אני פשוט אניח את זה כאן ואתנדף....
הי לכולם.
רציתי לשתף אתכם בטקסק שקיבלתי היום בווטסאפ שגרם לי להרהר:
"זוג צעיר התחתן וחיפש בית למגורים בשכונה קטנה...
בבוקר הראשון בביתם החדש, ראתה האישה את השכנה ממול תולה כביסה.
מיד פנתה אל בעלה ואמרה:"איזו כביסה מלוכלכת תולה השכנה במתלה הכביסה! אולי היא צריכה סבון חדש? אולי אלמד אותה לכבס?..."
האיש החריש ולא הגיב...
וכך, מדי יום, חזרה האישה על הערותיה על הכביסה של השכנה...
כעבור חודש, הופתעה האישה לראות את השכנה תולה כביסה נקייה. היא פנתה ואמרה לאיש שלה:
"תראה! היא למדה לכבס, כנראה שכנה אחרת לימדה אותה..."
"לא" ענה הבעל "היום קמתי מוקדם וניקיתי את החלונות שלנו. הם היו ממש מלוכלכים".
אז כנראה הכל בחיים הוא עניין של ראייה. לא פעם אנו מעבירים ביקורת על האחר, על התנהגותו ועל אורח חייו. האם באמת אנו רוצים לתקן אותו?
או שאנו רוצים להקניט אותו, להראות לו כמה אנו טובים יותר, מבינים יותר?
לפני שנעביר ביקורת נוודא קודם אם ליבנו נקי על האחר וכל מטרתנו היא באמת להראות לו את הדרך הנכונה.
הסתכל על החלון שלך, האם הוא נקי בכלל.. יכול להיות שהבעיה היא לפעמים אצלך ולא אצל חברך"
הי לכולם.
רציתי לשתף אתכם בטקסק שקיבלתי היום בווטסאפ שגרם לי להרהר:
"זוג צעיר התחתן וחיפש בית למגורים בשכונה קטנה...
בבוקר הראשון בביתם החדש, ראתה האישה את השכנה ממול תולה כביסה.
מיד פנתה אל בעלה ואמרה:"איזו כביסה מלוכלכת תולה השכנה במתלה הכביסה! אולי היא צריכה סבון חדש? אולי אלמד אותה לכבס?..."
האיש החריש ולא הגיב...
וכך, מדי יום, חזרה האישה על הערותיה על הכביסה של השכנה...
כעבור חודש, הופתעה האישה לראות את השכנה תולה כביסה נקייה. היא פנתה ואמרה לאיש שלה:
"תראה! היא למדה לכבס, כנראה שכנה אחרת לימדה אותה..."
"לא" ענה הבעל "היום קמתי מוקדם וניקיתי את החלונות שלנו. הם היו ממש מלוכלכים".
אז כנראה הכל בחיים הוא עניין של ראייה. לא פעם אנו מעבירים ביקורת על האחר, על התנהגותו ועל אורח חייו. האם באמת אנו רוצים לתקן אותו?
או שאנו רוצים להקניט אותו, להראות לו כמה אנו טובים יותר, מבינים יותר?
לפני שנעביר ביקורת נוודא קודם אם ליבנו נקי על האחר וכל מטרתנו היא באמת להראות לו את הדרך הנכונה.
הסתכל על החלון שלך, האם הוא נקי בכלל.. יכול להיות שהבעיה היא לפעמים אצלך ולא אצל חברך"