אני פותח שירשור

demoloc

New member
אני פותח שירשור

מי כאן מצדיק את הטענה שלי לחסום את אדון "אחרון הפילוסופים" . הוא לא תורם לפורום , אלא רק נותן טקסטים של החזרה בתשובה והוא מאוד לא ידידותי. (אני התפרצתי עליו , דבר שאצלי קורה לעיתים רחוקות)

ald1357

New member
אני לא בעד חסימה

אני לא בעד חסימה, הוא בחור די חכם אלא שעדיין הוא לא בשל, בבשלות אני מתכוון לבשלות רגשית, אבל הוא בחור חכם ואני בטוח שדי מהר הוא ימצא את האיזונים הנכונים, לדעתי יש לו הרבה לתרום וכדאי להיות קצת סבלני, סבלנות וסובלנות היא תכונה שטובה לכולנו,

פוֹלי

New member
אני חייבת לציין שלפחות יש פה

דיונים ארוכים, וגם די מרתקים.

SilentMike

New member
אני בעד.

כשאדם רק נואם את מה שהוא רוצה, ולא מקשיב. כשאדם עונה לא לעניין וכותב הודעות שהם בליל של עניינים לא קשורים ללא משמעות. כשאדם כדבריו "לא יכול להתאפק" מלעשות את זה שוב ושוב. במקרים כאלה אין לאותו אדם מקום בשיח של בני תרבות. זה לא שהוא התרגז עלי, או על מישהו ספציפי אחר. ההודעות שלו הן מההתחלה הזויות, והוא התנפל על כל מי שהעיר לו על זה. אי-אפשר לנהל איתו שיחה. אז מה יש לו לעשות כאן?

למה שלא ניתן לו להשמיע את דברו?

יכול להיות שקשה לעקוב אחריו כי הוא מאוד מתפלסף ואולי הוא מנסה לומר לנו משהו בדרכו שלו. אולי יש לו משהו ללמד אותנו...

Charles Darwin

New member
הצעה

שמר הפילוסופים ישרשר את כל הודעותיו לאותו שרשור (או שמקסימום אני אחבר אותם) ואז יהיה שרשור אחד (פחות או יותר..) של "אבולוציה מול דת", שזה בכ"ז רלוונטי לפורום. 'סדר?

qet1

New member
../images/Emo31.gif אני מתנגד

עדיף שדבריו ישמעו כהוכחה לטיפשות ולחוסר ההגיון שבדת. להשתיק אותו זה בעצם להגיד שאתה מפחד להתמודד איתו, וכולנו יודעים שאין מה לפחד מהתמודדות עם בליל של שטויות.

demoloc

New member
לא הבנתם

אני לא בעד לחסום אנשים שמתווכחים על עצם קיום האל, הוויכוח הוא רלוונטי לתחום. אחרון הפילוסופים ספציפית אני בעד לחסום,לא אנשים כמוהו,אלא רק אותו. אני בהחלט בעד אנשים הגיוניים דתיים יכמסו לכאן בברכה מצידי. אבל הוא (אחרון הפילוסופים) , אידיוט

SilentMike

New member
שמע.

זה לא שהוא מאמין באלוהים. זה שאין מה לדבר איתו. הוא לגמרי נעול על הנאומים חסרי המשמעות שלו הוא פשוט לא מאפר דיון רציני. אם הוא מוכן להגביל את עצמו באיזהשהוא אופן זה דבר אחר. אבל מנסיוני אנשים כאלה לא מגבילים את עצמם. אף אחד לא מפחד להתמודד איתו. זה כמו שאם היה לי בית ומישהו היה נוהג לעשות את צרכיו על השטיח הייתי מעיף אותו קיבינימט. לא בגלל שאני לא יכול להתמודד עם אמת הצואה, אלא בגלל שאני לא אוהב להיות בחברת אנשים מבוגרים שעושים את צרכיהם בפומבי.

demoloc

New member
אני מסכים איתך,וכתבתי כך למעלה

אין לי בעיה להתווכח איתו,כי כל דבר שהוא מביא אני שולל . הבעיה היא זה צות הוויכוח, הוא סנוב, שקרן,אידיוט. וכמו שאמרת , אני לא אוהב אותו , להתווכח??? פחחחחחחחח... הוא לא נתן עובדה אחת אמיתית (ורלוונטית!) לאורך כל היותו כאן. אם היה מגיע אחד שקול, שלא היה מתעלם מעובדות , לא היה ניסחף עם איך שהוא מדבר אל אנשים , וחשוב מכל , היה מדבר בצורה עיניינית, אז בשימחה הייתי מדבר עימו

qet1

New member
אז תן למה שהוא כותב לדבר בעד עצמו

אם הוא כותב שטויות בלי קשר לשום דבר אז כל אחד יראה את זה....אתה לא צריך לתקוף ובטח לא לחסום אותו...

demoloc

New member
אבל הוא מדבר

כמו חלאה , הוא רוקא לאנשים "יא תולעת" (תעיין למטה ,העירו לו על זה) הוא אורמ בפירוש שהוא לא יכול ללמוד ממני כלום , אבל אני יכול ללמוד ממנו הרבה. הוא מכיר שמות של מושגים בפיזיקה , אבל לא את פירושם , ככה שהוא מפרש את זה בצורה שיקרית , ומי שאולי לא שמע את הפירוש האמיתי עוד יחשוב שהוא אומר אמת!!!

SilentMike

New member
אנשים רציניים ילכו כשהם יראו.

אנשים רציניים ילכו כשהם יראו את ההודעות שלו. אנשים סקרנים יבואו לשאול שאלות והוא יצחק עליהם ויקלל אותם והם ילכו. זה מה שמציף עושה. הוא גורר את הכל לריב האינפנטילי איתו, ומשעבד את הפורום לנוכחותו, כי ברגע שהוא ילך לא ישאר אף אחד ענייני, ומי שכן ישארו כבר יהיו במוד של לריב ולכסח. "אתאיזם ודת" הוא פורום ספאמרים כי המנהל שם לא מתערב. "אבולוציה" לא חייב להיות כזה. פה אפשר לדבר יותר ברצינות. למה לא בעצם?

mor3000

New member
אתם ממש מגעילים..

מדהים,איך אתם מרשים לעצמכם להעביר ביקורת על התנשאות ואטימות , כאשר כל מה שאני קוראת פה,מכתב ידכם והגיגי לשונכם, זה רק התנשאות וזלזול באחר. או קיי , אבולוציה..אחלה. אבל אם אבולוציה היא כל חייכם ואתם מחפשים לסתום דעות אחרות (בתואנות שונות), אתם כניראה לא שלמים עם דארווין ותורתו. יש כאן בפורום הזה כמה אנשים שלא עברו את המוטציות הנכונות ונשארו קופים. יאללה תתמיינו כבר.. עכשיו בטח יהיו כמה קופים פה שירצו למחוק גם אותי..חי חי חי..

demoloc

New member
למה אם אנשים

שמתעניינים בתחם אחד ומשתפים את דעותיהם\מתווכיח על דעותיהם עם אנשים אחרים בתחום נחשבים כ"לא שלמים עם אמונתם". זה לא הופך גם את כל מי שלומד תורה ,הולך לישיבה, בית כסת לאדם שלא שלם עם אמונתו? כי אם הם שלמים , למה הם צריכים כל שבוע ללכת לבית כנסת???

למעלה