אני פותח שירשור של אנשי "שישי בבית"

ככה זאת

New member
לבד לבד אני רוצה לבד...

טוב, לא בדיוק. אני לא רוצה להיות לבד. אבל היום בדרכי הבייתה תחוור לי שאני כן. אין לי אף חבר בעולם המסריח הזה... אני לגמרי לבד.... אני לא רוצה להיות לבד לנצח!

spainbar

New member
אני פותח שירשור של אנשי "שישי בבית"

סתם כי בא לי, סתם כי אין לי מה לעשות עכשיו, סתם כי אני צריך לקום ממש מוקדם - עוד 4 שעות ו55 דק, תיקון: עוד 4 שעות ו-54 דק´.... בכל מקרה מי שגם לא נרדם ונשאר בבית (מסיבה כלשהי), מוזמן למסיבת lifeless בגן התפוז...

dodobird

New member
בוא נראה../images/Emo98.gif

טוב אגב אתם יודעים שכשהייתי קטן אבא שלי לא הרשה לשיר לי את השיר? הוא טען שהוא מיליטנטי... ולשיר המהמם בבצוע המלכה נא לסלסל בקול ונראה אם אתם מסוגלים להסתכל לעצמכם בעיניים אח"כ שוצף הנחל וקוצף וגם אותנו הוא שוטף להחיות בסערה את ים המוות הנורא אז בואו גם אתם כולכאאאם לשטוף מעט את נשמתכם ו...שכחתי את השורה להיות כמונו שיכורים מ
ק
ר
נ
ב ל וגו´.

spainbar

New member
אני מכריז על שרשור מאכזב ביותר../images/Emo128.gif

סתם, האמת שנרדמתי ורק עכשיו ראיתי שהשרשור לאלה שלא יצאו היה ממש קצר, אז דווקא זה משמח אותי - לכולם כאן היו כנראה מספיק חיים אתמול כדי לא להיכנס לפורום ולבכות על מר גורלם, או כמעט כולם. ס´

dodobird

New member
ספיינ´לה,

למה, אם יותר לי לשאול, אתה צריך לקום בשעות אומללות כאלה? אפילו אותי עוזבים בלילה כזה. רק עכשיו אני צריך ללכת לישון כי יש עבודה אבל שישי? טוב, לפחות לך יש תירוץ של עבודה. אני סתם חסר חיים. הו אלוהים.
DB, Self-Pity Expert.

taxi555

New member
איזה קטע ../images/Emo24.gif

היי איזה מזל רע בדיוק שכולם היו פה אני לא הייתי ועכשיו אני לבד וכותב לעצמי חחחחחחחח נו לפעמים צריך לשמוע גם את עצמך בייי

spainbar

New member
שוב סדרת שאלות ותשובות..

קודם כל באיזה צט מדובר? דבר שני, העבודה שלי תמיד מכריחה אותי לעשות דברים מוזרים בשעות המוקדמות של הבוקר בסופ"ש, כבר חודשים לא היה לי סופ"ש נורמלי של לקום ב- 12 או 13... אבל משלמים לי כל כך טוב שלא יפה לסרב... ומרמלד... זו חתולה לא נחום תקום.... אה ודבר שלישי, שמרתי על תינוק בן 3 חודשים של חברת משפחה במשך יום, וכל הזמן אנשים (בעיקר ההורים) הסתכלו עלי ואמרו וואו, איך מתאים לו, תראו איך הוא מחזיק אותו יפה, איזה אבא.... :) ס´

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif גם אני הייתי בבית אתמול

ישבתי על המחשב עד מאוחר, דיברתי בטלפון עם איזה חבר שבצבא במשך שעתיים, שיחקתי עם החתול וניסיתי ללמד אותו לשכב על הגב (לא הלך). ראיתי את הסרט הכשרון של מר ריפלי ואחר כך את הסרט איש על הירח - ובסוף ירדה לי דמעה מרוב שהסרט היה טוב... ונרדמתי... איזה כיף... וחברים שלי לעומת זאת שוב יצאו למסיבה... שוב לא מצאו את הבגדים שהם הכי אוהבים... שוב רבו עם הסלקטור של שירזי, שוב בלעו כדורים כדי להנות, שוב חזרו הביתה עם מישהו שהם לא מכירים, ושוב התעוררו עצבניים. מה עדיף?

spainbar

New member
אין דבר כזה ותצטרפי לשרשור/שלשול../images/Emo140.gif

במדינת הגמדים רעש מהומה הצבא לבוש מדים יוצא למלחמה ובראש הגדוד צועד, אצבעוני המפקד, על ראשו קסדת פלדב ובידו סיכה חדה ט.ט.ט.ט.ט.ט........ לשיר 3 פעמים + כוס קפה + שוקולד מריר והכל יהיה טוב

למעלה