אני פחדן...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני פחדן...

זהו הגעתי למסקנה שאני פחדן...

מפחד משינוי...

מפחד להפגע

מפחד כמעט מהכל..

מפחד בכלל לנסות לעשות משהו...כל מה שעשיתי לרוב נכשל....

מצד שני אי אפשר להמשיך ככה לבד ובודד ...

כנראה אני די מתוסכל ...קיץ בחוץ אנשים מבלים נהנים ..ואני תקוע בבית בלי עבודה בלי בריאות..בלי ובלי ובלי ...

יש בשפע לחצים ..מדברים על סגירת הדיור הציבורי....ועמידר לוחצים לשלם מהר אף כי נותננים קבלה כל חודשיים ועבר רק חודש כלומר יש לי חודש שלם לשלם , ממש התקשרו תשלם היום...חוצפה קצת לדעתי (אין לי חוב אצלם )...

יש מה לעשות לגבי הנכות שהסירו ולא החזירו עדיין..

יש לי שכנה חדשה נחמדה עם ילד שאולי היא מתאימה לי או לא...אבל לנסות משהו אני לא מעז..

אפילו עם אמונה פשוטה קצת קשה לי בימים אלו..אני יודע שצריך ללכת ללמוד ...לא זז..תקוע.

הכל מרגיש תקוע...

והכל כי אני מפחד..

בוקר טוב ירוני

אתה מתאר בבהירות את המצב שלך
אפשר להבין את קשיים והלחצים
הכל מאד לא פשוט

מקריאה שלך פה בפורום אני יודעת כמה כוח יש בך
כמה אופטימיות ותקווה

אתה יודע להגדיר שזה פחד מכל מיני דברים
אולי בפורום הזה יוכלו לתת לך עצות יותר מעשיות...
מה דעתך?

ובקשר לשכנה - יש לי הרגשה שלהתחבר אליה סתם
בלי כוונות רציניות אולי יכול לעבוד
הילד בטח בבית עכשיו ואם הוא קטן אז אולי אתה יכול לעזור לה איתו

אם זה אפשרי מבחינתך
קצת להתיילד ולשחק איתו כדי למצוא את הדרך אליה....

בן כמה הוא?

שיהיה לך יום טוב

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אחה"צ טובים אל מודירה (המנהלת) חח

תודה על התגובה...

הצצתי קצת בפורום שצרפת...לא בשבילי ממש...אצלי זה יותר מסיבות כלכליות שאני קצת מסתגר .מקווה זה ייפתר מהר..

אותו כנ"ל אני מניח גם באשר לשכנה..די קשה עם 1568 ש"ח נטו להתקיים באופן בסיסי אפילו (לא נשאר כמעט כלום אחרי חשמל מים פון אינטרנט ושכ"ד וכו'....)

כן כן אולי היא תבין תקבל אבל בכל זאת...עייפתי ממצבים כאלה של הבנות :)

רוצה ומבקש לעצמי חיים קצת יותר קלים כלכלית ומגיע לי:)

על הפחדנות אני עובד ...הפתרון הוא במילה...פחד - דחף...אז היום החלטתי לדחוף:)

יום מקסים

AlanSmith

New member
למזלי איני במצב בו אתה נמצא, אך פחדן אני גם

מרגיש רב הפעמים, אפילו לרשום בפורומים אני מפחד שמע אני ארשום איזה תגובה לא במקום או שלא יבינו אותה נכון. בהחלט לא קל להתגבר על פחדים העולם מפחיד ומקווה שתצליח.

כשפוחדים ממשהו כדאי לקחת בחשבון מה הדבר הטוב שיכול לקרוא, ובניגוד גם לקחת בחשבון את האופציה הפחות גרועה ולגמד את ההשלכות שלה. הרבה פעמים נרתעתי מלהיפגש עם אנשים שמע יצחקו עלי, או ילעגו עלי או לא יחשבו עלי דברים טובים. היום אני פחות מפחד - שאנשים זרים יחשבו עליי מה שבא להם לא אכפת לי.

מקווה שכן תנסה עם השכנה החדשה וכן ילך לך, אני בטוח שאם הייתי במקומך לא היה לי אומץ אבל אני מקווה שאתה שונה ממני, שיהיה לך בהצלחה:).

אגב אני פחדתי כל כך הרבה זמן וגיליתי שלא התקדמתי בכלל מרוב הפחד, והיום אני מרגיש רע בגל שפחדתי לנסות דברים ושלא היה לי אומץ לעשות דברים שכן רציתי לעשות. אז שיהיה לך בהצלחה.

AlanSmith

New member
הניסוח לא יצא טוב.

"את האופציה הפחות גרועה " התכוונתי את ה"אופציה הפחות טובה"

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה :)

ואני מציע לשנינו להסתכל קדימה בתקווה בתעוזה ועשיייה ובעזרת השם ....יהיה כל אשר חפץ ליבנו לטובה...פרנסה ובריאות אישה וילדים נחת רוח ואהבת חינם אמן :)

למעלה