אני פעם ראשונה פה ויש לי סיפור להוציא

אני פעם ראשונה פה ויש לי סיפור להוציא

ואין לי למי לספר .. אז ככה .. אני בדיכאון רציני זה התחיל מהצבא .. לפני הצבא אני הייתי ילדה בעלת שמחת חיים ענקיתתת! גם אם קרה משו רע אני התגברתי והייתי שמחה .. והפעמים שבכיתי היו פעם בשנה .. טוב אולי פעמיים .. אז מאז שהתגייסתי כמובן שבאתי בגישה חיובית של לתרום ורציתי להיות בצבא עם מדים וזה .. כבוד .. אז התגייסתי .. ועברתי את הטירונות בשמחה שנשארה .. כשהגעתי לקורס <חודשיים וחצי> בום איבדתי את שמחת החיים שלי נהייתי דיכאונית ועצובה מאוד כמובן שהבנות בחדר הן אלה שהביאו לי את הדיכאון ודירדרו אותי לבכות כל הזמן .. אני עכשיו כל כך בכיינית שאני מתביישת בעצמי .. אני הבנתי שהצבא זה חרא ורק טובטם היא זאת שחשובה .. ועכשיו אני בסדיר ומיום ליום אני יותר בדיכאון .. הצבא חרא ויש לי בעיות במשפחה של התעללות פיזית ונפשית .. ועכשיו אני גם כל הזמן בריבים עם חבר שלי ונמאס לי פשוט נמאס לי אולי עדיף שאני ימות וזהו יהיה לי שקט זה יהיה הסוף אולי ככה לכולם יהיה טוב אולי ככה כולם יעריכו אותי באמת שאני לא רוצה כלוםם כלום פשוט להיות מאושרת .. רק אושר אני מבקשת ואני לא מבינה למה הוא לא בא .. אני לא יודעת מה לעשות אני לא יכולה לחיות ככה אני ממש מדוכאת וחשבתי על כמה דרכים לשים קץ לחיי .. לא יודעת למה כתבתי את זה אתם לא ממש תוכלו לעזור לי אבל לפחות הוצאתי את זה ..

luriluri

New member
ובכן

את נמצאת במערכת שמורידה את בני האדם לדרגה של בורג במערכת ענקית, אין לך שם אלא מספר אישי, אין לך בגדים אלא מדים, אין לך רצונות אלא פקודות. מנסיון אישי, זה מגרד את האישיות בערך כמו פומפיה. אין לי באמת פתרון להציע לך, אני רק מציג את הדברים כמו שהם.

luriluri

New member
ומשפט נוסף

אולי לפעמים כל הסיפור לא שווה את זה, אולי כדאי לך לפנות מתוך המערכת לעזרה, אולי לרענון תפקיד או ליציאה.

שמטוv

New member
../images/Emo92.gif לשאלתך

> אני מציע שתתקשרי למוקד של יוהל"ן לייעוץ וכדי שיעזרו לסגור קצוות ולתפוס כיוון חדש. > שווה לנסות, ביוהל"ן יש להם צוות מקצועי בתחומים שונים שיכולים לסייע לעזור - ולתמוך. ------------------------------------------------------------------------------------------ לפניות בנושא סוגיות ייחודיות לחיילות ואפליה מגדרית, עומד לרשותכם קו פניות במדור פרט / יוהל"ן יועצת הרמטכ"ל לענייני נשים חיילות . מטכ"לי: 0302-9034/8 אזרחי: 03-5699034/8 ניתן לפנות גם בכתב לפקס שמספרו: מטכ"לי: 0302-9444 אזרחי: 03-5699444 ה"קו הפתוח", 24 שעות ביממה בטלפון מטכ"לי: 0302-1000, טלפון אזרחי: 03-5691000 ---------------------------------------------------------------- מקווה שעזרתי קצת >בהצלחה<

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לשחרר את הכאב..

Mami Girl 4 Ever.. אנחנו שומעים את העצב שלך, את הכאב שהבדידות בצבא גורמת לך, שומעים שאת לא מוצאת את עצמך, מרגישה שהמקום לא מתאים לך ושמיום ליום את מרגישה יותר ויותר אבודה.. וכשבנוסף לכל את גם לא מרגישה הקלה בבית, זה יכול לגרום לך להאמין שאולי כבר עדיף לך למות כדי להפסיק את הכאב שלך.. יקרה, אולי לפני שהכל קורס, כדאי לחשוב על פנייה לקב"ן כדי לנסות ולראות אם הוא יוכל להקל עלייך... אולי תוכלי למצוא איתו דרך להחזיק מעמד, לעבור את התקופה שנשארה לך בשירות.. שתפי אותנו, ספרי לנו מה שלומך, פה בפורום או בשיחה אישית, אולי נוכל לנסות ולעבור ביחד איתך את התקופה הזאת... מחכים לך..

למעלה