשום. אחרי מספר פניות ביטלתי את הוראת הקבע. אבל הוט לא ניתקה למרות הבקשות. לילה אחד הופיע נציג של הוט עם שוטר ודרשו לעשות חיפוש בבית ולוכיח שאנחנו מחוברים שלא כחוק. המצב היה די מפחיד במיוחד לילדים. הצגתי לשוטר את כל הבקשות לניתוק, נציג הוט טען שניתקו אבל פרצנו את הקופסא והתחברנו מחדש שלא כחוק. לא ידענו בכלל היכן הקופסא, ודרשנו שיראו לנו שהיא נפרצה. הטכנאי הלך לבד עם השוטר, וחזר והודה שהקופסא לא נפרצה, והם עזבו. קבלנו טלפונים מהוט שאנחנו חייבים לשלם עבור כל התקופה ולא יתבעו אותנו. למזלנו השוטר היה עד שהקופסא לא נפרצה, ושאנחנו לא נגענו בחיבורים, ולכן הודענו להם שנתבע אותם על הטרדה, ושאנחנו לא מחוייבים לשלוח יותר מ 5 פעמים בקשות ניתוק בכתב בנוסף לדרישות הטלפוניות. בסוף ניתקו אותנו ולא שילמנו עבור התקופה מהודעת הניתוק ועד הניתוק בפועל. אבל שהם מנתקים הם בכוונה לא מחברים מחדש לאנטנה המרכזית של הבניין כך שהקליטה תהיה עם אנטנה פנימית ולא יראו טוב ויבקשו להתחבר מחדש. אני חושבת שיש להכריח אותם על פי חוק להחזיר את המצב לקדמותו. כלומר מי שהיה מחובר לאנטנה של הבנין לפני ההתקשרות לכבלים, יש לחברו מחדש לאנטנה של הבנין לאחר הניתוק מהכבלים.

הMפצח

New member
הוט מתנהגים כנבלות

מומלץ להקליט כל שיחה חשובה שעושים איתם

® Road Runner

New member
תמימות יש רק באגדות ילדים

אני לא בא להגיד שהכל מושלם, אבל אני יכול לומר שבצד טעויות נקודתיות של החברה בהאשמת לקוחות כביכול "תמימים", ישנה מכת מדינה של חיבורים פיראטיים, שגורמים להפסדים עצומים לחברה. על מנת שתביני איזה נזק נגרם מחיבור פיראטי - אתמול הייתה לי קריאה בבית לקוח שהאינטרנט והטלפון שלו לא עובדים. כשירדתי למטה גיליתי למה - שכן החליף את המפצל בבניין לאחד כזה עם עוד כניסה על מנת שיוכל להתחבר פיראטית. והוא, עוד ברוב חוצפתו, יורד אליי למטה ומבקש ממני לא לנתק אותו כי הוא "רואה בחאווה".... לגבי האנטנה המרכזית - ברוב הבניינים שאני מכיר, המגע היחיד בתשתית האנטנה המרכזית היה אי שם במעמד התקנתה, לפני הרבה הרבה שנים וגם אם אני היום מנתק אותך ומחבר לאנטנה - סביר להניח שהיא במצב לא תקין. האנטנה ותחזוקתה נמצאת באחריות הבניין ולא באחריות הוט או יס.

הMפצח

New member
אולי גם אתה קצת תמים ?

המציאות מראה שחברות רמאיות יש בשפע. אם הוט רוצה להלחם באלה שמתחברים פירטית זה דבר אחד וזה בסדר, אבל שתפסיק לנצל את המצב להטפל לאלה שבמקרה קולטים ערוץ 10 או מצב שהיא עצמה פישלה ולא ניתקה לקוח כמו שצריך.

® Road Runner

New member
מסתבר שמי שתמים פה זה אתה...

תקשיב, מבחינה טכנית - אם מישהו קולט ערוץ 10 זה לא במקרה, פשוט כי ערוץ 10 לא נקלט באנטנה חיצונית אלא רק דרך הכבלים או דרך יס. עכשיו - אם יש לך ערוץ 10 זה אומר שיש לך חיבור לכבלים, נכון?(לוגיקה פשוטה) במידה ויש לך "במקרה" ערוץ 10, אתה תעבור ותמחק את כל התחנות מהזיכרון של הטלויזיה? לא נראה לי... מי שאומר שהוא רואה ערוץ 10 - רואה את כל הערוצים. וזה בדוק. שוב, לא אומר שהכל ורוד בהוט, אבל המרחק בין מה שהראו בתכנית לבין מה שקורה בפועל רחוק שנות אור....

הMפצח

New member
שמע, מה שראו זה מה שראו

ראו חברה חזקה שנטפלת לאזרחים תמימים. אף אחד לא צריך להתחיל לבדוק מה נקלט או לא נקלט ומה יש לו בטלויזיה ומה אין לא בטלויזה ! זה פשוט לא תפקיד האזרח הקטן לעשות ולבדוק את כל בפרטים האלה.

® Road Runner

New member
נראה לי שכדאי שתחליף את המילה "אזרח" ל"ראש"

ראש קטן? אל תתפלא אם יש לך בלגאן אחר כך..זאת בדיוק הגישה של כל אותם "תמימים" בכתבה. שכל אחד יהיה אחראי כלפי עצמו ולא יחכה לרגע שידפקו לו בדלת.

הMפצח

New member
נראה לי שצריך ללכת עם זה עד בגץ

כי אני קצת מכיר את דרך ההתנהלות של הוט (אני לקוח שלהם מרגע שהאזור שאני גר בו חובר לראשונה) ועד שלא יתנו להם בראש הם לא יבינו.

ח נ צ י

New member
לי מפריעה נקודה אחרת -

אני מחובר לאינטרנט (בלבד) דרך הכבלים. אחת לחודשיים שלושה אני מקבל ביקור של נציג הוט (ובכוונה אני בוחר במילה 'נציג' - הסבר בהמשך) - כל פעם עם תירוץ אחר. סוג התירוצים הם: "קיבלנו סיגנל גבוה אצלכם", "אנחנו חושבים שהתחברו אליכם", "יש לכם הפרעות בקליטה". ברור לי בדיוק מה הנציג בה לבדוק ומכיוון שהטלוויזה מחוברת לאנטנה פנימית הנראת לעין בצורה ברורה אני מזמין את הנציג להכנס ולראת שרק המחשב מחובר. בשלב מסוים הריטואל החוזר התחיל להרגיז אותי - מדוע חברה שאני משלם לה ממיטב כספי "באה לבדוק אותי" מידי חודשיים שלושה ? בארון יש פילטר, מעולם לא נגעו בו. מדוע היחס הזה ? והנקודה המרכזית - כל פעם שהגיע נציג הוא הציג את עצמו כטכנאי. אז בפעם האחרונה שהגיע נציג אמרתי לו שאולי מספיק עם הסיפורים האלה וביקשתי לראות כרטיס ביקור - ואכן על כרטיס הביקור היה כתוב: "נציג מכירות שטח". טכנאי, אה ? יש הפרעות בקליטה, נכון ? זה מבחינתי היה שיא החוצפה - החברה בוחרת בשקרים והתחזות נציגי המכירות לטכנאים. זכרתי את שמו של איש המכירות (מכרטיס הביקור) והודעתי לו שהוא יכנס לספרי ההיסטוריה כאיש המכירות הראשון שגרם ללקוח קיים לעזוב. כמובן שלמוקד השירות הסברתי בדיוק מדוע אני מתנתק.

® Road Runner

New member
לא מכיר את המקרה הספציפי הנ"ל

אך כטכנאי אני יכול לומר לך בביטחון מלא על כך שישנה בקרה מתמדת שנעשית על הרשת שלנו ושבמידה ובית מסויים מכניס רעשים לרשת(לא נכנס יותר מדי לפן הטכני) אנחנו יוזמים ביקור בבית הלקוח על מנת לאתר את הבעיה. אם נציג מכירות מסויים בחר להציג עצמו כטכנאי - עליך לפנות לחברה ואם יש צורך - גם למנכ"ל על מנת לטפל נקודתית באותו נציג.

הMפצח

New member
לפחות לי אין את הבעיה הזאת

הארון שלי מחובר חוקית מכל החורים שיש

למעלה